Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönem ortasında gelmez. Terim gelsin veya gelmesin kim olursa olsun ama neredeyse oyunculardan maksimum verimi alabilecek biri olsun. JOR gibi hiç verim alamayan bir hoca değil

Hocan koşa koşa kaçtı Demirörenin yanına

geçelim bunu

Ünal Aysal mobbing uyguluyordu hocaya. Hoca ne yapsın, kovulacağını biliyordu eninde sonunda.

Milli takım teklifini reddetse daha da büyük sıkıntıya girecekti.

Aysal çıkıp Terim bizim hocamız, onun aklını karıştırmaya kimsenin hakkı yok deyip resti çekseydi Demirören'e, böyle şeyler olmayacaktı. Aysal dünden meraklıydı Terim'i göndermeye. İstiyorsanız tümden verelim diye verdi Fatih hocayı milli takıma.

Olan bize oldu.

Son gidişi öncekilerine benzemedi.

2. gelişinde başarılı olamadı mesela. Gelişi şeklen doğru değildi Lucescu başarılı iken mesela. 3. gelişi tam dip noktasında idik ve kendi de kariyer olarak geriye gidiyordu. Aynı motivasyon ile gelebilecek ise gelsin. Yoksa Dursun için kariyerini harcar.

4.gelişi için en büyük handikapı 3. de gidişinde taraftarın bölünmesi oldu. Herkes tarafından istenerek gelmeyecek şu an gelirse.

Sen benim soruma cevap vermedin ama. "Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?"

Hani dedin ya, "şuan isteyenler 2 hafta sonra gitsin der" diye. At gözlüklüler dışında kim ister?

Hiç özlemedim, ayrıca sevmiyorum da ama verilen demeçlere bakılırsa Jor gidici gibi gözüküyor... Hangi hoca gelirse gelsin başarılı olacağımızı sanmıyorum kötü kadro sebebiyle, ama bu düşük ihtimali gerçeğe çevirebilecek tek isim Terim.

Bu sebeple gel ulan vicdansız diyorum :D

Hangi demeçler acaba link verebilir misiniz, maç sonrasını takip edemedim. Kim bir şey dedi?

Ayrıca Terimin geleceğini düşünenler büyük yanılgı içerisinde

Zamanında Polat varken gelmedi 6 ay sonra Aysal iyi kadro kurunca geldi hemen

Bu kadroya kesinlikle gelmez.

MT'da tıkır tıkır parasını alıyor

Çünkü o zaman takım başarısızdı.

Şimdi iyi kötü devre arasına az bir puan farkıyla girebilirsek hocayı ikna edebiliriz.

Hoca şampiyonluktan emin olmazsa gelmez. Olursa gelir.

Ünal Aysal mobbing uyguluyordu hocaya. Hoca ne yapsın, kovulacağını biliyordu eninde sonunda.

Milli takım teklifini reddetse daha da büyük sıkıntıya girecekti.

Aysal çıkıp Terim bizim hocamız, onun aklını karıştırmaya kimsenin hakkı yok deyip resti çekseydi Demirören'e, böyle şeyler olmayacaktı. Aysal dünden meraklıydı Terim'i göndermeye. İstiyorsanız tümden verelim diye verdi Fatih hocayı milli takıma.

Olan bize oldu.

Ergin Ataman gitmedi Terim gitti

Erginin yarısı etmez karakter bakımından ki anlaştığı adam Demirören

Terimden bahsediyoruz ne mobbingi

Şuan tartışılan durum Terim'in gelip gelemeyeceği değil. Bence de gelme ihtimali zayıf. Ama bu durumdan çıkarabilecek tek kişi de o.

Benim derdim, başarılı adamı istemeyen omurgasız insanlar. Galatasaray başarılı olunca adam gitsin diye yol yapan şerefsiz insanlar. Galatasaray'ın başarısını çekemeyen Galatasaray'lıyım diye geçinen sürüngenler.

Kendisi değil sol taşağı bile gelse Şampiyonluk havasına gireriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen benim soruma cevap vermedin ama. "Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?"

Hani dedin ya, "şuan isteyenler 2 hafta sonra gitsin der" diye. At gözlüklüler dışında kim ister?

Çok var o zaman omurgasız diyelim cevap olarak.

Ama şu da var ve yalan değil ben bile Milli Takım'a bu gidişine (sıklık ile kovulmasından Aysal'ı sorumlu tutsam da) üzüldüm. En azından başkanı değiştirip o takıma gidebilecek billuru vardı diye düşünmüştüm.

Şu an devlet memuru gibi çalışıyor resmen. Gücü alınmış gibi kararlar alıyor. Emre'den, Rıdvan'dan icazet, Demirkol'dan Arda'dan ayar yiyebiliyor.

Ayrıca Terim Aysal gibi bir şahıs yüzünden başarılı oldu gibi bir saçma düşünceyi düşünenler yoktur umarım

Kadroyu büyük ölçüde kendisi kuran ve taktik stratejiyi belirleyen kişi Terimdi

Malum başkanın çilekleri tatlıydı yalan yok ama Terimin zaten kurduğu takım kadar etkileri olmamıştı o dönem

Ayni başarıyı tekrar yakalayabilir

Buna Aysal gibi bir havalı sinsi herif, veya Dursun gibi bir baskan bozuntusuya gerek yok.

Belirli bütçe ve taraftara ihtiyacı var

Sinsilik yapmayan başkana da ihtiyacı var

Son düzenleme:

Anlamamıştır laz. Onu da geçelim. Bozacının şahidi hesabı

Ne olursa olsun Demirören Melo meselesi ortada duruyorken, konuşursam olay olur derken Demirörene gitmeyecekti

Gerekirse küme düşelim bu karaktersiz gelmesin bi zahmet

Gaz futbolu da işe yaramıyor artık MT ve evlatlarını şampiyonada gördük

Alman hoca moca gelsin bu gelmesin

Ergin Ataman gitmedi Terim gitti

Erginin yarısı etmez karakter bakımından ki anlaştığı adam Demirören

Terimden bahsediyoruz ne mobbingi

2. sezon şampiyon olduktan sonra Aysal Terim'in yerine hoca aramaya başlayınca, Terim'in de Milli Takım'a yol yaptı.

Gayet doğal. Senin patronun senin yerine adam aramaya başlayınca sen de doğal olarak yeni iş ararsın kendine ufaktan.

Bunun neresi yanlış?

2. sezon şampiyon olduktan sonra Aysal Terim'in yerine hoca aramaya başlayınca, Terim'in de Milli Takım'a yol yaptı.

Gayet doğal. Senin patronun senin yerine adam aramaya başlayınca sen de doğal olarak yeni iş ararsın kendine ufaktan.

Bunun neresi yanlış?

FT'den bahsediyoruz beyaz yakalı elemandan değil

Çok var o zaman omurgasız diyelim cevap olarak.

Ama şu da var ve yalan değil ben bile Milli Takım'a bu gidişine (sıklık ile kovulmasından Aysal'ı sorumlu tutsam da) üzüldüm. En azından başkanı değiştirip o takıma gidebilecek billuru vardı diye düşünmüştüm.

Şu an devlet memuru gibi çalışıyor resmen. Gücü alınmış gibi kararlar alıyor. Emre'den, Rıdvan'dan icazet, Demirkol'dan Arda'dan ayar yiyebiliyor.

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Terim gibi kaç yaşında olursa olsun kindar olan bir adam bunların altında kalmaz.

Zamanı gelince hesabını muhakkak soracaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca Terim Aysal gibi bir şahıs yüzünden başarılı oldu gibi bir saçma düşünceyi düşünenler yoktur umarım

Kadroyu büyük ölçüde kendisi kuran ve taktik stratejiyi belirleyen kişi Terimdi

Malum başkanları çilekleri tatlıydı yalan yok ama Terimin zaten kurduğu takım kadar etkileri olmamıştı o dönem

Ayni başarıyı tekrar yakalayabilir

Buna Aysal gibi bir havalı sinsi herif, veya Dursun gibi bir baskan bozuntusuya gerek yok.

Belirli bütçe ve taraftara ihtiyacı var

Sinsilik yapmayan başkana da ihtiyacı var

Katılıyorum kesinlikle.

Mancini geldi, yeni transferlerin bonservislerine ne kadar ödendi 20 milyon euro mu?

Kaç ay deplasman galibiyeti alamadık. Hep berabere bitiyordu maçlar.

İstese kalırdı geçelim bu işleri

Yok mobbingmiş yok bilmem neymiş

başından beri milli görev vatan millet sakarya muhabbeti yaptı.Olumsuz konuşsa kulübüm var dese kimse gönderemezdi onu

Yolunu yaptı resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt