Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne omurgası birader

ertesi sene lucescunun akıllı futbolu ile çeyrek final oynadık

sonraki seneyi ne katıyorsun bu işin içine?

11-12 tane futbolcu gitmiş ve sıfırdan takım kurmuştu lucescu ve o takımla 3. yıldızı taktı

futboldan birhabersin boş boş sallıyorsun

Luce hangi kadroyla süper kupa aldı, çeyrek final oynadı, say bakalım o kadroyu? Terim uefa almamış Avrupada maç kazanmamış gibi çapsız çapsız konuşma

Aslinda bu tartismaniz yersiz , sonucu yok

ben daha basit sorayim , su an terim geldi varsayin , futbol bu , puanlari toplamaya da devam ettik , fb macina kadarki 33 puandan da 29-30 aldik lideriz

ayni periyoda girdik ve sonuclar

fb 2-1 gs
gs 1-0 ts
gs 1-3 basaksehir
gs 1-1 bjk

boyle bitti maclar ve 2 inci olduk .. 4 mac 4 maglubiyet ve 3-4 unculuk de demiyorum abartmiyorum

bu yukaridaki tablo olabilir mi ? Olabilir , fb ye deplasmanda yenilmedigimiz mi var , bjk tt den 1 puan alamaz mi alir, ts yi yendik , tek skandal basaksehir maci diyelim

sezonu da fb ile basaksehirin onunde bitirdik bjk de sampiyon oldu

bugun atesli sekilde terim diyenler o gun de "inadina terim" diyeceklerse , samimi bulurum

fatihi sevmiyorsun diye alnımızın teri ile kazandığımız şampiyonluklara bok atmayın

darbe almış dedigin takımda daha Emre Sow Volkan Caner Gökhan Alex gibi oyuncular vardı, ondan önce şike ile olsa da şampi oldular

Ve 2012/13 CLdeki başarıları Fatih hoca ile yaşadık. Real'le kafa tutan takımın hocası o maganda terim dediğin kişiydi.

Devamlı eleştiriyorum.

başkanı hapiste taraftarı bunalımda hocasının aklı kendisini aklamada olan 1 takım vardı karşımızda ve psikolojik olarak sıfırda bile değillerdi

o sezonu saymam ben

fb biraz palazlanınca ve şlde bizim uğradığımız tecavüzler başlayınca terim bir şekilde kulüp başkanına saygısızlık yaparak aralarını bozdu çünkü milli takıma kaçıp para cukkalamak için fırsat doğmuştu

benim yorumum bu şekilde

ben daha basit sorayim , su an terim geldi varsayin , futbol bu , puanlari toplamaya da devam ettik , fb macina kadarki 33 puandan da 29-30 aldik lideriz

fb 2-1 gs
gs 1-0 ts
gs 1-3 basaksehir
gs 1-1 bjk

boyle bitti maclar ve 2 inci olduk .. 4 mac 4 maglubiyet ve 3-4 unculuk de demiyorum abartmiyorum

bu yukaridaki tablo olabilir mi ? Olabilir , fb ye deplasmanda yenilmedigimiz mi var , bjk tt den 1 puan alamaz mi alir, ts yi yendik , tek skandal basaksehir maci diyelim

bugun atesli sekilde terim diyenler o gun de "inadina terim" diyeceklerse , samimi bulurum

alternatif kim o zaman

gelecek her hoca için bu dediklerin geçerli.

fb 2-1 gs
gs 1-0 ts
gs 1-3 basaksehir
gs 1-1 bjk

Herşeyi anladım da Beşiktaş'ın şampiyon olmasını anlamadım.

fb 2-1 gs
gs 1-0 ts
gs 1-3 basaksehir
gs 1-1 bjk

kimse terim demez

daha önce bunu yaşadık

terimin bizdeki son senesindeki sonuçlarında ve kaçıp milli takıma gitmesinde yazılan yorumları bulup buraya koysam emre b. 'yi terimden daha çok seviyor bu forum dersin

2-3 kişi hariç terime sallamayan yoktu

Sanırım son dönemlerde hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştık. Tek yol Terim`dir. Gelecek yabancı hoca ile bu sezon şampiyon olmak çok zor.

Futbolcu grubu gayet kaliteli, Terim bu kadroyla öttürür.

Sıfırdan kurulan kadroyu adam 2 sene şampiyon yapmış, 2. senesinde şlde çeyrek final oynatmış. Şuanki vasıfsız ise önce köy takımına elenip, ardından Trabzon, Başak ve Beşiktaş karşısında bizi rezil etmiştir. Terim varken Real Madridten 3 yiyorduk, şimdi Beşiktaş'tan 3 yer hale geldik. Bu taraftar Terim demesin de ne desin ?

başkanı hapiste taraftarı bunalımda hocasının aklı kendisini aklamada olan 1 takım vardı karşımızda ve psikolojik olarak sıfırda bile değillerdi

o sezonu saymam ben

fb biraz palazlanınca ve şlde bizim uğradığımız tecavüzler başlayınca terim bir şekilde kulüp başkanına saygısızlık yaparak aralarını bozdu çünkü milli takıma kaçıp para cukkalamak için fırsat doğmuştu

benim yorumum bu şekilde

Ne tecavüzü yav. :D Real maçı kötü geçti ama onun dışında terimle kaç tane CL maçı oynadık ki o sezon

kulüp başkanın adnan polat olarak hatırlanmamasını sağlayan hocasına saygısızlık yapmasaydı, onu medya ve taraftarın önüne atmasaydı işler değişebilirdi

fatih terimin eksikleri var, hataları da oldu ama bu kulübe çok katkı da sağladı.

Şu an kendisini tekrar ispatlamak için, malum kebap kavgaları unutturmak için elinden geleni yapmak ister.

alternatif kim o zaman

gelecek her hoca için bu dediklerin geçerli.

Alternatif hocada veya yonetimde degil sende bende bizde . Kabulkar olmakta

cunku bu dediklerim diger seyirciler icin de gecerli , aykut vitor advocat ismail .. bunlar da fb nin prandellileri , tudorlari , denizlileri rikolari

sporu galibiyet ve basari uzerine oturtma hastaligindan vazgecmedigimiz surece bu sarmaldan kurtulamayiz .. surekli 1 takimin ve hocanin basarili , geri kalan sampiyonluk yarisindaki 3-4 takimin tukaka edildigi zihniyetle bir adim yol alinamaz ve patinaj cekilir durulur

buz ustundeyiz , ama yaz lastigi takili , biz lastigi sabit tutup surekli arabayi degistiriyoruz , ferrari de alsan anadol da olsa o buzda o lastik tutmaz

o yuzden mesele terim , blanc , tuchel degil .

0-3lük bjk maçı sonrası gitmişti
3-0lık bjk maçı sonrası gelecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alternatif hocada veya yonetimde degil sende bende bizde . Kabulkar olmakta

cunku bu dediklerim diger seyirciler icin de gecerli , aykut vitor advocat ismail .. bunlar da fb nin prandellileri , tudorlari , denizlileri rikolari

sporu galibiyet ve basari uzerine oturtma hastaligindan vazgecmedigimiz surece bu sarmaldan kurtulamayiz .. surekli 1 takimin ve hocanin basarili , geri kalan sampiyonluk yarisindaki 3-4 takimin tukaka edildigi zihniyetle bir adim yol alinamaz ve patinaj cekilir durulur

buz ustundeyiz , ama yaz lastigi takili , biz lastigi sabit tutup surekli arabayi degistiriyoruz , ferrari de alsan anadol da olsa o buzda o lastik tutmaz

o yuzden mesele terim , blanc , tuchel degil .
Hayret yav ender katıldığım postlardan.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi sunu diyenler olacaktir

peki sinan evet dogru , dedigin seyler olursa bu dediklerin aynen olur , iyi de peki ne yapalim , yani bugun istiyoruz diye yarin elestirmeyelim mi , ya da su an forumun 90% i terim diyor diye adam gelip bizi 4 uncu yaparsa susalim mi ?

burada da su cikmaz var , susun elestirmeyin diyemem ama iste yonetim denen seyin de ayni sizler gibi insanlardan olustugunu , gelecegi tahmin edemeyeceklerini anlamaniz lazim

ben o yuzden dikkat ederseniz hep mali mevzulari elestiriyorum ama sportif anlamda td anlaminda hic boyle keskin yorumlar yapmiyorum , cunku tutmadi tutmuyor tutmayacak

hadi takimlardan ornek vermeyelim , milli takim diyelim , orada yabanci faktoru de yok , ersun , avci , hiddink , en son lucescu ... kariyerlerinde tonla basari olan bu adamlarin hic biri kontratini bile bitiremedi

demek ki bu is oyle kolay degil , bu yuzden oncelikli adim mali yapini saglamlastirmak ve yaptigin hatalari tolere edip degistirme gucune sahip olmak

bugun performansi dip de yapsa gonder bakalim belhandayi , ndiaye yi , fegouli yi .. yapmissin 4 er senelik sozlesme hic bir yerden alamayacagi paralarla , verdigin bonservis de cabasi

bugun q7 , babel , talisca dip yapsinlar fikonun dertlenmesine gerek yok , 1 bucuk milyona 1 sene sozlesmesi kalmis adam , postalar gonderir

o yuzden td elestirisi evet , ama oyle rezil bir tabloda "getir terimi kurtarsin" demek kadar basit degil bu isler

Ne tecavüzü yav. :D Real maçı kötü geçti ama onun dışında terimle kaç tane CL maçı oynadık

kulüp başkanın adnan polat olarak hatırlanmamasını sağlayan hocasına saygısızlık yapmasaydı, onu medya ve taraftarın önüne atmasaydı işler değişebilirdi

fatih terimin eksikleri var, hataları da oldu ama bu kulübe çok katkı da sağladı.

Şu an kendisini tekrar ispatlamak için, malum kebap kavgaları unutturmak için elinden geleni yapmak ister.

bırakalım bunları

fb şike sezonlarının etkisini attı üzerinden

sene başlarken de o sene pabucun pahalı olduğunu anladı

milli takım hocalığı yapıp hem para cukkalamak hem de dinlenmek istiyordu

ama terim bırakıp gitti demesinler diye 1 film çevirmesi lazımdı

dönemin botokslu başkanı kendisini hem telefonla aradı hem ali dürüstü terimin ayağına gönderip toplantı yapmak istedi

terim şeyine bile takmadı bunları

NEDEN?

çünkü kaçmak istiyor

bir şekilde bahane bulması lazım, kimseye terim kaçtı dedirtemez

botokslu başkan ile kavga ederek kendini kovdurmak ve bunu ajite etmek iyi 1 seçenek gibi duruyordu

antremandaydım kovulduğumu kızımdan öğrendim ühühühühühühü yaparak kaçarım milli takım benim için çok önemli derim ama aldığım paranın da 3 mislini daha iş yaparak milli takımda yaparım hesabı yaptı

bu o kadar bariz ki

gitti de noldu

rezil kepaze etti milli takımı sıçtı batırdı

sıçıp batırıp ben gidiyorum diyebilir miydi

diyemezdi

yine oynattığı futbol gibi kaos çıkararak bir şekilde kendini kovdurttu

terim her zaman buydu

herşeyi terimin istediği gibi yap kulübü batırsın bir şekilde olay çıkarıp mağdur ayağına yatar

gına geldi artık

o sezonu saymam ben

benim yorumum bu şekilde
O sezon sike olup olmadigini sivas icin ter doken muhim forvet Mehmet Yıldız a soralim

bırakalım bunları

dönemin botokslu başkanı kendisini hem telefonla aradı hem ali dürüstü terimin ayağına gönderip toplantı yapmak istedi

NEDEN?

çünkü kaçmak istiyor

botokslu başkan ile kavga ederek kendini kovdurmak ve bunu ajite etmek iyi 1 seçenek gibi duruyordu

antremandaydım kovulduğumu kızımdan öğrendim ühühühühühühü yaparak kaçarım milli takım benim için çok önemli derim ama aldığım paranın da 3 mislini daha iş yaparak milli takımda yaparım hesabı yaptı

bu o kadar bariz ki

gitti de noldu

diyemezdi

terim her zaman buydu

herşeyi terimin istediği gibi yap kulübü batırsın bir şekilde olay çıkarıp mağdur ayağına yatar

gına geldi artık

18 Resmi maçta 3 mağlubiyetimi ne var Terimin Milli takımda,bu sıçıp batırmaysa Lucescunun yaptığına diyecek şey bulamayız.

bırakalım bunları

NEDEN?

çünkü kaçmak istiyor

bu o kadar bariz ki

gitti de noldu

diyemezdi

terim her zaman buydu

gına geldi artık

sayesinde son 17 senede 2 kere katıldığımız turnuvaya 3. kez katıldık ama evet sıçıp batırdı

terim tffe gitti diye yıllarca ağlamaya gerek yok

geçmişi geçmişe bırakalım ve önümüze bakalım

güzel günleri tekrar yaşayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt