Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim Milli takımdan ayrılınca, bizim bir sonraki teknik direktörümüz belli oldu demiştim, ondan sonra da yine milli takım... Tarihin akışı böyle. Doğa konunu gibi bir şey bu.
Kendisini sevmem, çok büyük bir teknik direktör olduğuna da inanmıyorum, ama Galatasaray'da iş yapıyor, bu da bir gerçek.

bizim aciz yönetim beceremez sana telif edip gelmeni.. hocam senin talip olman lazım göreve. lütfen gerçek Galatasaraylı olarak bu işi hallet

Bu akşam, aylar sonra bir davette Fatih Hoca’ya rastladım. Tek bir sorum vardı. “Arda G.Saray’a dönerse, o takımda olduğu müddetçe G.Saray defteri sizin için kapalı olur mu? Cevabı: “Benim kimseyle bir sorunum yok. Bendeki G.Saray defterini kapatmaya da kimsenin gücü yetmez.”

Selman ÖztürkOnaylanmış hesap

Anıl Aras@anilarastasarim 18 Kas

İçeride seni istemeyenler var.
Oysa onlarda biliyor. Çare sensin.

DO738otX4AA3QoK.jpg

H.O

DPGdU4vXcAA_m8b.jpg

Buyuk takim oldugumuzun farkina varmak icin donmeli ,basin toplantilarinda verdigi ayarlari fln ozledim.

Selman koftinin teki son transfer döneminde bunu net bir şekilde gördük işi gücü sallamak.

Terim okey verdiği an hocayı postalarlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elbet bir gün o gün gelir ...

Bugün olmaz yarın olur en fazla 2 maç daha ömrü kaldı Tudor denen kelin ...

[FONT=&quot]Hıncal Uluç: "Galatasaray'ın kurtuluşu iyi bir yönetimden geçiyor. Fatih Terim, bu yönetim varken Galatasaray'a gelirse gerizekalıdır."
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPK5qlOX0AAi_5W.jpg

[/FONT]

Sezon ortası takım almazmış bla bla bla. Yahu taş gibi kadro var, devre arası daha güçlenecek ve lideriz hâlâ. Olası puan kayıplarında bile liderden 3-5 puan geride olacağız . Devre arası takımı almaz sözü bu sene geçerli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt