Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senol ve aykut'a hadlerini bildirecek efsanemiz, keske diyorum ama dursun'un altında calısmayı kabul etmesi zor.

hqdefault.jpg

Kazanacaksınız

kazanmak için uğraşacaksınız

ama netice ne olursa olsun

siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz

ve öyle kalacaksınız

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !​

sadece GS ı değil Türk futbolunu hizaya sokar.camiası görev bekler.ergenlere inat Allah Kerim Fatih Terim.

FT ile özel mesajlarını beyaz futbolda rasim ozan kütahyalıya okutan 4.haftada klubu 90 yaşında adamlara borç harç içinde bırakan adamı başkan olarak istiyorsunuz da delikanlı gibi kebapçıyı kendi başına basan geniş nüfusunu kullanmayan FT mi neden istemiyorsunuz.
sağda solda kebapçı basan adamın ne işi var koskoca galatasarayda ismimizi kirletmekten başka hiçbir işe yaramaz.

96-2000 dönemini bilmem daha doğrusu analiz edecek kadar bilmemm ama o dönemki Terim için bambaşka şeyler söyleniyor. Sanırım ikinci Milli takım süreci ve Milan süreçleri saçma sapan birisi haline getirdi kendisini. 3. döneminde elindeki imkanlar ve şike sürecinin sağladığı avantajı da unutmamak lazım.

Dibe battık hatta 8. olduğumuz Polat döneminden daha da derine düştük bu sefer çalışabileceği insanlar da yok benim tanıdığım Terim asla gelmez bu şartlarda.

Gelmesini ister miyim? Hocalığını beğenmesem de isterim. Yıllarca sistem dedik artık beklentim yok şu medyaya diğerlerine haddini bildirecek birisi lazım götleri fazla kalktı.

96-2000 dönemini bilmem daha doğrusu analiz edecek kadar bilmemm ama o dönemki Terim için bambaşka şeyler söyleniyor. Sanırım ikinci Milli takım süreci ve Milan süreçleri saçma sapan birisi haline getirdi kendisini. 3. döneminde elindeki imkanlar ve şike sürecinin sağladığı avantajı da unutmamak lazım.

Dibe battık hatta 8. olduğumuz Polat döneminden daha da derine düştük bu sefer çalışabileceği insanlar da yok benim tanıdığım Terim asla gelmez bu şartlarda.

Gelmesini ister miyim? Hocalığını beğenmesem de isterim. Yıllarca sistem dedik artık beklentim yok şu medyaya diğerlerine haddini bildirecek birisi lazım götleri fazla kalktı.

Yavşak dursun ve ekibi varken yalvarsalar gelmeyecektir tıpkı Adnan Polat'ın son dönemi gibi, seneye yeni gelen yönetimle dünya kupası sonrası milli takımı bırakarak göreve başlayacaktır inaşallah. Burası Türkiye sistem falan her şey hikaye bam bam bam dedik 7 senede 6 kez hoca ile şampiyon olduk Avrupa'da kupa aldık son döneminde üst üste turdan çıktık çeyrek final oynadık Kadıköy'de kupa kaldırdık Aykut'u da Aziz'i de Demirören denen puştu da hizaya getirdik ve bunda en büyük pay hocanın.

FT ile özel mesajlarını beyaz futbolda rasim ozan kütahyalıya okutan 4.haftada klubu 90 yaşında adamlara borç harç içinde bırakan adamı başkan olarak istiyorsunuz da delikanlı gibi kebapçıyı kendi başına basan geniş nüfusunu kullanmayan FT mi neden istemiyorsunuz.

kendi imkanları ile kebapçı basmak cümlesi nedir yahu kendi imkanları demek sahip olduğu imkanlar demektir adam gidip emniyete ifade bile vermemiş daha ne imkanı olacak?

:asd22:

Dursun paraları harcadı bu sezon. Fatih Hocam kendi kuramadığı eli değmediği takımla başarılı olamaz.

P9 Gscimbom Mobile

uzun adam izin vermeden terim milli takımı bırakıp bize gelecek...güzel bilimkurgu

Fatih Terim gelirse muhtemelen Dursun'u döver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt