Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı maaş zaten video atması için başlı başına bir sebep. Çerezleri aldık bekliyoruz.
Qu9iktm.gif

Çelişki değil de senin düşük okuma kabiliyetinden kaynaklanıyor (aklıma Hakan geldi nedense)

Bir daha anlatmaya çalışayım.

Bahsettiğim kişiler zaten karakteri sorunlu olanlar kişiler dedim.

Terim'i bu kişilerle kıyaslarsan karakterli kişi (kıyaslamazsan da öyle ama o ayrı konu). O yüzden eğer Terim böyle bir video çekse, yanlış olduğunu söylerim lakin karaktersiz olduğunu söylemem çünkü değil. Videodakiler gibi değil.

Benim o videoda beklemedigim tek kişi Buraktı bu arada. Son zamanlar saçmalasa da (otobüs şoförü), Arda yahut Rıdvan gibi sorunlu biri olduğunu düşünmüyorum.

Bir kişinin karakterli olup olmaması tamamen sübjektif. Senin sorun yaşamadığın hareket veya laf, başkası için "karaktersizlik" hareket veya laf olarak görülebilir.

Sinirimi bozma benim.

Aklınca o cınnacık kuş beyninle laf soktuğunu düşünüyorsun ama yanlış yoldasın. Şurada çıkıp benim okuma kabiliyetimi sorgulayacak en son adamlardan birisin. Ayrıca okuma kabiliyeti değil okuduğunu anlama kabiliyeti olmasın o sakın?

Hakan forumdan kaybolmuş gitmiş hâlâ arkasından konuşuyorsunuz, sana neden hep sarıyordu neden seninle uğraşıyordu diye düşünüyordum da adamın haklı olduğunu düşünmeye başlıyorum artık.

Birşey diyoruz saçmaladın diye çıkıyorsun alakasız şekilde Aysal örneği veriyorsun. Ulan konu ne Terim ne Aysal. Ben orada senin olmayan mantığını sorguluyorum Terim'in karakterini değil hâlâ anlamamışsın, Terim'in karakterine bana ne ya isterse yaşasın Uzun adam diye halay çeksin. O olduğu yerde mutlu, ben de olduğum yerde.

"Okuma kabiliyetimi" pardon okuduğumu anlama kabiliyetimi eleştireceğine biraz aynaya bakıp kendini ifade etme kabiliyetini sorgulasan ve geliştirsen bence daha iyi olur.

Ha bir de ergen gibi aşağılayıcı laflar sarf etmene gerek yok, sana adam gibi birşey yazdım adam gibi cevap versene.

Şimdi istiyorsan da raporlarsın mal dediğim için pek de umrumda değil açıkçası, ama öylesin arkadaş saatlerdir ne yazdığımı kavrayamıyorsun. Modlar bir ceza uygun görürlerse de giderim Musap ile takılırım biraz ne olacak yani en azından dediğimizi anlıyor çocuk.

Ha yazdıklarımı hâlâ anlamıyorsan da geçmiş olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ABD'de senato var başkanlar kafasına estiğini yapamıyor öyle. Rusya zaten iyi bir model değil demokratik olduğu söylenemez. Burada ekstra sıkıntı yaratan durum DİNİ REJİM, ŞERİAT gibi saçma sapan düşüncelere sahip insaların yaşaması. 500 yıl öncenin FEODAL KAFASI İLE HAREKET ETMEYE çalışacak bir sürü adam çıkacak.

Şu an ki durumumuzdan 10 kat daha kötüsü olabilir, ve olacaktır da.

Geçmişe özlem duyulabilir, ancak daha demokratik olan neyse o devam etmeli. 100 sene öncesinin demokrasisinden tabi ki daha iyisini bulmak zorundayız. SORUN ATATÜRK VE SONRASI DÖNEMİNE ÖZLEM DUYMAK DEĞİL SADECE, ONDAN DAHA İYİSİNİ YAŞAMAK İSTEYECEKKEN, 500 SENE ÖNCENİN ÇAĞDIŞI SİSTEMİNİ MAKYAJ ile yedirmeye çalışmakta.

KONU DIŞI:

1000 sene önce

1. Krallar dönemiydi. Tanrıdan yetki aldığını iddia eden kağanlar hüküm sürerdi.

500 sene önce

Rönesans ve reform ile çağdaşlaşma başladı. Doğu ahlaksızlık derken Batı aldı başını yürüdü. Biz yerimizde saydık çünkü toprağımız boldu.

250 sene önce Fransız ihtiilali ile milliyetçilik akımı güçlendi. Sanayi devrimi ile toprağa ve ağalığa dayalı düzen yerini bilim ve sanayi toplumlarına bıraktı.

Bizim saray hala yeniçeri isyanı, yok fes mi sarık mı daha modern diye tartışıp, haremine kimi alacağına karar vermeye çalışıyordu.

100 sene önce İSTİKLAL HARBİNE GİDEN SÜREÇ BAŞLADI. Orada OTTO MAN-hasta adam dedikleri Osmanlı'yı nasıl bölüşeceklerini tartışırlarken ve SEVR dayatılırken bağımsızlık fikrini ortaya atan bir avuç insan sayesinde bugün bu toprakta özgürüz.

Kafama takılan bir şey var. Korkarım her zmn takılacak. Sayın Tanrı Rönesansı neden müslümanlara layık görmedi.

Son düzenleme:
Çelişki değil de senin düşük okuma kabiliyetinden kaynaklanıyor (aklıma Hakan geldi nedense)

Bir daha anlatmaya çalışayım.

Bahsettiğim kişiler zaten karakteri sorunlu olanlar kişiler dedim.

Terim'i bu kişilerle kıyaslarsan karakterli kişi (kıyaslamazsan da öyle ama o ayrı konu). O yüzden eğer Terim böyle bir video çekse, yanlış olduğunu söylerim lakin karaktersiz olduğunu söylemem çünkü değil. Videodakiler gibi değil.

Benim o videoda beklemedigim tek kişi Buraktı bu arada. Son zamanlar saçmalasa da (otobüs şoförü), Arda yahut Rıdvan gibi sorunlu biri olduğunu düşünmüyorum.

Bir kişinin karakterli olup olmaması tamamen sübjektif. Senin sorun yaşamadığın hareket veya laf, başkası için "karaktersizlik" hareket veya laf olarak görülebilir.

Kafanız çok güzelmiş Sayın Erden. Güle güle kullanın. Bu arada o okuduğunu anlama kabiliyeti olmasın.

Fatih Terim başlığından başka başlık mı kalmadı birader bu ne rezalet ? Konuyu dağıtmayın aksi taktirde mavilere ispiklerim :D
Dini bütün Melih kardeşimden rahatsız mı oldunuz Mehmet Bey? Siz yarı beyaz türklükten tam beyaza geçiş yapmışsınız sanırım. Siz ileri demokrasi nedir bilir misiniz? Layikçi bir çomar gibi davranmayın istirham ediyorum.

Kimin neyi kanitladigi bence de apacik ortada.

Yine güzelce zekan ile orantili olan bir yorum da bulunmussun. Neyse hayatta basarilar, bu kafayla zor olacagi kesin.

Ben ne demek istediğimi güzelce anlattım
Size mutluluklar dilerim.

İyi forumlar.

Adam sana ufaktan hakaret etmiş olsada yanlış yolda olduğunu açık açık anlattı ama senin hala tek yaptığın laf sokmak

Bunun dışında bak tekrar yazıyorum Fatih Terim .... Savaşacağım dediği adamların gitti .... Hiç bana Ünal Aysal falan deme bu takıma bir sürü pislik yapan adamın yanına bunlar ile Savaşacağım dedikten sonra gidip yanına istifa edip köşesine çekilseydi

Üstüne birde Avrupa Şampiyonasında yaşananlar ve sonrasında tıpış tıpış yaptıklarını .... olduğunun altını çizmiş oldu

Hiç boşuna da uefa kupası efsanemizdir topuna da girme. Evet kazandırdı ama oda bir çok şey kazandı hala daha kazanıyor.

Bu kulübün efsanesi gidip ....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt