- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
son kebap bükücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 süre munazara etmeyelim, bu haince itirafin beni hayal kirikligina ugrattı
1 süre dedim yav 2-3 saate hayal kirikligim gecerKurtuldum desene.
Yazdığın yorumların %80'i siyasi içerikli, bence neye ne için yorum yaptığını bilmiyorsun. Olayları siyasi bir içeriğe bağlamak hoş bir durum değil. Bana göre de senin savunduğun her neyse yanlış gözüküyor olabilir. Burada amaç Galatasaray, bunu bil isterim.
Türk sporunun siyasete battığını ve siyaset tarafından yönetildiğini göremeyecek kadar zeka sahibi değilsen, bu kimsenin suçu değil.
Konuyu her seferinde siyasete taşıyacaksak bu forumun ismini değiştirelim. Sen de bunu idrak et. Farklılıkları zengin olarak görmeye çalış, insanlara siyasi görüşleri üzerinden hakaret etmek kimsenin haddine değil.Türk sporunun siyasete battığını ve siyaset tarafından yönetildiğini göremeyecek kadar zeka sahibi değilsen, bu kimsenin suçu değil.
Konuyu her seferinde siyasete taşıyacaksak bu forumun ismini değiştirelim. Sen de bunu idrak et. Farklılıkları zengin olarak görmeye çalış, insanlara siyasi görüşleri üzerinden hakaret etmek kimsenin haddine değil.
Bu forumda bunları yazabiliyor olman yada görüşlerini açıkca ortaya koyabiliyor olmanın bu ülkenin objektifliğinden kaylaklandığı gibi mi ?Ben hakaret etmedim ki.
Senin gibi bir aktroll bu forumda yazabiliyorsa, bu forumun objektifliğinden kaynaklanıyordur mesela.
Bu forumda bunları yazabiliyor olman yada görüşlerini açıkca ortaya koyabiliyor olmanın bu ülkenin objektifliğinden kaylaklandığı gibi mi ?
Bu forumda bunları yazabiliyor olman yada görüşlerini açıkca ortaya koyabiliyor olmanın bu ülkenin objektifliğinden kaylaklandığı gibi mi ?
Terbiyesüüüüz!