- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
Yav zaten bizim takımda çoğu oyuncu 1 milyonun üstünü bile görmemesi lazım o ayrı davada.Futbolcuların en çöpünün 2 milyon euroya yakın aldığı yerde hocanın 500 bin alması saçma.Ben olsam bende kabul etmem o fiyata Galatasaraylılıkla bir ilgisi yok bunun.Ha şöyle olur Galatasaray kötü durumda olur misal tinerciler gibi feda gibi bir şey yapılcak olur ozaman dediğin mantıklı.Ama şu anda Yönetim her aldığı oyuncuya yıllık 3 milyon eurodan aşşağı para vermiyor.Demekki para varsa Fatih hoca da ona göre sözleşme yapar.
zaten kötü durumdayız bu sene başarı gelse bile maddi olarak karşılığı yok daha ne kötü durumda olucaz.Kardeşim yapmasın yönetim böyle sözleşmeler galatasaray bir şirket ise normal şartlarda bu harcamaları yapmıyor olması gerekir zaten siz kafayımı yediniz?
Ayrıca sana söylüyorum belhanda galatasaraylı değildir maicon galatasaralı değil bunlar senin takımınla sözleşme imzalamış futbolcular.Ama bahsettiğin fatih terim kendisi galatasaray hayatımdaki en büyük değerlerimdendir diyen bir divan kurulu üyesi ise gelsin 500 bine çalışsın bizde samimiyetine inanalım yada kuru gürültü yapmasın çıksın desin ben galatasaraylıyım ama iş başka aşk başka parama bakarım desin o zamanda anlarız.