Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder de zaten kendi gönlüyle gitti sapkasini alip.

Koskoca Galatasaray başkanı ''Sneijder Mayıs ayında gitmek istediğini söyledi'' dedi.Yalanladımı Sneijder?hayır.Sneijder ayrılıncaya kadar geçen süreçte yani son 1 ay içinde hiçbir yerde canlı yada kasetten Galatasaray da kalmak istiyorum diye bir şey söylediğini duydunmu?

Son düzenleme:
Koskoca Galatasaray başkanı Sneijderin Mayıs ayında gitmek istediğini söyledi dedi.Yalanladımı Sneijder?hayır.Sneijder ayrılıncaya kadar geçen süreçte yani son 1 ay içinde hiçbir yerde canlı yada kasetten Galatasaray da kalmak istiyorum diye bir şey söylediğini duydunmu?

Cikip bir sey dememesi dogru olmadigini mi gösterir bize? Adamin antrenmanlara katilmasina izin verildiginde cocuklar gibi sevinip video hazirlamasi falan yeterince bir unsur degil mi.

Hocam gelmeni istemiyorum şimdilik geleceğin varsa.
Sadece bir his benimkisi. Sanki başarısız olacağın gibi his var gelirsen.

Hocam gelmeni istemiyorum şimdilik geleceğin varsa.
Sadece bir his benimkisi. Sanki başarısız olacağın gibi his var gelirsen.
Adamın kafası başında değil ki bu aralar. Kendini 100% bize veremeyeceği için başarılı olma ihtimali bayağı düşük bence.

Biraz dinlensin kafası boşalsın.

sent via GSC

Paraları sayarken boşalıyordur merak etme moruk.

bobiler.gif

Ulan para muhabbetidir gidiyor.o kadar basari kazandirmis adam senin klubunden ne zaman tazminat alarak gitmis? Ayni tipteki adamlar mancini parasini almadi diye taparlar feneri nisanda sampiyon yapti.
gidis olayinda da bakin besiktas krizi nasil idare etti senin takimin nasil idare etti.hocani seven yoneticileri yollayip,demirorene ocakta tapusuyla verelim dersen, bizim zaten reddetme imkanimiz yok istedigi elemani alir dersen adam da kabul eder.
Neyse bu konular cok uzar gider..

Hoca hiç ego yapacak zaman değil şimdi,birinci tercih ikinci tercih falan gerek yok bunlara.Sana ihtiyacımız var gel işte teklif gelirse.

Hoca hiç ego yapacak zaman değil şimdi,birinci tercih ikinci tercih falan gerek yok bunlara.Sana ihtiyacımız var gel işte teklif gelirse.

Olm manyak mısın sen yaw. Gelir mi hiç, Sen olsan çalışır mısın Dursunla? Terim bu hatayı yıllar önce Canaydın ile yaptı. sonuç hüsran oldu ceketini asarak gitti.

Hoca kariyeri boyunca başarılı, iş bilen yöneticilerle çalıştığı dönemlerde zirve yapmıştır. Milli takım kariyerinde bile bu var. Demirören, Dursun, rahmetli canaydın ve türevleriyle olmaz, olamaz.

Kariyerindeki en büyük 2. hatayı yapar gelirse.

Şuan hiç olmadığı kadar bizim sana seninde bize ihtiyaç duyuyoruz hocam. Gel ismini temizle, bizdeki leşleri temizle, yine sevinelim seninle!

Hocam seneye albayrakın başkanlık kozu olacaktır.
Albayrak hocayı kovmaz asla zaten.

Olm manyak mısın sen yaw. Gelir mi hiç, Sen olsan çalışır mısın Dursunla? Terim bu hatayı yıllar önce Canaydın ile yaptı. sonuç hüsran oldu ceketini asarak gitti.

Hoca kariyeri boyunca başarılı, iş bilen yöneticilerle çalıştığı dönemlerde zirve yapmıştır. Milli takım kariyerinde bile bu var. Demirören, Dursun, rahmetli canaydın ve türevleriyle olmaz, olamaz.

Kariyerindeki en büyük 2. hatayı yapar gelirse.

Gelirse Dursun'la çalışmaz ki pratikte,Albayrak gelir,Dürüst de gelebilir.Mehmet Özbek ve türevlerini Florya'ya sokmaz.Dursun'un da adını sanını zor duyarız medyada.

Canaydın döneminde başarısız olmasının sebebi sadece Canaydın değil kendi hataları da var o dönemde.Şu an Terim'in bize ihtiyacı var bizim de ona.Açıkçası Terim'den çok Galatasaray'ı düşünüyorum.Her geçen başarısız sezon bu kulübü kaçınılmaz sona yaklaştırıyor.Şu takımın tek başarılı olma ihtimali bu,şu anda.

Gelirse Dursun'la çalışmaz ki pratikte,Albayrak gelir,Dürüst de gelebilir.Dursun'un adını sanını zor duyarız medyada.

Canaydın döneminde başarısız olmasının sebebi sadece Canaydın değil kendi hataları da var o dönemde.Şu an Terim'in bize ihtiyacı var bizim de ona.Açıkçası Terim'den çok Galatasaray'ı düşünüyorum.Her geçen başarısız sezon bu kulübü kaçınılmaz sona yaklaştırıyor.Şu takımın tek başarılı olma ihtimali bu,şu anda.

Apo artık gelmez knk. Adam başkan olacam dedi yaw, yönetici olmaz tekrar. Ali dürüstü de oraya getiren adam bırak git demediği sürece bırakmaz.

Seneye Apo başkan olur, terimi getirir mi bilmiyorum. Hocanın şu evet videosuna cevapsız kalması işi buralara kadar getirdi. Gönderin diyen kişi Dursuna da alma falan demiştir illa ki.

Akıllı adam hiçbir zaman Galatasaray'a enkaz alarak gelmedi, en dibe vurmasını bekler gelirse öyle gelir.

Koskoca kulübü bir adama endeksleyen, leş oyuncularla hep enkaz bırakan, kendini başkandan büyük gören, milli takıma arkasına bakmadan giden adamı hala isteyen Galatasaraylı varsa vah ki vah kulübün haline, hayır mekan basacak mafya,eşkıya filan arasak dağdan buluruz zaten.Bu adamı isteyip de Aziz'e laf söylemenin ne mantığı var.

Son düzenleme:
Apo artık gelmez knk. Adam başkan olacam dedi yaw, yönetici olmaz tekrar. Ali dürüstü de oraya getiren adam bırak git demediği sürece bırakmaz.

Seneye Apo başkan olur, terimi getirir mi bilmiyorum. Hocanın şu evet videosuna cevapsız kalması işi buralara kadar getirdi. Gönderin diyen kişi Dursuna da alma falan demiştir illa ki.

Adnan Öztürk de zamanında başkan adayı oldu ama sonradan yönetimlerde de görev aldı,hele Albayrak gibi adamlar için uzun vadeli plan diye bir şey neredeyse yoktur geldiğinde gelir gittiğinde gider.Yönetime gelecek olsa gelir,sonra Mayıs'ta aday olur onu bilemem.Dursunda da öyle olmuştu,adam başkan yardımcısıydı aday oldu başkan oldu.

Ali Dürüst olayı bence satış değil,Terim bize gelirse oradan devam eder çalışmalarına.Ki araları bozuk olsa Fatih Terim mutlaka belli ederdi bunu diye düşünüyorum.

O konuda nötrüm,Terim'in arkasında eskisi kadar siyasi bir destek olmadığı doğru onda hemfikirim ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt