Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dediğimi dedim rnş

O videoyu yapanların karakteri zaten sorunlu.

Fatih Terim da bunlara katılsa ona yakışmaz ama karaktersiz olmaz bana göre.

Can enteresan bakış açılardan bahsetmişken bende bir örnek verdim :)
Peki onlari Fatih Terim'den ayiran ne? Hani Fatos bu videoyu cekerse eger? Merak ettim.

Oğlum ben karaktersiz olur demiyorum ki zaten.

Bunu kendin diyorsun kendin yazıyorsun ama Terime parantez açıyorsun. Sıkışınca Aysal diyorsun. Neyse kabul etmeyeceğin için tartışmaya gerek yok.

Rıdvan Arda Murat Boz filan karakterli insan mı

Terime parantez açıyorsun

Yakışmaz diyorum, onu sevenleri üzer diyorum.

Aysalı da örnek olarak kullandım.

Neyse seninle tartışılmaz. Kankanla Terim'i kötülemek için haftalardır sabırsızlıkla bekliyorsunuzdur. :)

tespihi olan yok mu yaw.

Sabır çekelim

Rıdvan Arda Murat Boz filan karakterli insan mı

Yakışmaz diyorum, onu sevenleri üzer diyorum.

Aysalı da örnek olarak kullandım.

Neyse seninle tartışılmaz. Kankanla Terim'i kötülemek için haftalardır sabırsızlıkla bekliyorsunuzdur. :)
Allahım sabır ver..

Saçmaladığını kabullenmelisin. Şimdi de pusuda bekliyorsunuz diyorsun. Böyle saçma kendinle çelişen birşey yazarsan tabi ki sana bulaşır biri er ya da geç.

Son düzenleme:
Senelik cebe indirdiği 14.000.000 TL video çekmek için yeterli bir sebep bence.
Karakterli olarak çeker videoyu

Hepsi HAYIR dese 26% i gecmiyor rdas tek umutlari HDP kaliyor onlarda 25% almayacagina gore katilsalardi gorusmelere daha iyi olurdu, tabi bu benim sahsi fikrim :hat:

MHP seçmenin sen %100'ünün evet diyeceğini mi düşünüyorsun. Büyük kesimi desteklemiyor. HDP'liler oy bile kullanmaz asıl sıkıntı o zaten.Katılım oranı düşeceği için %60 ile geçebilir ama tüm halkın iştirak ettiği bir seçimde bu oran geriler.

İkincisi de AKP'li olanların da bu teklifi iyi değerlendirmesi lazım. Yönetim biçimi çok ciddi bir karar. N.Ş.A'da herhangi bir ülke bu şartlarda, bu kadar bilinçsiz biçimde geleceğini şekillendiremez. Acun'un yarışmasında SMS atar gibi karar verilmeye zorlanıyor millet.

Hepsi HAYIR dese 26% i gecmiyor rdas tek umutlari HDP kaliyor onlarda 25% almayacagina gore katilsalardi gorusmelere daha iyi olurdu, tabi bu benim sahsi fikrim :hat:

Birincisi CHP, yeni anayasa görüşmelerinde en aktif rolü oynayan partidir. Milletvekilleri görüşmeler sırasında mecliste söz alarak, bu anayasa teklifinin yanlışlarını ellerinden geldiğince anlatmaya çalıştılar ama karşılarında kendilerine söyleneni dinleyecek, dinlediklerini düşünecek, sorgulayacak ve değerlendirecek bir grup yoktu. AKP vekilleri, konuşma yapan tüm CHP vekillerinin söylediklerine alakasız ve saçma argümanlarla cevap verdiği gibi, bunu bir de dalga geçme üslubuyla yaptılar. Yani hemen hemen tüm konuşmacıları özetle "Kardeşim iyi güzel diyorsunuz da bu söylediklerinizin hiçbiri bizim umrumuzda değil, çünkü biz ne dersek o olacak ehe ehe :)" dediler.

İkincisi, kendin de belirttiğin gibi %26 hayır oyu zaten CHP seçmeninden gelecek. Aşağı yukarı %12 de HDP seçmeninden gelecek. MHP de yaklaşık %15 oy alıyor. Ve sadece Bahçeli sevdalısı olmayan, olayları düşünen, sorgulayan gerçek vatansever MHP'liler de hayır oyunu verecektir ki MHP'lilerin büyük çoğunluğu Bahçeli'ye karşı tavır almış durumda. Oradan da %10 yazarsak zaten kafadan %48 hayır oyu cepte. Geriye meclise giren 4 parti dışındaki partilere oy veren %10'luk seçmen kalıyor. Bu referandumun sonucunu da onlar belirleyecek.

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçiminde bile %51 oy aldığını hatırlatayım. Ayrıca şu an AKP seçmenleri içinde bile ufak da olsa bölünme var.

Yani referandumdan hayır çıkma olasılığı evetten yüksek ama sonucu oyu verenler değil, sayanlar belirler. YSK da tamamen AKP'nin elinde olduğuna göre bu durumda sonuç yüksek ihtimalle AKP'nin istediği gibi olacaktır :) Ancak %51-52 değil, %55-56 gibi ezici bir şekilde hayır çıkarsa buna müdahale edemezler.

Referanduma parti bazlı bakmak başlı başına olayın hiç anlaşılmadığına delalet zaten.

Referandum bambaşka bir konu, akp, chp, mhp, hdp bambaşka bir konu, iki konu arasında ilişki olsa da doğrudan bağlantı yok.

yani insan chp'li olup evet diyebilir veya akp'li olup hayır diyebilir. oylanan bir ideoloji veya parti veya millet vekilliği değil çünkü doğrudan rejim.

iki olayı birbirine karıştırmamak gerekli.

Referanduma parti bazlı bakmak başlı başına olayın hiç anlaşılmadığına delalet zaten.

Referandum bambaşka bir konu, akp, chp, mhp, hdp bambaşka bir konu, iki konu arasında ilişki olsa da doğrudan bağlantı yok.

yani insan chp'li olup evet diyebilir veya akp'li olup hayır diyebilir. oylanan bir ideoloji veya parti veya millet vekilliği değil çünkü doğrudan rejim.

iki olayı birbirine karıştırmamak gerekli.

Keşke herkes en son seçimde oy verdiği partiyi tamamen göz ardı edip teklifteki değişikliklerin ne olduğunu öğrense ve bunun gelecekte ülkeye getirisinin ve götürüsünün ne olacağını yorumlayıp ona göre oyunu verse. Ancak insanlar kendi ideolojisini temsil etsin diye o partilere oy veriyor ve şimdi seçmenlerin çok büyük çoğunluğu partisi hangi taraftaysa, onlar benim ideolojimin temsilcisi diye kendileri de o tarafta olacaklardır. Dediğin gibi şeyler mutlaka yaşanır, özellikle genel başkanı bir yıl içinde 180 derece dönen MHP seçmeni tarafında. Ama CHP ve AKP seçmenlerinin en az %95'i oy verdiği partinin seçtiği tarafta olacaktır. Çünkü özellikle AKP seçmeni, parti yöneticilerinin seçtiği yollara, aldığı kararlara Allah'ın emri muamelesi yapıyor ve sorgusuz sualsiz destekçisi oluyor.

Alpay Asma;8957352[B' Alıntı:
MHP seçmenin sen %100'ünün evet diyeceğini mi düşünüyorsun. [/B]Büyük kesimi desteklemiyor. HDP'liler oy bile kullanmaz asıl sıkıntı o zaten.Katılım oranı düşeceği için %60 ile geçebilir ama tüm halkın iştirak ettiği bir seçimde bu oran geriler.

İkincisi de AKP'li olanların da bu teklifi iyi değerlendirmesi lazım. Yönetim biçimi çok ciddi bir karar. N.Ş.A'da herhangi bir ülke bu şartlarda, bu kadar bilinçsiz biçimde geleceğini şekillendiremez. Acun'un yarışmasında SMS atar gibi karar verilmeye zorlanıyor millet.

Rdas yazdiklarinin 2. bolumune katilmak ile beraber su sey yaptigim bolum ile ilgili bir soru soracagim, izninle (boltladigim oluyor galiba ama yanilmis olabilirim)...

Ayni mantikla gidersem CHP secmenininde 100 % hayir diyeceginimi saniyorsun ?

Not: olmamis boltlamami neyse artik, olmuyorda...

Son düzenleme:
Ahmet soytarısı bilerek isteyerek Terim'i köşeye sıkıştırmaya çalışmış.

Birincisi CHP, yeni anayasa görüşmelerinde en aktif rolü oynayan partidir. Milletvekilleri görüşmeler sırasında mecliste söz alarak, bu anayasa teklifinin yanlışlarını ellerinden geldiğince anlatmaya çalıştılar ama karşılarında kendilerine söyleneni dinleyecek, dinlediklerini düşünecek, sorgulayacak ve değerlendirecek bir grup yoktu. AKP vekilleri, konuşma yapan tüm CHP vekillerinin söylediklerine alakasız ve saçma argümanlarla cevap verdiği gibi, bunu bir de dalga geçme üslubuyla yaptılar. Yani hemen hemen tüm konuşmacıları özetle "Kardeşim iyi güzel diyorsunuz da bu söylediklerinizin hiçbiri bizim umrumuzda değil, çünkü biz ne dersek o olacak ehe ehe :)" dediler.

İkincisi, kendin de belirttiğin gibi %26 hayır oyu zaten CHP seçmeninden gelecek. Aşağı yukarı %12 de HDP seçmeninden gelecek. MHP de yaklaşık %15 oy alıyor. Ve sadece Bahçeli sevdalısı olmayan, olayları düşünen, sorgulayan gerçek vatansever MHP'liler de hayır oyunu verecektir ki MHP'lilerin büyük çoğunluğu Bahçeli'ye karşı tavır almış durumda. Oradan da %10 yazarsak zaten kafadan %48 hayır oyu cepte. Geriye meclise giren 4 parti dışındaki partilere oy veren %10'luk seçmen kalıyor. Bu referandumun sonucunu da onlar belirleyecek.

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçiminde bile %51 oy aldığını hatırlatayım. Ayrıca şu an AKP seçmenleri içinde bile ufak da olsa bölünme var.

Yani referandumdan hayır çıkma olasılığı evetten yüksek ama sonucu oyu verenler değil, sayanlar belirler. YSK da tamamen AKP'nin elinde olduğuna göre bu durumda sonuç yüksek ihtimalle AKP'nin istediği gibi olacaktır :) Ancak %51-52 değil, %55-56 gibi ezici bir şekilde hayır çıkarsa buna müdahale edemezler.

CHP o kadar aktifti ise hem MHP hem AKP 50 x davet ettiler CHP yi anayasa gorusmelerine... Zurnanin zirt dedigi yerde nerdeydiler?

CHP o kadar aktifti ise hem MHP hem AKP 50 x davet ettiler CHP yi anayasa gorusmelerine... Zurnanin zirt dedigi yerde nerdeydiler?

Abi adamlar rejim değişikliği istemiyor.

Adı üstünde

'' CUMHURİYET Halk Partisi'' , parlamanter rejimi getirip meşruti monarşiden, parlementer sisteme geçişin kurucu partisi olmuş adamlar. Gidip 100 yıl önce kan ile, onur ile kazanılmış ve halka verilmiş hakkı, yani egemenliği halktan almayı teklif eden yasayı niye tartışsın.

15 yıldır hangi tartışmada olayı tek kişi düzeyine indirgemedi mevcut siyasi iktidar.

Isıtıp ısıtıp aynı lafı çeviriyorsun bence şu an. Katılsa asıl kendi ile çelişir. Şu an ki liderler hep yaşamıyor. Yarın öbür gün FETÖ gibi sürekli sızmaya çalışan biri BAŞKAN OLURSA ne olacak. Bütün kararları GÜLEN DENEN HAİNİN aldığını düşün. Yine mi kandırıldık diyecekler yoksa HALKI KANDIRARAK KANDIRILDIK MI DİYECEKLER BU SEFER DE.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt