Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooovvv!. Sen onu bana sor Can kardeşim:red:... Aysal' a dair en ufak olumsuz iletimde ''Terimci'' ithamına maruz kalmaktan ve alakam olmadığını (Hatta malum ayrışmada Aysal' dan yana saf tuttğumu) delilleriyle birlikte her defasında yazmaktan imanım gevredi yahu?. O tayfanın da belki 1 numaralı ismi sensindir. 'El insaf!' derler!:mad:...

Ben sadece Terimciye Terimci derim. Aysali elestiren herkes direkt olarak Terimci olmuyor.

Sana da Terimcisin dedigimi hatirlamiyorum. Ama cogu kez nedense üstüne alindigin oldu ortaya birsey atinca. Sen niye üstüne aliniyorsun ki, alinmasi gerekenler dururken.

Ne kadar Terimci olmadigin zaten bu kavga olayindaki tutumundan belli :asd:

Dede dedigin adam Aziz'e kumpas kuruldugunu düsünüp onu sike konusunda savunan aklini yitirmis hukuk(!) profesörü.

Aklini yitirmis degil, durum adamin anlattigi gibi. Bu Aziz Yildirim´i sucsuz yapmaz, ama FETÖ hukuku isgal edip, istedigine operasyon cekip, istedigini görmezden gelen bir suc örgütüydü. Aziz Yildirim, ergenekon kilifina soktuklari generaller ile yakin iliskisi, operasyonun bir nedeni olabilir.

Ondan sonra gelen Baskan, tükenmis ve umutsuz bir sezonu 3 kupa ile kapadi. Ancak maddi destek sözü verip, sözünü tutmadi diye, aysal ile tartistigi icin aysalendekssiz düsünemeyen dostlarimizdan dolayi, tü kaka edildi. Yerine gelen de, aysalin zamaninda adaitini ödeyemedigi icin ikinci baskan yapamadigi, ticari iliskileri bulunan tursu.

fft104mm4004985.jpg

Ah duygun dede, yemedin, yedirmedin. Neredesin sen. :(
Dursun'dan iyiydi ama Aysal'ın yanına bile yaklaşamaz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yuh yani Dursun ile karsilastirmak da artik biraz isin bokunu cikarmak olur.

Aklini yitirmis degil, durum adamin anlattigi gibi. Bu Aziz Yildirim´i sucsuz yapmaz, ama FETÖ hukuku isgal edip, istedigine operasyon cekip, istedigini görmezden gelen bir suc örgütüydü. Aziz Yildirim, ergenekon kilifina soktuklari generaller ile yakin iliskisi, operasyonun bir nedeni olabilir.

Tehlikeli konular oldugu icin acik acik burada Fetö olayina girmek istemiyorum ama sikeyi kim ortaya cikardiysa eline saglik. Isterse Fetö mensuplari olsun isterse normal polis ve savcilar. Burasi beni alakadar etmez.

Ben sadece Terimciye Terimci derim. Aysali elestiren herkes direkt olarak Terimci olmuyor.

Sana da Terimcisin dedigimi hatirlamiyorum. Ama cogu kez nedense üstüne alindigin oldu ortaya birsey atinca. Sen niye üstüne aliniyorsun ki, alinmasi gerekenler dururken.

Ne kadar Terimci olmadigin zaten bu kavga olayindaki tutumundan belli :asd:

Pratikte öyle davranıldığını kabul etmen gerekir ki bu yanılgıya senin de çok defa düştüğünü gayet iyi hatırlıyorum. Ben mi gereksiz yere üstüme alındım, yoksa her defasında haksız ithama mı maruz kaldım?, sorusunun cevabını ben biliyorum, sen de bir düşün istersen...

Objektif gözlemim odur ki; ''Aysal' ı gerektiğinde biz de eleştiriyoruz zaten. Eleştiriyi bir adım ileriye taşıyan herkes ona düşmandır, art niyetlidir, şucudur, bucudur'' anlayışı, sevenleri arasında yaygın olduğu nispette de baştan sakattır; kendisine hak ettiğinin ötesinde paye vermenin direkt tezahürüdür...

Dürüst-Albayrak ikilisinin faydasına hep inanmama rağmen, onları saf dışı edişinde ''Madem öyle rahat çalışacağını düşünüyor, istediği yönetimle çalışsın'' dedim; son yönetim kurulu ortada!...''Yönetim zayıf olsa da kendi bildiğini yapsın, ikilem olmaması daha iyi belki?'' dedim; Denizli kabul etmeyince Mancini' yi getiriverdi...Uzatmayayım, tutarsızlıklar manzumesidir o süreç...

Yuh yani Dursun ile karsilastirmak da artik biraz isin bokunu cikarmak olur.

çohoş bokunu çıkarır bunlar olm.

Terimi kovan kim olursa ona düşmandırlar. gönül bağım var demirörenle gibi şeyler söyler hoca, utanmadan çıkıp çok kupa aldı ondandır derler.

Konu terimi savunmak olunca fbli yöneticinin sözü bile kaynak olarak gösterilir.

Duygun, Dursun bile Aysaldan daha adamdır çünkü Aysal terimi kovmuştur.

biz aysalı desteklediğimiz zaman Aysalsporlu oluruz. Wesley gitmesin deriz wesleysporlu oluruz. Bunlar terimi desteklediklerinde terimsporlu olmaz. Galatasaraylı olurlar. Tudors büyük hoca derler, kıytırık juve kariyerini efsane olarak lanse ederler tudorsporlu olmazlar galatasaraylı olurlar.

Bir spor yorumcusu terimi g.t edecek sorular sorar, yorumcuya düşman olurlar.

Terim mekan basar delikanlı derler.. ulan ama teknik direktör, milli takımda vs dersin. olsun koy g.tüne derler.

ilginç yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt