- 9 Ağustos 2011
- 60.455
- 33.800
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Hoca varken, cok basit gözüküyor hersey. Öyle bir yöne geliyor ki, takim sampiyonlar ligikupasini alacak kadar iyi, ama sorun hocadaymis gibi yansimaya basliyor. Rakiplerimiz, biz bunlari nasil yenecegiz, diye kara kara düsünüyorlar.
Ama takimin basinda Fatih hoca yokken ? Anadolu kulüpleri bile devlesiyor karsisimizda, nasil yenebilecegiz bu rakipleri, diye busefer forumlarda biz kara kara düsünmeye basliyoruz.
(Haklı ya da haksız) son gidişinde/gönderilişinde, berbat kadro planlamasıyla, arkasında düşüşe geçmiş ve iflah olması zor bir kadro bırakmıştı (Bunu o zamanlar da söylüyordum, buradaki çok bilmişlerin alaysı mesajları umurumda olmaz, eninde sonunda dediğime gelirler). Onun sıçtığının üzerine Aysal da ekleyerek iyice sıvadı. Yetmedi Dursun görev(!) i devraldı...
Sen ne dersen de; bu takımın çöküşünü, ilk şampiyonluk sonrası kadro planlamasını beceremediği için Terim' e bağlarım. Aysal, Dursun filan sonra gelir...
Bazi yorumlari okuyorumda, sanki FT = GALATASARAY ve FT nin oldugu gun Galatasarayinda bittigi gun gibi konusuyorlar sanki...
Kendinize gelin yahu.. GALATASARAY olmasa FT mi olurdu? Dunyada baska TD mi yok? Yine diyorum... JOR a haksizlik yaptik... Hata JOR da degil, kadro yetersiz dedik... Simdi Tudoru asip kesiyoruz... Aynisi Rijkaard zamanindada oldu... Eline ver BAM orta sahasini adamdan Totalfutbol oynatmasini bekleBu kadro sil bastan olmadigi surece FT de gelse bizden iflah olmaz arkadaslar bunu anlayin artik. Basarisizligin TUDOR ile alakasi yok... Ilk once yonetim sonra takim silbastan olmali!
FT e gelince, sen dur orada.. Istemezuk, gelme. Orada iyisin sen
Olmadi cunku degilft=gs oldumu![]()
Fatih Terim'e zamanında yaptıklarından dolayı çok büyük saygım var hatta kendisini çok severim ama şunu da unutmamak lazım elini hiçbir zaman taşın altına sokmadı bir kez Galatasaray çok kötü gidiyor kadrosu kötü ama ben bu takımı sırtlayıp yukarılara taşıyacağım dediğini duydunuz mu 2011-2012 de geldiğin de Elmander'le bile anlaşılmıştı ve harcanacak bütçe belliydi tabi ki Galatasaray'a katkı vermiştir ama artık şu bağımlılıktan kurtulun çünkü Galatasaray kötü olduğu zaman elini taşın altına koyamamıştır ne zaman iyiyiz o zaman ortaya çıkar kendini gösterir şov yapar ve bir gün gemisini terk edip gider 3 kez gelmiş 3 kez de gitmiştir ve bu hep iyi dönemlerde görülmüştür mesela neden Hagi'ye hiçbir zaman iyi bir dönem de göremedik neden her zaman kötü dönemlerimiz de veya rakiplerimiz bizden çok üstünken geldi yine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ne de olsa Galatasaray uğruna elini taşın altına koyan bir hocaydı HAGİ işte asıl saygı duyulacak insanlar da zor günlerde sevgisi yüzünden elini taşın altına koyan insanlardır. Ne yazık ki Terimin yürekten sevdiğine inanmıyorum tamam kötü zaman da gelse yıpranma ihtimali çok yüksek ama Galatasaray kardeşim bu Galatasaray asıl kötü zaman da sırtlayıp yukarılara çıkarmak yakışırdı ama o ne yaptı kaçtı o yüzden mümkünse bir daha TD olarak gelmesin
Şunu da eklemek isterim kişiler gelip geçicidir GALATASARAY kalıcıdır, ben Fatih Terim'ci değilim Galatasaray'lıyım