Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bırakalım bunları

fb şike sezonlarının etkisini attı üzerinden

sene başlarken de o sene pabucun pahalı olduğunu anladı

milli takım hocalığı yapıp hem para cukkalamak hem de dinlenmek istiyordu

ama terim bırakıp gitti demesinler diye 1 film çevirmesi lazımdı

dönemin botokslu başkanı kendisini hem telefonla aradı hem ali dürüstü terimin ayağına gönderip toplantı yapmak istedi

terim şeyine bile takmadı bunları

NEDEN?

çünkü kaçmak istiyor

bir şekilde bahane bulması lazım, kimseye terim kaçtı dedirtemez

botokslu başkan ile kavga ederek kendini kovdurmak ve bunu ajite etmek iyi 1 seçenek gibi duruyordu

antremandaydım kovulduğumu kızımdan öğrendim ühühühühühühü yaparak kaçarım milli takım benim için çok önemli derim ama aldığım paranın da 3 mislini daha iş yaparak milli takımda yaparım hesabı yaptı

bu o kadar bariz ki

gitti de noldu

rezil kepaze etti milli takımı sıçtı batırdı

sıçıp batırıp ben gidiyorum diyebilir miydi

diyemezdi

yine oynattığı futbol gibi kaos çıkararak bir şekilde kendini kovdurttu

terim her zaman buydu

herşeyi terimin istediği gibi yap kulübü batırsın bir şekilde olay çıkarıp mağdur ayağına yatar

gına geldi artık

tüm bunlara + olarak

ağustos ayında milli takımdan terime teklif geldi

botokslu istememesine rağmen terim başkanı ve camiayı dinlemeden para gelecek kapıyı kapatmamak adına daha 2 ay önce sövdüğü adamla anlaştı ve milli takım + galatasaray şeklinde devam kararı aldı

lig başladı 4 maçta sadece 1 galibiyet ardından kendi sahamızdaki real madrid tecavüzü

baktı pabuç pahalı ama bişeyler yapması lazım

kulüp bu başarısız sonuçlara aldırış etmeden terime 2 yıllık sözleşme teklif etti

TERİM REDDETTİ çünkü kaçası var

daha sonra botokslu kendisini aradı, başkan yardımcısını terimin ayağına gönderdi terim yine kaale almadı

sonra da ajitasyon

ben bunları unutmam arkadaş

yıldırım demirören gibi bir adamın gölgesi altına girip para gelsin diyen terimi unutmam

o yüzden de gelmesin

gitsin kendine çalıştırabileceği 1 takım bulsun

tabi öyle aptal 1 kulüp bulabilirse

Ben de bir dünya olumsuzluk sayabilirim terim ile ilgili, karakterindende zerre hazetmem ama şu an alternatifi yok ihtiyacımız var. Terimsiz başarı için adam gibi planlamaya, adam gibi bir başkana ve zamana ihtiyacımız var. Ne yazık ki bunların hiçbiri yok an itibariyle.

tam 1 çöküş olmadan yükseliş olmaz bana göre

hala tam çökmediysek bu sene de gitsin tam çökelim

herşey değişsin gerekirse kulüp satılması konuşulsun mesela

terim ile şampiyonluk geldikten sonra sonraki yıllarda yine uzun süre bu yaşadıklarımızı yaşamak istemiyorum

Bu arada bu terim , emre b veya revivo balic tumer gibileri savunmak anlaminda algilanmasin ama senin benim dusunce mantigimiz ile bu isi profesyonel olarak icra edenlerin dusunceleri elbette farkli olacaktir

terim bir aysal huzursuzlugundan kacmak , ucretini ikiye cikarmak , gorece daha az stres ve mac sayisi ile daha uzun sozlesme ile daha cok kazanmak istemis olabilir

emre b Gs den baska takimda oynamam demistir tumer keza , ama kendi camialari 1 verirken 3 veren biri ciktiginda da aptalca davranmamislardir kendilerine gore

yani disaridan yorum yaptigimiz gibi degil , is bunlar bir profesyonel is ..

Real madride koyuyorduk

Fenerin stadında şampiyon olduk

Beşiktaşı zibilyon kere yeniyorduk

En önemlisi: RUHUMUZ vardı

Nasil avrupa cezamizi doldurmak icin kupa acayip hedeftiyse 2 sene once , bu sene hedef "ne olursa olsun ilk 2" olmali

sampiyon olamayabiliriz ama mutlaka ilk 2 de yer almaliyiz , yetmez , degisen statuden istifade ile CL ye mutlaka girmemiz gerekiyor

bu durumda sampiyon olan ile esit kazancimiz olur , puan sayisina ve siralamaya gore degismek ile birlikte olusabilecek maksimum fark 5-10 milyon TL nin uzerine cikmiyor cunku zaten 2 inci olabilmen icin 3-4 uncu olanlardan fazla galibiyet beraberlik vs alman lazim , detayina girmiyorum hesabima guvenebilirsiniz

tabi bu durumda sampiyonluga gore iki dezavantajin oluyor , birincisi CL ye girmen garanti degil

ikincisi , sampiyon olunca ikincinin girememe riski var ve tum reklam payini aliyorsun , fakat ikinci olup katilirsan boyle bir olasilik yok , en iyi ihtimalle yarisini aliyorsun

bu yuzden sampiyonluk ile ikincilik elbette ayni degil ama ikincilik ile daha alt siralamalar arasindako fark cok cok daha buyuk mali anlamda

Bu arada bu terim , emre b veya revivo balic tumer gibileri savunmak anlaminda algilanmasin ama senin benim dusunce mantigimiz ile bu isi profesyonel olarak icra edenlerin dusunceleri elbette farkli olacaktir

terim bir aysal huzursuzlugundan kacmak , ucretini ikiye cikarmak , gorece daha az stres ve mac sayisi ile daha uzun sozlesme ile daha cok kazanmak istemis olabilir

emre b Gs den baska takimda oynamam demistir tumer keza , ama kendi camialari 1 verirken 3 veren biri ciktiginda da aptalca davranmamislardir kendilerine gore

yani disaridan yorum yaptigimiz gibi degil , is bunlar bir profesyonel is ..

buna bir şey demiyorum

profesyonelce ayrılsın o zaman

desin ki ben hem dinlenmek istiyorum hem de milli takım heyecanı yaşamak istiyorum deseydi ve 5. haftaki lig maçından önce ayrılsaydı

kariyeri boyunca kaos yaratarak bulunduğu makamı terketmiş

sadece milan buna fırsat vermedi

baktı ki 1 cacık yok ansızın kesti ipini

arda da giderken aynısı yaptı

medya çok üstüme geliyor ühühühühü yaptı çıkıp da gsde ümit yok avrudan iyi teklif geldi profesyonelim diyemedi

medyaya attı topu gitti

gitti ama daha büyük 1 medya maymunu oldu

Arda ve brumadan gelen 30 milyon euro ya yakin para son donemde en fazla sevindigim seylerdir

eger Gs veya herhangi bir turk takimi "fark yaratacaksa" bunu katarin beinsports u ile veya forma satarak filan saglayamaz

elbette yayin geliri , gise geliri , urunlerin satisi onemli gelirlerdir ama "fark yaratan" 2 kalem var

sampiyonlar ligi gelirleri ve oyuncu satisi

parlat rodriguez i sat premier lig e 17 milyona , ki bulursun alici bence , al sana butce

iste o zaman batmaz verdigin bonservisler

bırakalım bunları

fb şike sezonlarının etkisini attı üzerinden

sene başlarken de o sene pabucun pahalı olduğunu anladı

milli takım hocalığı yapıp hem para cukkalamak hem de dinlenmek istiyordu

ama terim bırakıp gitti demesinler diye 1 film çevirmesi lazımdı

dönemin botokslu başkanı kendisini hem telefonla aradı hem ali dürüstü terimin ayağına gönderip toplantı yapmak istedi

terim şeyine bile takmadı bunları

NEDEN?

çünkü kaçmak istiyor

bir şekilde bahane bulması lazım, kimseye terim kaçtı dedirtemez

botokslu başkan ile kavga ederek kendini kovdurmak ve bunu ajite etmek iyi 1 seçenek gibi duruyordu

antremandaydım kovulduğumu kızımdan öğrendim ühühühühühühü yaparak kaçarım milli takım benim için çok önemli derim ama aldığım paranın da 3 mislini daha iş yaparak milli takımda yaparım hesabı yaptı

bu o kadar bariz ki

gitti de noldu

rezil kepaze etti milli takımı sıçtı batırdı

sıçıp batırıp ben gidiyorum diyebilir miydi

diyemezdi

yine oynattığı futbol gibi kaos çıkararak bir şekilde kendini kovdurttu

terim her zaman buydu

herşeyi terimin istediği gibi yap kulübü batırsın bir şekilde olay çıkarıp mağdur ayağına yatar

gına geldi artık
Terim'in kaçış süreciyle ilgili gerçekler maalesef kabul edilmese de.

Bu nedenle Terim gelse bile artık kendisiyle uzun vadeli plan yapmamak lazım. Her an yarı yolda bırakabilir.

Arda ve brumadan gelen 30 milyon euro ya yakin para son donemde en fazla sevindigim seylerdir

eger Gs veya herhangi bir turk takimi "fark yaratacaksa" bunu katarin beinsports u ile veya forma satarak filan saglayamaz

elbette yayin geliri , gise geliri , urunlerin satisi onemli gelirlerdir ama "fark yaratan" 2 kalem var

sampiyonlar ligi gelirleri ve oyuncu satisi

parlat rodriguez i sat premier lig e 17 milyona , ki bulursun alici bence , al sana butce

iste o zaman batmaz verdigin bonservisler

Rodriguez'e 17 milyon euro verecek mal kulup dunya tarihinde yoktur ne kadar parlatirsan parlat adamin yasi ve gecmisi belli.
Yazin burada danimarka liginde asante diye hayvan gibi kosan ayagina top yapisan oyuncu icin bir tarafimi yirttim bu sene herif patlamanin kralini yapti garry ile ayni yasta o adami 3e alirsin 8e satarsin misal rodriguezi ne kadar parlatirsan parlat bir ise yaramaz en fazla bizim gibi bir keriz daha bulursun 5e falan itelersin bruna performansi verse bile max bu

Rodriguez cok cok ozel bir oyuncu , ligin en hizli adami olabilir , iyi bir takimda tam o noktada eksik oldugunda keita baldeye 70 milyon cekenler buna da 17 verirler

turkiye etkisinden oturu 30 lar 40 lar olmaz ama artik 15-20 araligi da imkansiz degil

ama iste avrupa arenasinda gorulmesi lazim , beinsports maclarimizi yayinliyor yurt disinda , bu da biraz ilgiyi arttiyor , turk futbolu icin avantajdir bunlar

yakinda oyuncu satislarinin arttigina tanik olabiliriz

Rodriguez cok cok ozel bir oyuncu , ligin en hizli adami olabilir , iyi bir takimda tam o noktada eksik oldugunda keita baldeye 70 milyon cekenler buna da 17 verirler

turkiye etkisinden oturu 30 lar 40 lar olmaz ama artik 15-20 araligi da imkansiz degil

ama iste avrupa arenasinda gorulmesi lazim , beinsports maclarimizi yayinliyor yurt disinda , bu da biraz ilgiyi arttiyor , turk futbolu icin avantajdir bunlar

yakinda oyuncu satislarinin arttigina tanik olabiliriz
Dun babel bunu solladi bir ara tolgaya flnda yetisemedi.

Terim'in kaçış süreciyle ilgili gerçekler maalesef kabul edilmese de.

Bu nedenle Terim gelse bile artık kendisiyle uzun vadeli plan yapmamak lazım. Her an yarı yolda bırakabilir.

Şuan Dursun varken gelirse o iş zor. Malesef gelirse bu sene ve seneye iyi günler yaşayıp gene 4-5 yılımız çöpe gidecek

Hala ısrarla Tuchel,Blanc,Bielsa vs. diyenler vr. Şunu kafanıza sokun artık bu kulüpte Terim başkası YA-PA-MAZ. Terim'den başkasına sabır gösterilmez.

Bugün herkesin öve öve biteremediği Guardiola geçen sene ne hallerdeydi biliyorsunuz, Mourinho Pogba-İbra transferlerine rağmen 6.yaptı,Emery 4 senedir şampiyon olan takımı 2.yaptı,4-0'In rövanşında turu verdi vs. ama bu üç takımda devam etti ve şu anda Avrupa'nın en formda 5 takımından 3'ü bu üç takım.

Bugün Blanc gelse ve 2.yapsa anında yollanır. Burası böyle.

terimi medya ve taraftarın önüne atan ezik başkan yoksa kolay kolay yarı yolda bırakmaz

veya görevin başındayken yabancı hocalara teklif göndermek gibi sacmasapan işler yapılmazsa da kolay kolay yarı yolda bırakmaz

Hala ısrarla Tuchel,Blanc,Bielsa vs. diyenler vr. Şunu kafanıza sokun artık bu kulüpte Terim başkası YA-PA-MAZ. Terim'den başkasına sabır gösterilmez.

Bugün herkesin öve öve biteremediği Guardiola geçen sene ne hallerdeydi biliyorsunuz, Mourinho Pogba-İbra transferlerine rağmen 6.yaptı,Emery 4 senedir şampiyon olan takımı 2.yaptı,4-0'In rövanşında turu verdi vs. ama bu üç takımda devam etti ve şu anda Avrupa'nın en formda 5 takımından 3'ü bu üç takım.

Bugün Blanc gelse ve 2.yapsa anında yollanır. Burası böyle.
Mourinho diyecektin galiba?

Mourinho diyecektin galiba?

ha Blanc ha Mourinho. Ben ismi geçtiği için Blanc dedim. Guardiola geçen sene bildiğin rezil oldu ya. Adama ona rağmen sabır ettiler üstüne 300M üstünde para harcadılar. Şimdi 20 maçta 19 galibiyet 1 beraberliği var. Üstelik ezici futbolla.

Terim 2. hatta 4.bile yapsa sabredilir ama başka kimseye sabredilmez burada.

ha Blanc ha Mourinho. Ben ismi geçtiği için Blanc dedim. Guardiola geçen sene bildiğin rezil oldu ya. Adama ona rağmen sabır ettiler üstüne 300M üstünde para harcadılar. Şimdi 20 maçta 19 galibiyet 1 beraberliği var. Üstelik ezici futbolla.

Terim 2. hatta 4.bile yapsa sabredilir ama başka kimseye sabredilmez burada.
Terim 96'dan itibaren başımızda durmalıydı. İki tarafın da hatalarıyla ayrılıklar yaşandı maalesef. Hele Aysal'ın kovuşu affedilemez ?

Yaşı 64, Jupp 72'de Bayern'i çalıştırıyor. En az 70'e kadar yine tutabiliriz hocayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt