Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Hocamız döndüğünde tepki gösterecek veya Galatasaraylılığını askıya alacak olan Aysalcılar var.Onlara ne yapacağız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamız döndüğünde tepki gösterecek veya Galatasaraylılığını askıya alacak olan Aysalcılar var.Onlara ne yapacağız?
Hocam hangi kesimden olursa olsun herkesi kucaklayacaktir, bir olacagiz diri olacagiz hep birlikte Galatasarayi ayaga kaldiracagiz.Hocamız döndüğünde tepki gösterecek veya Galatasaraylılığını askıya alacak olan Aysalcılar var.Onlara ne yapacağız?
Hocam hangi kesimden olursa olsun herkesi kucaklayacaktir, bir olacagiz diri olacagiz hep birlikte Galatasarayi ayaga kaldiracagiz.
Can eski Terimcilerden,hocam sahaya ciktigi andan itibaren destegini esirgemeyecektir.Can BÜYÜK ne olursa olsun tepki gösterecektir.
Can eski Terimcilerden,hocam sahaya ciktigi andan itibaren destegini esirgemeyecektir.
Defolup gidebilirler mesala. Bu da iyi bir seçenek gibi duruyor.Hocamız döndüğünde tepki gösterecek veya Galatasaraylılığını askıya alacak olan Aysalcılar var.Onlara ne yapacağız?
Serkan haklı eski Terimciyimdir. TFF ve Tüpçü olayının başlarında hatta hocayı çok savunmuştum. Gökhan Kral ile konuşmuştuk hatta bunu yanlış hatırlamıyorsam.Can BÜYÜK ne olursa olsun tepki gösterecektir.
Can eski Terimcilerden,hocam sahaya ciktigi andan itibaren destegini esirgemeyecektir.
Terimcilerin tavrını gördükçe hocadan tiksindim
Serkan haklı eski Terimciyimdir. TFF ve Tüpçü olayının başlarında hatta hocayı çok savunmuştum. Gökhan Kral ile konuşmuştuk hatta bunu yanlış hatırlamıyorsam.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
E ne değişti de hocaya bu kadar antipati besliyorsun şimdi?
Hem terimciyim hem aysalcı hemde vizyoncuAysal-Terim dostken severdi,araları açılınca safıni seçti.Vizyoncudan Terimci olmaz.
Hem terimciyim hem aysalcı hemde vizyoncu
TapaTalK