Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığın yorumların %80'i siyasi içerikli, bence neye ne için yorum yaptığını bilmiyorsun. Olayları siyasi bir içeriğe bağlamak hoş bir durum değil. Bana göre de senin savunduğun her neyse yanlış gözüküyor olabilir. Burada amaç Galatasaray, bunu bil isterim.

Türk sporunun siyasete battığını ve siyaset tarafından yönetildiğini göremeyecek kadar zeka sahibi değilsen, bu kimsenin suçu değil.

Türk sporunun siyasete battığını ve siyaset tarafından yönetildiğini göremeyecek kadar zeka sahibi değilsen, bu kimsenin suçu değil.
Konuyu her seferinde siyasete taşıyacaksak bu forumun ismini değiştirelim. Sen de bunu idrak et. Farklılıkları zengin olarak görmeye çalış, insanlara siyasi görüşleri üzerinden hakaret etmek kimsenin haddine değil.

Konuyu her seferinde siyasete taşıyacaksak bu forumun ismini değiştirelim. Sen de bunu idrak et. Farklılıkları zengin olarak görmeye çalış, insanlara siyasi görüşleri üzerinden hakaret etmek kimsenin haddine değil.

Ben hakaret etmedim ki.

Senin gibi bir aktroll bu forumda yazabiliyorsa, bu forumun objektifliğinden kaynaklanıyordur mesela.

Ben hakaret etmedim ki.

Senin gibi bir aktroll bu forumda yazabiliyorsa, bu forumun objektifliğinden kaynaklanıyordur mesela.
Bu forumda bunları yazabiliyor olman yada görüşlerini açıkca ortaya koyabiliyor olmanın bu ülkenin objektifliğinden kaylaklandığı gibi mi ?

Bu forumda bunları yazabiliyor olman yada görüşlerini açıkca ortaya koyabiliyor olmanın bu ülkenin objektifliğinden kaylaklandığı gibi mi ?

Bu ülkenin objektif olmasının temeli 1923'de atılmıştır, 2002'den sonra da yok edilmeye başlanmıştır. Hadi git facebook'da ''mars'a 3 saatte uçan tank yaptık'' fln muhabbetlerine gir sen benimle muhatap olma.

the_grande___fatih_terim_by_anasonmania-d4mhfkt.jpg

Büyüksün babaaaa

Ülkenin Objektifliği kadar büyüksün hemde :confused:

Ünal Aysal Terimi kovduda sanki ondan sonra yükselişe falan geçtik sanar görende dibi boyladık resmen,Tam Beşiktaşı yenip yükselişe geçecektik o yılda ama saçma sapan ego savaşıyla Fenere hediye edildi ondan sonrası tam bir facia zati.

felipe-melo-twitter-unal-aysal.jpg

Gercekleri ilk gören Adam gibi Adam, ama belkide dilinden anlamadik ?

felipemelo466262fatihterim.jpg

Bir gün yeniden bir arada floryada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt