Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparatorun ekibimize daveti ile ilgili negatif fikirlerini revize ettigini dusunuyorum bu paylasimin ile.
terimi fenerbahcemizin basinda gormek isterim dogrusu
İste gormek istedigim postlarFutbol tarihindeki en önemli Türk isim.
tapatalk
O kulübede olmadığında hep bir şeyler eksik kalıyor,kabul edin veya etmeyin.
Fikir birligine varabildigimiz tek konu Hocam ???O kulübede olmadığında hep bir şeyler eksik kalıyor,kabul edin veya etmeyin.
Fikrimiz değişmedi; hala gelmesini istemiyorum. Eski heyecanının kaldığını sanmıyorum.İste gormek istedigim postlar
Fikrimiz değişmedi; hala gelmesini istemiyorum. Eski heyecanının kaldığını sanmıyorum.
tapatalk
Katılmadığımı belirtmekten korku duyuyorum. Son zamanlardaki çıkışların ürkütücü.Aksine,her fırsatta Galatasaray'ı özlediğini ima ediyor.Milli Takım'da kendi isteğiyle değil de birilerinin telkinleriyle kaldığını düşünüyorum.Öyle olmasaydı çoktan geçerdi başımıza.
4 kez üst üste şampiyon olup UEFA'yı aldıktan 12 sene sonra 8. olan takımla 2 kez üst üste şampiyonluk yaşayabilmiş bir adamın heyecanını öyle kolay kolay kaybedeceğini düşünmüyorum.
Katılmadığımı belirtmekten korku duyuyorum. Son zamanlardaki çıkışların ürkütücü.
tapatalk
Abartma.