Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursunu kim getirdi biliyormusun.Liseli olmayan her Galatasaraylıyı hor görüp aşşağılayan kulübü kendinin tapulu malı gören.Kendini elit sanan elitistler getirdi.Bu Liseli elitler yüzünden kulübe üye olacak bir sürü iş adamı arkasına bakmadan kaçıyor.Elimizdeki hazır değerleride yok ediyorlar örnek:Fatih Terim,Abdurrahim Albayrak.

GS degerleri FT ve Albayrak'sa kulübu kapatalim. İnan kıraç tayfasini bende sevmiyorum ama çıkış yolu da FT Albayrak falan degil

Terimi istemeyen Dursuncu mu oluyor anlamadım. Şu tazminat mevzusunun savunulur tarafı yok .

Terim parasini aliyor iyi adam.

Mancini Sneijder paralarini birakiyorlar kötü adamlar.

Terim parasini aliyor iyi adam.

Mancini Sneijder paralarini birakiyorlar kötü adamlar.

Paralarını alsalardı da adamların hakkı profesyoneller diyecektin.Terim değilmiş gibi sanki de,adamın para alıp almayacağı belli değil net olarak.O bahsettiğin de Milli Takım zaten,Galatasaray'dan 1 kuruş almadı ayrılırken tazminat olarak.Bu kadar nefret edecek ne yaptı bu Terim anlamıyorum.

Son düzenleme:
FT ile özel mesajlarını beyaz futbolda rasim ozan kütahyalıya okutan 4.haftada klubu 90 yaşında adamlara borç harç içinde bırakan adamı başkan olarak istiyorsunuz da delikanlı gibi kebapçıyı kendi başına basan geniş nüfusunu kullanmayan FT mi neden istemiyorsunuz.

Up.

Paralarını alsalardı da adamların hakkı profesyoneller diyecektin.Terim değilmiş gibi sanki de,adamın para alıp almayacağı belli değil net olarak.O bahsettiğin de Milli Takım zaten,Galatasaray'dan 1 kuruş almadı ayrılırken tazminat olarak.Bu kadar nefret edecek ne yaptı bu Terim anlamıyorum.
Nefret etmediğimi biliyorsun yeterince dile getirdim bunu.

sent via GSC

terim_5106.jpg

Fatih Terim ile ilgili tazminat konusu yazılıp çiziliyor ama bu konuyla ilgili ne TFF'den ne de Fatih Terim'den bir açıklama var. Çok değil bir ay önce Sneijder'e paragöz olduğu oynamadığı maçların parasını alacağı yönünde haberler yapıldı. Ama adam metelik almadan gitti. Bu olayın üzerinden daha bir ay geçmemişken şimdi Fatih Terim'e sallıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt