Mustafa Yücel
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 2.583
- 1.003
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahhahahahahahahah
alintilama isine bak.
Bu cümle önemli. Ben de bundan bahsetmeye çalışıyorum. Asıl sıkıntı burada.Bu arada şunu belirtmekte fayda var; çoğu insan Terim'in Demirören'in kayığına binmesine aşırı tepkili... Düşünün imparator dediğimiz adam yaptı bunu, pek yenilir yutulur ve kolay hazmedilir bir şey değil, bunu kabul etmek lazım.
Aysal mı daha hatalı Terim mi daha hatalı tartışmalarında yukarıda bahsettiğim şeyi de hesaba katmak lazım, Aysal dediğimiz adamı başkan olana kadar hiç birimiz tanımıyorduk doğru dürüst, Terim dediğimiz adam ise tam bir Galatasaray efsanesi... Bu kadar sevdiğimiz, saydığımız adamın yarattığı hayal kırıklığı da geçmişteki sevgimiz saygımız kadar büyük oldu haliyle.
O krizde en hatalı taraf Aysal'dı çünkü kendisi başkanlık koltuğunda oturuyor, asli görevi bu gibi krizlerin oluşmasını engellemek;hali hazırda kriz varsada çözmek... Ama yukarıda dediğim gibi, Terimin Galatasaray efsanesi olması sebebiyle taraftar (bir kısım) olarak fedakarlık yapmasını beklerdik, aylarca Galatasarayın menfaati aleyhinde işler yapan (kendi söylemi) Demirören ile o pozu vermemesini beklerdik.
Bu arada şunu belirtmekte fayda var; çoğu insan Terim'in Demirören'in kayığına binmesine aşırı tepkili... Düşünün imparator dediğimiz adam yaptı bunu, pek yenilir yutulur ve kolay hazmedilir bir şey değil, bunu kabul etmek lazım.
Aysal mı daha hatalı Terim mi daha hatalı tartışmalarında yukarıda bahsettiğim şeyi de hesaba katmak lazım, Aysal dediğimiz adamı başkan olana kadar hiç birimiz tanımıyorduk doğru dürüst, Terim dediğimiz adam ise tam bir Galatasaray efsanesi... Bu kadar sevdiğimiz, saydığımız adamın yarattığı hayal kırıklığı da geçmişteki sevgimiz saygımız kadar büyük oldu haliyle.
O krizde en hatalı taraf Aysal'dı çünkü kendisi başkanlık koltuğunda oturuyor, asli görevi bu gibi krizlerin oluşmasını engellemek;hali hazırda kriz varsada çözmek... Ama yukarıda dediğim gibi, Terimin Galatasaray efsanesi olması sebebiyle taraftar (bir kısım) olarak fedakarlık yapmasını beklerdik, aylarca Galatasarayın menfaati aleyhinde işler yapan (kendi söylemi) Demirören ile o pozu vermemesini beklerdik.
lider giricez @Osman SEDEN
seni öfkeli gsc ahalisine havale ediyorum
fark su an 5 bebegım,sen de inan olacak bu iş
Kadir Ari ses etmiyorum ama bu herif bana yürüyo gibi geliyo. müdahale etsen diyorum artık. o mor bandrolü gözlerinin rengiyle uyumlu olsun diye vermediler sana başgan.fark su an 5 bebegım,sen de inan olacak bu iş
pesimi bırakırsanız pesinizi bırakırım kardes:dispirited:@Kadir Ari ses etmiyorum ama bu herif bana yürüyo gibi geliyo. müdahale etsen diyorum artık. o mor bandrolü gözlerinin rengiyle uyumlu olsun diye vermediler sana başgan.
derhal sergen zerene ihrac vermeni talep ediyorum