- 30 Temmuz 2009
- 30.843
- 7.004
- 1.943
Dönem ortasında gelmez. Terim gelsin veya gelmesin kim olursa olsun ama neredeyse oyunculardan maksimum verimi alabilecek biri olsun. JOR gibi hiç verim alamayan bir hoca değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocan koşa koşa kaçtı Demirörenin yanına
geçelim bunu
Son gidişi öncekilerine benzemedi.
2. gelişinde başarılı olamadı mesela. Gelişi şeklen doğru değildi Lucescu başarılı iken mesela. 3. gelişi tam dip noktasında idik ve kendi de kariyer olarak geriye gidiyordu. Aynı motivasyon ile gelebilecek ise gelsin. Yoksa Dursun için kariyerini harcar.
4.gelişi için en büyük handikapı 3. de gidişinde taraftarın bölünmesi oldu. Herkes tarafından istenerek gelmeyecek şu an gelirse.
Hiç özlemedim, ayrıca sevmiyorum da ama verilen demeçlere bakılırsa Jor gidici gibi gözüküyor... Hangi hoca gelirse gelsin başarılı olacağımızı sanmıyorum kötü kadro sebebiyle, ama bu düşük ihtimali gerçeğe çevirebilecek tek isim Terim.
Bu sebeple gel ulan vicdansız diyorum![]()
Ayrıca Terimin geleceğini düşünenler büyük yanılgı içerisinde
Zamanında Polat varken gelmedi 6 ay sonra Aysal iyi kadro kurunca geldi hemen
Bu kadroya kesinlikle gelmez.
MT'da tıkır tıkır parasını alıyor
Ünal Aysal mobbing uyguluyordu hocaya. Hoca ne yapsın, kovulacağını biliyordu eninde sonunda.
Milli takım teklifini reddetse daha da büyük sıkıntıya girecekti.
Aysal çıkıp Terim bizim hocamız, onun aklını karıştırmaya kimsenin hakkı yok deyip resti çekseydi Demirören'e, böyle şeyler olmayacaktı. Aysal dünden meraklıydı Terim'i göndermeye. İstiyorsanız tümden verelim diye verdi Fatih hocayı milli takıma.
Olan bize oldu.
Hangi demeçler acaba link verebilir misiniz, maç sonrasını takip edemedim. Kim bir şey dedi?
Ergin Ataman gitmedi Terim gitti
Erginin yarısı etmez karakter bakımından ki anlaştığı adam Demirören
Terimden bahsediyoruz ne mobbingi
Sen benim soruma cevap vermedin ama. "Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?"
Hani dedin ya, "şuan isteyenler 2 hafta sonra gitsin der" diye. At gözlüklüler dışında kim ister?
Ergin Ataman gitmedi Terim gitti
Erginin yarısı etmez karakter bakımından ki anlaştığı adam Demirören
Terimden bahsediyoruz ne mobbingi
2. sezon şampiyon olduktan sonra Aysal Terim'in yerine hoca aramaya başlayınca, Terim'in de Milli Takım'a yol yaptı.
Gayet doğal. Senin patronun senin yerine adam aramaya başlayınca sen de doğal olarak yeni iş ararsın kendine ufaktan.
Bunun neresi yanlış?
Çok var o zaman omurgasız diyelim cevap olarak.
Ama şu da var ve yalan değil ben bile Milli Takım'a bu gidişine (sıklık ile kovulmasından Aysal'ı sorumlu tutsam da) üzüldüm. En azından başkanı değiştirip o takıma gidebilecek billuru vardı diye düşünmüştüm.
Şu an devlet memuru gibi çalışıyor resmen. Gücü alınmış gibi kararlar alıyor. Emre'den, Rıdvan'dan icazet, Demirkol'dan Arda'dan ayar yiyebiliyor.
Ayrıca Terim Aysal gibi bir şahıs yüzünden başarılı oldu gibi bir saçma düşünceyi düşünenler yoktur umarım
Kadroyu büyük ölçüde kendisi kuran ve taktik stratejiyi belirleyen kişi Terimdi
Malum başkanları çilekleri tatlıydı yalan yok ama Terimin zaten kurduğu takım kadar etkileri olmamıştı o dönem
Ayni başarıyı tekrar yakalayabilir
Buna Aysal gibi bir havalı sinsi herif, veya Dursun gibi bir baskan bozuntusuya gerek yok.
Belirli bütçe ve taraftara ihtiyacı var
Sinsilik yapmayan başkana da ihtiyacı var
FT'den bahsediyoruz beyaz yakalı elemandan değil