Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel konuştum hani sevmiyorsun ya hocayı.
Sevmiyor değil kırgınım ve kızgınım.

Terim Aysal olayı patladığında Terimi savunuyordum burada başlarda mesela. Hatta burada Gökhan Kral ile konuşmuştuk bi konuda uzun uzun sanırım. Sonra görüşüm değişti günler geçtikçe. Tüpçünün yanında ikisinin sırıta sırıta sözleşme imzalaması beni çok kötü etkiledi mesela.

Ondan beri de kendisine karşı mesafeliyim.

sent via GSC

Sevmiyor değil kırgınım ve kızgınım.

Terim Aysal olayı patladığında Terimi savunuyordum burada başlarda mesela.
Hatta burada Gökhan Kral ile konuşmuştuk bi konuda uzun uzun sanırım. Sonra görüşüm değişti günler geçtikçe. Tüpçünün yanında ikisinin sırıta sırıta sözleşme imzalaması beni çok kötü etkiledi mesela.

Ondan beri de kendisine karşı mesafeliyim.

sent via GSC

Hadi canım? :asd:

Evet öyle. İnanamadın demi.

Vizyoncu diye dalga geçin siz, eskiden sizlerden birisiydim hocaya toz kondurmazdım. Ama eskide kaldı.

sent via GSC

Eskiden Aysal Terim problemi yoktu çünkü,dolayısıyla Aysalcı Terimci diye kavramlar da yoktu.

Ben de senin tam tersinim,tuhaf geldi ama inanırım o yüzden.Yönetim değişikliği dahil hep Aysal'ı savundum o günlerde.Gerçekten inanıyordum sürekli bahsettiği kurumsallaşmayı başarabileceğine.Terim'e de kızmıştım senin gibi,dolayısıyla Terimcilerle de tartıştığım çok olmuştur 3-4 sene evveline kadar.Ama Aysal kurumsallaşacağım demesine rağmen ne dediyse tersini yaptı.Bırakıp gittikten sonra da yönetiminden kovduğu adamlar geldi şampiyon yaptı onun enkazını.Başarının anahtarının Aysal değil Terim ve onun ekibi olduğunu o sezon anladım ve görüşüm yavaştan değişmeye başladı.Eleman demesi,şampiyonluktan sonra herkesi tebrik edip teknik heyeti tebrik etmemesi falan hocaya mobbing uygulayıp mecbur ettiler demek ki bazı şeylere.

Ben de helal baskan nasil kovdu hua diyodum sonra yerine gelen denyo surusunu gorunce bi de ustune uefadan ceza gelince hoop u turn show

Ben Terim bir aşığı idim. Umutsu Bey ile çetin mücadelelerde yer almışlığım vardır. @Serkan Şakrak anımsayacaktır. Hatta Aysal'ın botokslu fotosunu koyunca 1 hafta falan ceza yemiştim. Lakin Terim'in tüpçünün yanında sırıtarak poz vermesi üzmüştü ve Aysal'a hak vermiştim. Şimdi ise ikisinin ego savaşının Galatasaray'ın içinden geçtiğini düşünüyorum.

Gsc Mobile App

Son düzenleme:
Neyse arkadaslar hepimizin hatasi olabilir..ilk baslarda terimin arkasinda durduk diye terimsporlu laflarini bile işitsek gerçekleri gorüp hocamizin yaninda yer almaniz bizi sevindiriyor

b63f2f76f4a52b3a6a1723ac23c1ce26.jpg

Milli takım Terim'e göre değil ayrıca siyasetin emrinde olunca başarılı da olamıyor.

Dursun döneminde gelirse Canaydın dönemi gibi rezil olur, ancak yeni bir Aysal-Süren tarzı yönetim ile gelirse vezir olur.

Hep birlikte göreceğiz süreci.

Akıllı adam zaten Dursun varken gelme ihtimali %0.0000001

Bu aralar her taraftan saldırı alıyor. Böyle sivri kişiler için normal bir durum zaten. Bizim içimizden bile her dönem sevmeyeni olan ve olacak biri sonuçta.

Ama bu saldırıların içine Fener mağduriyeti döşenmiş olanlara taraftarımızın destek vermemesi gerek. Terim'i eleştirirken aradan bizim başarılara da çakıyorlar akıllarınca. Bunlara meydanı bırakmamak lazım.

Şuan sorsalar ''2013 Temmuz-2013 Ağustos ayına geri dönmek ister misin?'' diye; düşünmeden evet der hatta üstüne para verir oraya dönmek için.

Aysal'a gereksiz çektiği rest ve iktidarın kucağına koşa koşa gitmesi, daha sonra arka arkaya yaşadığı rezillikler, imajını baya bozdu.

Şuan belki de dua ediyordur Aysal tekrar Galatasaray'a aday olsa da, bende elemanı olsam diye.

Kuyusunu kazan adam YD'nin evine ayağına kadar gitmesi, kendini, Aysal'ı ve Galatasaray'ı bitirdi, kendine, Aysal'a ve Galatasaray'a yapılan operasyonun başlangıç yani start'ını kendi elleriyle verdi. Kazandığı sadece 200-300 milyon TL oldu ama imajı ileriye gidecekken iyice geriledi.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste mi desek, ilahi adalet mi desek, ne desek bilemedim.

Şuan sorsalar ''2013 Temmuz-2013 Ağustos ayına geri dönmek ister misin?'' diye; düşünmeden evet der hatta üstüne para verir oraya dönmek için.

Aysal'a gereksiz çektiği rest ve iktidarın kucağına koşa koşa gitmesi, daha sonra arka arkaya yaşadığı rezillikler, imajını baya bozdu.

Şuan belki de dua ediyordur Aysal tekrar Galatasaray'a aday olsa da, bende elemanı olsam diye.

Kuyusunu kazan adam YD'nin evine ayağına kadar gitmesi, kendini, Aysal'ı ve Galatasaray'ı bitirdi, kendine, Aysal'a ve Galatasaray'a yapılan operasyonun başlangıç yani start'ını kendi elleriyle verdi. Kazandığı sadece 200-300 milyon TL oldu ama imajı ileriye gidecekken iyice geriledi.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste mi desek, ilahi adalet mi desek, ne desek bilemedim.

Beter olsun.Bir daha bu kulübe hizmet etmek ona nasip olmasın.2 yıl üst üste şampiyonluk,Şampiyonlar Liginde çeyrek final derken 2 yıllık emeği egosu yüzünden hiç etti.Bizden uzak olsun.

İmparator !!! Cekemeyen anten taksın !

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

İyi oldu Demirören ve recep emmin baksın şimdi sana.
Aysal Başkan gibi adamı beğenmedin bizi yarı yolda bıraktın çekiyorsun.
Tff Başkanlığı filan da olmaz artık Olursa da baya dönmen gerekir fatihcim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Aysal önce adam olsun 1 dediği bir dediğine tutmayan adamı tutmuş burada naralar atarak savunuyorsunuz hala.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt