Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şunu belirtmekte fayda var; çoğu insan Terim'in Demirören'in kayığına binmesine aşırı tepkili... Düşünün imparator dediğimiz adam yaptı bunu, pek yenilir yutulur ve kolay hazmedilir bir şey değil, bunu kabul etmek lazım.

Aysal mı daha hatalı Terim mi daha hatalı tartışmalarında yukarıda bahsettiğim şeyi de hesaba katmak lazım, Aysal dediğimiz adamı başkan olana kadar hiç birimiz tanımıyorduk doğru dürüst, Terim dediğimiz adam ise tam bir Galatasaray efsanesi... Bu kadar sevdiğimiz, saydığımız adamın yarattığı hayal kırıklığı da geçmişteki sevgimiz saygımız kadar büyük oldu haliyle.

O krizde en hatalı taraf Aysal'dı çünkü kendisi başkanlık koltuğunda oturuyor, asli görevi bu gibi krizlerin oluşmasını engellemek;hali hazırda kriz varsada çözmek... Ama yukarıda dediğim gibi, Terimin Galatasaray efsanesi olması sebebiyle taraftar (bir kısım) olarak fedakarlık yapmasını beklerdik, aylarca Galatasarayın menfaati aleyhinde işler yapan (kendi söylemi) Demirören ile o pozu vermemesini beklerdik.

Bir daha gel gel Adanadan :(

{taptap}

Bu arada şunu belirtmekte fayda var; çoğu insan Terim'in Demirören'in kayığına binmesine aşırı tepkili... Düşünün imparator dediğimiz adam yaptı bunu, pek yenilir yutulur ve kolay hazmedilir bir şey değil, bunu kabul etmek lazım.

Aysal mı daha hatalı Terim mi daha hatalı tartışmalarında yukarıda bahsettiğim şeyi de hesaba katmak lazım, Aysal dediğimiz adamı başkan olana kadar hiç birimiz tanımıyorduk doğru dürüst, Terim dediğimiz adam ise tam bir Galatasaray efsanesi... Bu kadar sevdiğimiz, saydığımız adamın yarattığı hayal kırıklığı da geçmişteki sevgimiz saygımız kadar büyük oldu haliyle.

O krizde en hatalı taraf Aysal'dı çünkü kendisi başkanlık koltuğunda oturuyor, asli görevi bu gibi krizlerin oluşmasını engellemek;hali hazırda kriz varsada çözmek... Ama yukarıda dediğim gibi, Terimin Galatasaray efsanesi olması sebebiyle taraftar (bir kısım) olarak fedakarlık yapmasını beklerdik, aylarca Galatasarayın menfaati aleyhinde işler yapan (kendi söylemi) Demirören ile o pozu vermemesini beklerdik.
Bu cümle önemli. Ben de bundan bahsetmeye çalışıyorum. Asıl sıkıntı burada.

Mesele Terim´e kirgin olmak degil, mesele hic taninmayan, hic bilinmeyen, gecmisi büyük bir soru isareti olan, Aysal gibi bir kapitaliste inanilmasiydi.

Hadi Apo güvenilir degil, Ali Dürüst bile Terim´in zamaninda takimdan gönderilme planlarini, bozdugunu söyledi.

Simdi bu adamlara degil de, bilinmeyen Ünal Aysal, ve o kokomankusu ikinci yönetimine mi inanalim ?

Ünal Aysal , Fatih Terim´in Florya´nin disinda yakin olan, her ismi sistematik bir sekilde tasviye etti... Fatih Hoca bu sürec icerisinde, sistematik bir yalnizliga itildi.

Fatih Terim´de bazi hatalar yapti bu sürec icerisinde, ama önemli olan niyettir. Bir Baskan ne yasamis olmasi lazim ki, bukadar basarili bir hocayi, hata yapacak durumun icine sokuyor. Ünal Aysal futbol ile tenisi ayiramaz, biri doldurmus. Teknik Direktörün önemsiz oldugunu zannediyordu, bunun aynen apoya da söyledi. Avrupali, marka bir teknik adam hayali vardi. Mancini ile gerceklestirmek adina, Fatih Terim´i yollamak icin caba sarf etti ve istedigini aldi. Sonrasi malum, kendini de yakti bu fantezi ugruna. Oysaki bu kadronun, kendiliginden gidecegini zannediyordu.

Simdi deniliyor ki, TFF´de neden gider yapmiyor diye... Ben Demirören´in bir tane bile Terim´e karsi indirek bir sözünü görmedim medyada. Demirören cikip Ali Dürüst gibi, hocanin etrafindaki adamlarini da görevden alip, mesajlar göndermedi. Fatih Terim zor bir adamdir, ama esasi budur ki, anlasilmasi imkansiz bir insan degil. En ufak bir terslikte, tüm kapilari kapatacak bir yapida hic bir zaman olmadi Terim... Yani Ünal Aysal yönetiminin zerre kadar Terim ile calisma arzusu olsaydi, orta yol bulunurdu.

Son düzenleme:
fark su an 5 bebegım,sen de inan olacak bu iş
Kadir Ari ses etmiyorum ama bu herif bana yürüyo gibi geliyo. müdahale etsen diyorum artık. o mor bandrolü gözlerinin rengiyle uyumlu olsun diye vermediler sana başgan.

derhal sergen zerene ihrac vermeni talep ediyorum

@Kadir Ari ses etmiyorum ama bu herif bana yürüyo gibi geliyo. müdahale etsen diyorum artık. o mor bandrolü gözlerinin rengiyle uyumlu olsun diye vermediler sana başgan.

derhal sergen zerene ihrac vermeni talep ediyorum
pesimi bırakırsanız pesinizi bırakırım kardes:dispirited:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt