Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
bırakalım bunları
fb şike sezonlarının etkisini attı üzerinden
sene başlarken de o sene pabucun pahalı olduğunu anladı
milli takım hocalığı yapıp hem para cukkalamak hem de dinlenmek istiyordu
ama terim bırakıp gitti demesinler diye 1 film çevirmesi lazımdı
dönemin botokslu başkanı kendisini hem telefonla aradı hem ali dürüstü terimin ayağına gönderip toplantı yapmak istedi
terim şeyine bile takmadı bunları
NEDEN?
çünkü kaçmak istiyor
bir şekilde bahane bulması lazım, kimseye terim kaçtı dedirtemez
botokslu başkan ile kavga ederek kendini kovdurmak ve bunu ajite etmek iyi 1 seçenek gibi duruyordu
antremandaydım kovulduğumu kızımdan öğrendim ühühühühühühü yaparak kaçarım milli takım benim için çok önemli derim ama aldığım paranın da 3 mislini daha iş yaparak milli takımda yaparım hesabı yaptı
bu o kadar bariz ki
gitti de noldu
rezil kepaze etti milli takımı sıçtı batırdı
sıçıp batırıp ben gidiyorum diyebilir miydi
diyemezdi
yine oynattığı futbol gibi kaos çıkararak bir şekilde kendini kovdurttu
terim her zaman buydu
herşeyi terimin istediği gibi yap kulübü batırsın bir şekilde olay çıkarıp mağdur ayağına yatar
gına geldi artık
tüm bunlara + olarak
ağustos ayında milli takımdan terime teklif geldi
botokslu istememesine rağmen terim başkanı ve camiayı dinlemeden para gelecek kapıyı kapatmamak adına daha 2 ay önce sövdüğü adamla anlaştı ve milli takım + galatasaray şeklinde devam kararı aldı
lig başladı 4 maçta sadece 1 galibiyet ardından kendi sahamızdaki real madrid tecavüzü
baktı pabuç pahalı ama bişeyler yapması lazım
kulüp bu başarısız sonuçlara aldırış etmeden terime 2 yıllık sözleşme teklif etti
TERİM REDDETTİ çünkü kaçası var
daha sonra botokslu kendisini aradı, başkan yardımcısını terimin ayağına gönderdi terim yine kaale almadı
sonra da ajitasyon
ben bunları unutmam arkadaş
yıldırım demirören gibi bir adamın gölgesi altına girip para gelsin diyen terimi unutmam
o yüzden de gelmesin
gitsin kendine çalıştırabileceği 1 takım bulsun
tabi öyle aptal 1 kulüp bulabilirse