Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba (anladigim kadariyla) biri FT i davet etmis (hani burak arda felan evet kampanyasi yapmisti ya) o konusuluyor... Yapsinmi yapmasinmi diye... Bencede yapmasin uzak dursun ama kendi hur iradesi, birsey diyemem :hat:
Millette evet demeyi empoze etme çabasında herifler.

Millette evet demeyi empoze etme çabasında herifler.

Valla neolursa olsunda bence bu EVET bunlar videoyu atmasada gelecekti...
CHP o anayasa gorusmlerine katilsaydi keske, cok buyuk hata ettiler cunku bu baskanligin oylanmasi, hani derler ya persembenin gelisi carsambadan belli olur diye, tam oyle oldu ve katilmayarak cok buyuk hata ettiler...

Mağarada mı yaşıyon olm

Karaktersiz olmaz ama ona yakışmaz, onu sevenleri üzer

Son günler yoğundu pek takip edemedim birşeyi hele hele dün çok uzun bir gündü, daha yeni kendime geliyorum sabah 7 de eve geldim.

Diğerleri aynı hareketi yapınca karaktersiz oluyor da Terim niye bu karaktersizler dışında kalıyor (tabi varsayım üzerinden konuşuyoruz anladığım kadarıyla daha görüntü yokmuş ortada).

Terimi Sevmediğim için değil merakımdan soruyorum, mantık çerçevesinde dediğini göz önüne alırsak onun da böylece "karaktersiz" olduğu sonucu çıkması gerekiyor.

Son düzenleme:
CHP o anayasa gorusmlerine katilsaydi keske, cok buyuk hata ettiler cunku bu baskanligin oylanmasi, hani derler ya persembenin gelisi carsambadan belli olur diye, tam oyle oldu ve katilmayarak cok buyuk hata ettiler...

Hayır oyu verirse bunu diyenler katılmayarak doğru etmiş olurlar.

Fatih hocam Ahmet Çakar gibi soytarıları kaale almaz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Son günler yoğundu pek takip edemedim birşeyi hele hele dün çok uzun bir gündü, daha yeni kendime geliyorum sabah 7 de eve geldim.

Diğerleri aynı hareketi yapınca karaktersiz oluyor da Terim niye bu karaktersizler dışında kalıyor (tabi varsayım üzerinden konuşuyoruz anladığım kadarıyla daha görüntü yokmuş ortada).

Terimi Sevmediğim için değil merakımdan soruyorum, mantık çerçevesinde dediğini göz önüne alırsak onun da böylece "karaktersiz" olması sonucu çıkması gerekiyor.

Katiliyorum rdas :hat:

Terimi Sevmediğim için değil merakımdan soruyorum, mantık çerçevesinde dediğini göz önüne alırsak onun da böylece "karaktersiz" olduğu sonucu çıkması gerekiyor.

Bu şahısların karakterleri zaten sorunlu da ondan.

Ya onlar ayrı bir mal zaten ama bu kadar insanın bu olayı onaylanması bana insan aklının aslında düşündüğümüz kadar spesifik olmadığını gösteriyor.

Siyah/Beyaz diye olata bakıyor çoğu insan. Bu kadar kolay mı yahu.

Enteresan bir bakış açısına sahip olduğunu düşünüyorum.

Bende 20 milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi diyen adamı muhalefet kahramanı olarak göstermeye çalışan insanların bakış açıları enteresan buluyorum

Enteresan bakış açılar bu aralar popüler herhalde

Bende 20 milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi diyen adamı muhalefet kahramanı olarak göstermeye çalışan insanların bakış açıları enteresan buluyorum

Yanlış mı okuyorum ben gözlerim mi bozuk yoksa konu başlığında "Fatih Terim" yerine "Ünal Aysal" mı yazıyor?

Terimi savunmak için neden Aysal örneği verme gereğinde buldun kendini. Bu da tekrardan ilginç bir bakış açısı.

Şükrü bu tür mevzulara girmiyorum bir süredir. Girmemeye de kararlıyım lakin çok acayip ortalar açıyorsun, sonu iyi olmayacak rtş.

Terim başlığındayız, söylediğin bir sözle kendi kendini zora soktun az önce, haklı olarak Can bir soru sordu ve cevap veremeyince lafı Aysal'a çevirdin.

Yapma.

Şükrü bu tür mevzulara girmiyorum bir süredir. Girmemeye de kararlıyım lakin çok acayip ortalar açıyorsun, sonu iyi olmayacak rtş.

Terim başlığındayız, söylediğin bir sözle kendi kendini zora soktun az önce, haklı olarak Can bir soru sordu ve cevap veremeyince lafı Aysal'a çevirdin.

Yapma.

Ben dediğimi dedim rnş

O videoyu yapanların karakteri zaten sorunlu.

Fatih Terim da bunlara katılsa ona yakışmaz ama karaktersiz olmaz bana göre.

Can enteresan bakış açılardan bahsetmişken bende bir örnek verdim :)

Ben dediğimi dedim rnş

O videoyu yapanların karakteri zaten sorunlu.

Fatih Terim da bunlara katılsa ona yakışmaz ama karaktersiz olmaz bana göre.

Can enteresan bakış açılardan bahsetmişken bende bir örnek verdim :)
Oğlum ben karaktersiz olur demiyorum ki zaten.

Bunu kendin diyorsun kendin yazıyorsun ama Terime parantez açıyorsun. Sıkışınca Aysal diyorsun. Neyse kabul etmeyeceğin için tartışmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Şükrü sen şimdi Aysal'a sallayıp FT'yi mi savunuyorsun koçum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt