Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav zaten bizim takımda çoğu oyuncu 1 milyonun üstünü bile görmemesi lazım o ayrı davada.Futbolcuların en çöpünün 2 milyon euroya yakın aldığı yerde hocanın 500 bin alması saçma.Ben olsam bende kabul etmem o fiyata Galatasaraylılıkla bir ilgisi yok bunun.Ha şöyle olur Galatasaray kötü durumda olur misal tinerciler gibi feda gibi bir şey yapılcak olur ozaman dediğin mantıklı.Ama şu anda Yönetim her aldığı oyuncuya yıllık 3 milyon eurodan aşşağı para vermiyor.Demekki para varsa Fatih hoca da ona göre sözleşme yapar.

zaten kötü durumdayız bu sene başarı gelse bile maddi olarak karşılığı yok daha ne kötü durumda olucaz.Kardeşim yapmasın yönetim böyle sözleşmeler galatasaray bir şirket ise normal şartlarda bu harcamaları yapmıyor olması gerekir zaten siz kafayımı yediniz?

Ayrıca sana söylüyorum belhanda galatasaraylı değildir maicon galatasaralı değil bunlar senin takımınla sözleşme imzalamış futbolcular.Ama bahsettiğin fatih terim kendisi galatasaray hayatımdaki en büyük değerlerimdendir diyen bir divan kurulu üyesi ise gelsin 500 bine çalışsın bizde samimiyetine inanalım yada kuru gürültü yapmasın çıksın desin ben galatasaraylıyım ama iş başka aşk başka parama bakarım desin o zamanda anlarız.

zaten kötü durumdayız bu sene başarı gelse bile maddi olarak karşılığı yok daha ne kötü durumda olucaz.Kardeşim yapmasın yönetim böyle sözleşmeler galatasaray bir şirket ise normal şartlarda bu harcamaları yapmıyor olması gerekir zaten siz kafayımı yediniz?

Ayrıca sana söylüyorum belhanda galatasaraylı değildir maicon galatasaralı değil bunlar senin takımınla sözleşme imzalamış futbolcular.Ama bahsettiğin fatih terim kendisi galatasaray hayatımdaki en büyük değerlerimdendir diyen bir divan kurulu üyesi ise gelsin 500 bine çalışsın bizde samimiyetine inanalım yada kuru gürültü yapmasın çıksın desin ben galatasaraylıyım ama iş başka aşk başka parama bakarım desin o zamanda anlarız.
Gelecekse bile "Aslolan Galatasaray'dır" gibisinden popülist ve samimiyetsiz açıklamalarda bulunmasın işini yapsın yeter. Biz gördük biliyoruz neyin ne olduğunu merak etmesin. O tarz açıklamalarda bulunursa da güler geçeriz artık ciddiye dahi alınmaz. 96-00 ve 2011-2012 dönemlerindeki Fatih Hoca gelecekse gelsin yoksa hiç gelmesin.

düşük ücrete çalışacaksa gelsin yoksa gelmesin. Rivadan gelen parayı gördü atladı geldi. Paranın kokusunu sever O...

Gelecekse bile "Aslolan Galatasaray'dır" gibisinden popülist ve samimiyetsiz açıklamalarda bulunmasın işini yapsın yeter. Biz gördük biliyoruz neyin ne olduğunu merak etmesin. O tarz açıklamalarda bulunursa da güler geçeriz artık ciddiye dahi alınmaz. 96-00 ve 2011-2012 dönemlerindeki Fatih Hoca gelecekse gelsin yoksa hiç gelmesin.

bende ondan bahsediyorum işte iş başka aşk başka desin buradaki kerizlerle uğraşmak zorunda kalmayalım bizde.

O gün bugün olsun Aslan hocam..

YN9b0a.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

gelsin 500 bine çalıştırsın takımı büyük galatasaraylı ya görelim galatasaraylılığını.
Ne alakası var adam parasını misliyle alacak çünkü para alıp hicbir varlik gosteremeyen çapsız td ve topcularin son 2 sezonda bizi hiç ettigini düşündüğümde Terim'den ücret icin anlayis gostermesini beklemem

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim demek ruh demek..

Terim demek birlik beraberlik demek, takım demek

Terim demek, tribün, taraftar demek

Terim demek şampiyonluk demek, armadaki yıldız, başımızın avrupa tacı demek

Terim demek Galatasaray demek

td olarak gsye yakışmadığını yetersiz olduğunu düşündüğünüz birini nasıl başkan olarak düşünüyorsunuz olacak iş değil yav.

Allah aşkına gel de şu salak Hırvat'a mahkum etme bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt