Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewt macı alırız ama biz gsliler yapılanı unutmamalıyız tffnin elemanını istemem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet, hala bundan medet umuyoruz çünkü fatih terim demek başarı demek.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duran toplarda yapmaya çalıştığımız alan savunması denilen garabeti takıma ilk aşılamaya çalışan kendileriydi.

Gelsin de 2 hafta sonra yine tarator desin millet.

Benim gibi 10 yaşında UEFA Kupası'nı elinde yükselirken gören insanlar için Fatih Terim çok şeydir. Hiç bir şey o heyecanı azaltamaz derdim.

Ama öyle saçma şekilde gelip gidişler gördüm ki artık zerre heyecan duymuyorum.

Sıkıldım artık sürekli bölünmekten, tuttuğumuz takım için bile bir olamıyoruz. Gelsin yine başarılı yapar biliyorum ama 1 sene sonra yine saçma sapan bir şey olacak ya yönetim ya kendisi, ya da taraftar vs saçma sapan bir şekilde gönderecek.

Siyaset sporun yakasından düşmedikçe futbolu da sevemeyeceğiz 90'larda ki çocuk aklımızla sevdiğimiz gibi.

olmaz arkadaş 1-2 kere şampiyon olacağız diye büyük zarar görüyoruz adam kılık bir hoca lazım artık

Gelsin de 2 hafta sonra yine tarator desin millet.

Benim gibi 10 yaşında UEFA Kupası'nı elinde yükselirken gören insanlar için Fatih Terim çok şeydir. Hiç bir şey o heyecanı azaltamaz derdim.

Ama öyle saçma şekilde gelip gidişler gördüm ki artık zerre heyecan duymuyorum.

Sıkıldım artık sürekli bölünmekten, tuttuğumuz takım için bile bir olamıyoruz. Gelsin yine başarılı yapar biliyorum ama 1 sene sonra yine saçma sapan bir şey olacak ya yönetim ya kendisi, ya da taraftar vs saçma sapan bir şekilde gönderecek.

Siyaset sporun yakasından düşmedikçe futbolu da sevemeyeceğiz 90'larda ki çocuk aklımızla sevdiğimiz gibi.

Yahu Alpay her şeyi anlıyorum da,siyaset hep yakadaydı zaten.Artık göstere göstere yapıyorlar tek fark bu.Dediğin gibi 90'larda çocuktuk ondan öyleydi şimdi her şeyi görüyorsun.

dizilis-2011-2012.gif

TAKIM GİBİ TAKIM

Yahu Alpay her şeyi anlıyorum da,siyaset hep yakadaydı zaten.Artık göstere göstere yapıyorlar tek fark bu.Dediğin gibi 90'larda çocuktuk ondan öyleydi şimdi her şeyi görüyorsun.

Önceden daha az degildi, sadece fark etmiyordu kimse, yada görmek istemiyordu. Efsane Baskan Süleyman Seba, centilmen, örnek diye gösterilen Baskan MIT ajani cikdi.

Hem ozamanlar cocuktu herkes, hemde günümüzün tarzi heriflerin siyasetine aliskin degildi kimse. Siyasi bir karar ile küme düsmesi engellenen Ankaragücü var, daha 16 sene önce Diyarbakirspor süperlige cikabilsin diye, soyunma odasinda polisler tarafindan dövülen, gaza bogulan Altayspor´lu futbolcular.

0000000285663-1.jpg

Sarper diyorum ki yalakalık ayrı hakkını almak ayrı şeydir.

Forum tutturmuş Terim'in görüşü şöyle diye istemiyorum diyor. Başında Dursun var hem yalıyor çılgın gibi hem de aptalın önde gideni.

Malını 3 kuruşa satıyor, hakkını gasp edenler futbolu yönetiyor buna rağmen.

Bu adam bizde iken 2 ay sonra gideceği kuruma yaylım ateşi isyan etti Mersin maçından sonra. O yaptığı ile şampiyonluk da psikolojik üstünlüğü aldık. Terim dominant ve egosu yüksek bir tip. Sonra o gün açık açık isyan ettiği kurumun başında ki kişi emri ile icazet aldığı siyasilerden aldığı emir ile milli takıma aldılar kendisini.

Şu an başımızdaki meczuplar ne yapıyor? Doğranıyor takımı sahada sus pus. Üstelik mitinglerine bile katıldı. Milletin sardığı Terim kaç defa gitti Erdoğan mitingine. Son kale Aziz, taraftarın prensi Aysal, sn. cumhurbaşkanım FİKO da sürekli yanlamadı mı kaç defa yok 20 Milyon AKP'li, yok FETÖ'yü bitirdi müteşekkiriz diyerek.

Fatih Hocamiz ancak bu takimi kurtarir Riekerink cok yumusak baskan ne derse eywallah diyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt