Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal Terimi kovduda sanki ondan sonra yükselişe falan geçtik sanar görende dibi boyladık resmen,Tam Beşiktaşı yenip yükselişe geçecektik o yılda ama saçma sapan ego savaşıyla Fenere hediye edildi ondan sonrası tam bir facia zati.

Mesele Galatasaray´in basarisi meselesi degil ki. Hala anlamadin mi kardesim ? :)

Mesele Galatasaray´in basarisi meselesi degil ki. Hala anlamadin mi kardesim ? :)

Yok tabi bu çatışmanın nedenini biliyorum,Terimci-Aysalcı olayında değilim zaten ben bu Terime olan nefreti pek anlamıyorum.6 kere şampiyon yapmış birisi oluşunu ve TFF'ye karşı bir duruş koymayışı teraziye koyduğumuzda nefret ağır basamaz farklı birşeyler olmalı açıkçası.

Bu ülkenin objektif olmasının temeli 1923'de atılmıştır, 2002'den sonra da yok edilmeye başlanmıştır. Hadi git facebook'da ''mars'a 3 saatte uçan tank yaptık'' fln muhabbetlerine gir sen benimle muhatap olma.
Yanlışın var, bu ülkenin adaleti ve objektifliği 1299 yılından gelmektedir. Sen ve senin gibilerin hepsi de bu çoğunluğa ve demokrasiye saygı duymayı öğreneceksiniz. Şimdi git kendi dengin olan kişilerle zırvalamaya devam et.

Yanlışın var, bu ülkenin adaleti ve objektifliği 1299 yılından gelmektedir. Sen ve senin gibilerin hepsi de bu çoğunluğa ve demokrasiye saygı duymayı öğreneceksiniz. Şimdi git kendi dengin olan kişilerle zırvalamaya devam et.

s.gif

Şimdi ben buna küfür etsem ceza alırım çünkü forumun objektifliği devreye girer... Objektiflik konusunu sevmedim :(

O dönem zaten Terimci değildim ben bu olay yüzünden,ancak aradan 4 sene geçtikten sonra da temcit pilavı gibi onu ileri sürmenin anlamı yok.Demirören'le aynı masaya oturan ilk Galatasaraylı Terim değil,son da olmayacak muhtemelen.

Ne yapayim yani ben de o zamanlar Terime hal veriyordum ilk önce sonra gözüm açıldı.

Gitmeyecekti abi. Beklesin ne var bok mu var anında oraya gitmenin. Savaşacağım diye atıp tutup sana haksızlık yapan adamların kanadının altına girersen ben de istediğimi söylerim. Ilk olması veya son olmasının veya aradan 4 sene geçmesinin önemi yok.

Son düzenleme:
Ne yapayim yani ben de o zamanlar Terime hal veriyordum ilk önce sonra gözüm açıldı.

Gitmeyecekti abi. Beklesin ne var bok mu var anında oraya gitmenin. Savaşacağım diye atıp tutup sana haksızlık yapan adamların kanadının altına girersen ben de istediğimi söylerim. Ilk olması veya son olmasının veya aradan 4 sene geçmesinin önemi yok.

Adam zaten Galatasaray Spor kulübün onayi ile 4 aylik mukavelesi vardi. Gitmekten ziyade, adam zaten oradaydi, kulübün onayi ile. Galatasaray´dan gönderilis seklinden sonra da, orada devam etmesi gayet dogal. Olayi bastan yanlis yorumluyorsunuz, gitti diye birsey yok. Adam oradaydi zaten.

Lise üniversite muhabbeti falan döndüydü Terimin Galatasaray'dan ayrılması Terim daha fazla suçlu olsa bile katiyen tek taraflı bir olay değil.

Ocakta tapusuyla verelim lafi da unutulmus sanirim..
imparator yakinda yuvasinda olacak en gec 2018 haziran.basarisizliklar son bulacak yine layik oldugumuz yere donecegiz insallah

Hocamizin donusu yakin olduguna gore simdiden fb ve bjklilere gecmis olsun diyelim

Adam zaten Galatasaray Spor kulübün onayi ile 4 aylik mukavelesi vardi. Gitmekten ziyade, adam zaten oradaydi, kulübün onayi ile. Galatasaray´dan gönderilis seklinden sonra da, orada devam etmesi gayet dogal. Olayi bastan yanlis yorumluyorsunuz, gitti diye birsey yok. Adam oradaydi zaten.
1200881_620x410.jpg

Bunu nasıl hazmediyorsunuz ben de buna tutuluyorum.

Ucuz değil, midesizlik derim ben buna.

Bende sadece gülerim. Sen kulüp olarak resmi olarak anlasmissin ki, hocan federasyon baskani ile böyle pozlar veriyor.
Cok daha ciddi sorunlar yasadigimiz diger branchlarda bile, ayni pozlar var hocalarimizin federasyon baskanlari ile, so what ? Sen kulüp olarak bunlara müsade etmissin zaten. O vakit midesiz olan buna müsade eden kulüp Baskani mi öncelik ile ?

Ve yildo ile ayni kareye girmekten, beterini yapanlari da gördük... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt