Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.360
- 25.687
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Kazanacaksınız
kazanmak için uğraşacaksınız
ama netice ne olursa olsun
siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz
ve öyle kalacaksınız
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !
sağda solda kebapçı basan adamın ne işi var koskoca galatasarayda ismimizi kirletmekten başka hiçbir işe yaramaz.
96-2000 dönemini bilmem daha doğrusu analiz edecek kadar bilmemm ama o dönemki Terim için bambaşka şeyler söyleniyor. Sanırım ikinci Milli takım süreci ve Milan süreçleri saçma sapan birisi haline getirdi kendisini. 3. döneminde elindeki imkanlar ve şike sürecinin sağladığı avantajı da unutmamak lazım.
Dibe battık hatta 8. olduğumuz Polat döneminden daha da derine düştük bu sefer çalışabileceği insanlar da yok benim tanıdığım Terim asla gelmez bu şartlarda.
Gelmesini ister miyim? Hocalığını beğenmesem de isterim. Yıllarca sistem dedik artık beklentim yok şu medyaya diğerlerine haddini bildirecek birisi lazım götleri fazla kalktı.
Allah korusun hocama birsey olsa kulube kilit mi vuracagiz :/
FT ile özel mesajlarını beyaz futbolda rasim ozan kütahyalıya okutan 4.haftada klubu 90 yaşında adamlara borç harç içinde bırakan adamı başkan olarak istiyorsunuz da delikanlı gibi kebapçıyı kendi başına basan geniş nüfusunu kullanmayan FT mi neden istemiyorsunuz.
FT ile özel mesajlarını beyaz futbolda rasim ozan kütahyalıya okutan 4.haftada klubu 90 yaşında adamlara borç harç içinde bırakan adamı başkan olarak istiyorsunuz da delikanlı gibi kebapçıyı kendi başına basan geniş nüfusunu kullanmayan FT mi neden istemiyorsunuz.
Aykut kim Allah aşkınasenol ve aykut'a hadlerini bildirecek efsanemiz, keske diyorum ama dursun'un altında calısmayı kabul etmesi zor.
Hamza varAllah korusun hocama birsey olsa kulube kilit mi vuracagiz :/