Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ismail'i tanimam etmem ama yaz aylarinda bu yana dikkatimi cekti Galatasaray forumunda sizler Bunu diyor bizler Bunu diyoruz tarzinda takiliyor

Kim bu sizler ve bizler,Galatasaraylilar ve fenerliler falan mi
Sen kendi görüşünde olmayan insanlara başta ben olmak üzere GS'li değilsin imasında bulunup sonra da siz diye hitap etmemden mi kıllanıyorsun. Geçen birine had bildirmeye falan çalışıyordun yine. Forumun komiseri misin sen?

Ben orta yolcu biri değilim. İnsanlara saldırganca yaklaşıp sonra neden siz diyorsun diye mi soruyorsun?

Sen kendi görüşünde olmayan insanlara başta ben olmak üzere GS'li değilsin imasında bulunup sonra da siz diye hitap etmemden mi kıllanıyorsun. Geçen birine had bildirmeye falan çalışıyordun yine. Forumun komiseri misin sen?

Ben orta yolcu biri değilim. İnsanlara saldırganca yaklaşıp sonra neden siz diyorsun diye mi soruyorsun?

Demek ki yazdigim yorum dogru ve sende bunun farkindasin teyit etmis oldun

Tesekkurler

Siz biz Kim acarmisin biraz

Millete haddini bil, GS'lı değilsin, şöyle yazamazsın, eleştiremezsin falan diye ahkam kesen küfür eden adam sonra gelip bana siz biz derken neyi kastediyorsun diyor. Neyi kastettiğimi anlayan anlıyor.

Keşke gelse keşke.

Ancak bazıları hem Tudor gitsin diyor hem Terim gelmesin.

Mancini,Prandelli layık bunlara.

Fatih hocayla ilgili tek korkum kanatsız futbolun devam etme olasılığı.Kanatlar için Feghouli ve Rodriguez varken Feghouliyi Gomis ile çift forvet oynatıp iki kenarı belhanda-tolga falan yapabilir hiç belli olmaz :D Onun dışında ligde Fatih hocanın elinde bu kadro varken şampiyon olmamak imkansız.

Millete haddini bil, GS'lı değilsin, şöyle yazamazsın, eleştiremezsin falan diye ahkam kesen küfür eden adam sonra gelip bana siz biz derken neyi kastediyorsun diyor. Neyi kastettiğimi anlayan anlıyor.

Hakaret ettigimi hatirliyorum ama simdiye kadar küfürden ceza yemedim

Anladigim kadariyla takip ediyorsun beni ama kacirdigin seyler var

Sakin ol ne bu sinir zor soru sormadim,siz biz dedigin kimler dedim sadece ateist misin yoksa musluman misin demedim heyecanlanmana gerek yok

Sorunun cevabini merak eden baska arkadaslarda var,Evet söz sende (yoksa sizde mi demeliydim)

terimi getirip 5 senelik sözleşme imzalayın bi daha da gidip hoca falan aramayın bizim terimden daha iyi hoca bulma ihtimalimiz yok

Terim gelmez. igor manyağının tepesine bir adam koyarlar belki en fazla. max hamza hamlesi yapar bu yönetim hoca anlamında.

Bencede gelmez, hem bu yönetim ile calismaz, hemde Fatih hocanin sezon devam ederken bir kulübün basina gectigini hatirlamiyorum.

Terim başkanlığa oynayacak. hagiyi takımın başına getirmeyi düşünüyor. dursun bu sene şampiyon yaptı yaptı yoksa terim başkan olur. katiyen çalışmaz dursunla terim.

Terim gelmez. igor manyağının tepesine bir adam koyarlar belki en fazla. max hamza hamlesi yapar bu yönetim hoca anlamında.
dursun terimi getiremez ama bence taraftar ve camia baskısı getirir. bence imkansız değil üstelik terim şuan çok hırslı galatasaraya var gücüyle sarılacak psikolojide

Hakaret ettigimi hatirliyorum ama simdiye kadar küfürden ceza yemedim

Anladigim kadariyla takip ediyorsun beni ama kacirdigin seyler var

Sakin ol ne bu sinir zor soru sormadim,siz biz dedigin kimler dedim sadece ateist misin yoksa musluman misin demedim heyecanlanmana gerek yok

Sorunun cevabini merak eden baska arkadaslarda var,Evet söz sende (yoksa sizde mi demeliydim)
Sen kendini ne sanıyorsun bilmem ama sabah akşam millete forumda hesap soruyorsun? Kendi çapında hakaretler edip haddini bil falan diye dolaşıyorsun. Bana fenerli imasında bulunmana rağmen defalarca cevap vermedim ısrar ettin. Şimdi de neden siz diyorsun diye soruyorsun. Daha önce dediğim gibi senin gibi mallara göre yorumlarımı şekillendirmem. Senin üslubunda konuşayım haddini bil millete sataşıp sonra üste çıkma

"Siz"den kastım Aydın ve çakma Aydınlar gibi provokatörler. Senin gibi tarafsız gözükmeye çalışıp millete hesap soran çapsızlar. Grup halinde millete saldırıyorsunuz sataşıyorsunuz sonra da neden siz diyorsun.

Şimdi sen yine üste çıkmaya çalışırsın. Sana daha önce de dediğim gibi engelle geç.

Ha bu arada birinin annesine küfür ettiğini biliyorum. Bir de yalancısın.

Son düzenleme:
7 sezon durduğu GS'de 6 şampiyonluk 1 uefa 1 süper kupa kadıköy de kupa rakiplerin anasını ağlatma

başlığa eklensin.

Gelsin 5 yıl kalsın 5.yıldızı takalım.

Sen kendini ne sanıyorsun bilmem ama sabah akşam millete forumda hesap soruyorsun? Kendi çapında hakaretler edip haddini bil falan diye dolaşıyorsun. Bana fenerli imasında bulunmana rağmen defalarca cevap vermedim ısrar ettin. Şimdi de neden siz diyorsun diyorsun.

"Siz"den kastım Aydın ve çakma Aydınlar gibi provokatörler. Senin gibi tarafsız gözükmeye çalışıp millete hesap soran çapsızlar. Grup halinde millete saldırıyorsunuz sataşıyorsunuz sonra da neden siz diyorsun.

Şimdi sen yine üste çıkmaya çalışırsın. Sana daha önce de dediğim gibi engelle geç.

Sana fenerli imasinda bulunmadim simdiye kadar,durduk yere böyle birsey cikarman tuhaf simdi killandim acikcasi Ismail cakir adinda bir üye oldugunu yaz aylarinda gördüm tanimam etmem

Hesap sorma isine gelince,2-3 kisi haric tartistigim veya hesap sordugun hic kimse olmadi yani Bunu da gec

Provokatör konusuna gelelim,belhanda tudor ve Sneijder konularinda senin yazdigin mesajlar bastan asagi satasma ve provokatörlük.

Kisaca sinifta kaldin,dersine iyi calismamissin

Edit: adminlere sor bakalim küfürden mi yedim son yedigim cezayi yoksa hakarettin mi,iftira atma baskalarina provokatör

Son düzenleme:
Sana fenerli imasinda bulunmadim simdiye kadar,durduk yere böyle birsey cikarman tuhaf simdi killandim acikcasi Ismail cakir adinda bir üye oldugunu yaz aylarinda gördüm tanimam etmem

Hesap sorma isine gelince,2-3 kisi haric tartistigim veya hesap sordugun hic kimse olmadi yani Bunu da gec

Provokatör konusuna gelelim,belhanda tudor ve Sneijder konularinda senin yazdigin mesajlar bastan asagi satasma ve provokatörlük.

Kisaca sinifta kaldin,dersine iyi calismamissin
Ya hadi git millete hesap sor kendi çapında. Üstten üstten konusuyorsun bir de. Ne mal oldugunu biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt