İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
terim gelsin meloda kramponları assın gelsin yardımcı olarak
hizipçilik yapanı döver reyiz
hizipçilik yapanı döver reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal Terimi kovduda sanki ondan sonra yükselişe falan geçtik sanar görende dibi boyladık resmen,Tam Beşiktaşı yenip yükselişe geçecektik o yılda ama saçma sapan ego savaşıyla Fenere hediye edildi ondan sonrası tam bir facia zati.
Mesele Galatasaray´in basarisi meselesi degil ki. Hala anlamadin mi kardesim ?![]()
Yanlışın var, bu ülkenin adaleti ve objektifliği 1299 yılından gelmektedir. Sen ve senin gibilerin hepsi de bu çoğunluğa ve demokrasiye saygı duymayı öğreneceksiniz. Şimdi git kendi dengin olan kişilerle zırvalamaya devam et.Bu ülkenin objektif olmasının temeli 1923'de atılmıştır, 2002'den sonra da yok edilmeye başlanmıştır. Hadi git facebook'da ''mars'a 3 saatte uçan tank yaptık'' fln muhabbetlerine gir sen benimle muhatap olma.
Arkadaşına sor, o sana anlatır.Ülkenin objektifliği nedir ?
Yanlışın var, bu ülkenin adaleti ve objektifliği 1299 yılından gelmektedir. Sen ve senin gibilerin hepsi de bu çoğunluğa ve demokrasiye saygı duymayı öğreneceksiniz. Şimdi git kendi dengin olan kişilerle zırvalamaya devam et.
Arkadaşına sor, o sana anlatır.
Sordum şimdi de öyle bir şey yokmuş.
O dönem zaten Terimci değildim ben bu olay yüzünden,ancak aradan 4 sene geçtikten sonra da temcit pilavı gibi onu ileri sürmenin anlamı yok.Demirören'le aynı masaya oturan ilk Galatasaraylı Terim değil,son da olmayacak muhtemelen.
Ne yapayim yani ben de o zamanlar Terime hal veriyordum ilk önce sonra gözüm açıldı.
Gitmeyecekti abi. Beklesin ne var bok mu var anında oraya gitmenin. Savaşacağım diye atıp tutup sana haksızlık yapan adamların kanadının altına girersen ben de istediğimi söylerim. Ilk olması veya son olmasının veya aradan 4 sene geçmesinin önemi yok.
Adam zaten Galatasaray Spor kulübün onayi ile 4 aylik mukavelesi vardi. Gitmekten ziyade, adam zaten oradaydi, kulübün onayi ile. Galatasaray´dan gönderilis seklinden sonra da, orada devam etmesi gayet dogal. Olayi bastan yanlis yorumluyorsunuz, gitti diye birsey yok. Adam oradaydi zaten.
![]()
Bunu nasıl hazmediyorsunuz ben de buna tutuluyorum.
Ucuz değil, midesizlik derim ben buna.Cok ucuz bu
Ucuz değil, midesizlik derim ben buna.