- 3 Temmuz 2012
- 133.951
- 80.786
- 5.198
Ewt macı alırız ama biz gsliler yapılanı unutmamalıyız tffnin elemanını istemem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedense bana bu takımı kendisinden başkası düzeltemez gibi geliyor.
Yuzlesilmesi gereken 1 realiteNedense bana bu takımı kendisinden başkası düzeltemez gibi geliyor.
Yuzlesilmesi gereken 1 realite
Tepik yer mi demek istedin ?Fatih Terim gelir düzeltir, sonra baskasi yapti derler, bosverin.
Gelsin de 2 hafta sonra yine tarator desin millet.
Benim gibi 10 yaşında UEFA Kupası'nı elinde yükselirken gören insanlar için Fatih Terim çok şeydir. Hiç bir şey o heyecanı azaltamaz derdim.
Ama öyle saçma şekilde gelip gidişler gördüm ki artık zerre heyecan duymuyorum.
Sıkıldım artık sürekli bölünmekten, tuttuğumuz takım için bile bir olamıyoruz. Gelsin yine başarılı yapar biliyorum ama 1 sene sonra yine saçma sapan bir şey olacak ya yönetim ya kendisi, ya da taraftar vs saçma sapan bir şekilde gönderecek.
Siyaset sporun yakasından düşmedikçe futbolu da sevemeyeceğiz 90'larda ki çocuk aklımızla sevdiğimiz gibi.
Tepik yer mi demek istedin ?
isimlere göre baktığın zaman elmander melo Ujfa ve eboue dışında daha iyi isimler var![]()
TAKIM GİBİ TAKIM
Yahu Alpay her şeyi anlıyorum da,siyaset hep yakadaydı zaten.Artık göstere göstere yapıyorlar tek fark bu.Dediğin gibi 90'larda çocuktuk ondan öyleydi şimdi her şeyi görüyorsun.
Yahu Alpay her şeyi anlıyorum da,siyaset hep yakadaydı zaten.Artık göstere göstere yapıyorlar tek fark bu.Dediğin gibi 90'larda çocuktuk ondan öyleydi şimdi her şeyi görüyorsun.
![]()
TAKIM GİBİ TAKIM