Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla o günlerde şampiyonlar liginde tecavüze uğrarken ve fatih terim bırakıp giderken forumdaki herkes terime sallıyordu

şu an herkes terim hayranı garip şekilde

gelsin 2 maç üstüste kazanamasın devre arası 1 alman getirelim denmeye başlar

o yüzden forumun kime destek verip kime salladığı umrumda değil

belhanda için de 2-3 kişiydik 1 halta yaramaz diyen

sonra millet bize sneijdersporlu diyordu

şimdi belhandayı savunan ercan, furkan, şükrü, adem çakar bile konusunda girmeyip etrafında geziyorlar

yani benim içim rahat

terim ile anca gazlama futbolu oynarız

o gaz da bir yerde biter

96-2000 yılları arası başarılı oldu

sonraki kariyerinde her yerde hep başarısızlıkla dolu

şikeden darbe almış fbjkden dolayı şampiyon olduğumuz sezonu saymazsak
Yani tüm başarıların ciddi ciddi hadi koçum hadi aslanım şeklinde geldiğini mi düşünüyorsun?

Aysal idmanda teri kurumadan kovdu bırakın kardeşim ya. Ayrıca milli takm orası, Demirören şirketi değil ve 4 maçlık onu gönderen de Aysal
Devre arasi isterseniz komple veririz diyen aymaz
Yazın mancini ile yemek yiyip işi pişiren

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani tüm başarıların ciddi ciddi hadi koçum hadi aslanım şeklinde geldiğini mi düşünüyorsun?

melo-riera olayını yönetmesi hariç evet

bunu ben değil herkes söylüyor

şimdi işler değişti tabi rüzgar tersine döndü

ama fatih terimle kötü sonuçlar alırsak yine herkes gaz futbolu demeye devam eder

melo-riera olayını yönetmesi hariç evet

bunu ben değil herkes söylüyor

şimdi işler değişti tabi rüzgar tersine döndü

ama fatih terimle kötü sonuçlar alırsak yine herkes gaz futbolu demeye devam eder

refik herkes dedigin fenerbahceliler ve besiktaslılar

kaldıki düne kadar hocam diyordun tez zamanda takımın basına diyordun simdi fikir değiştirmişsin :))

oyuncularin tudoru sevdigini dusunmuyorum
bu kadar degisik milletten degisik karakterli adamlari yonetebiliyor gibi durmuyor
ftnin artisi takim olmamizi saglamak olabilir
ama ftde gelse samp olamayabiliriz zira orta sahamiz berbat

valla o günlerde şampiyonlar liginde tecavüze uğrarken ve fatih terim bırakıp giderken forumdaki herkes terime sallıyordu

şimdi belhandayı savunan ercan, furkan, şükrü, adem çakar bile konusunda girmeyip etrafında geziyorlar

yani benim içim rahat

o gaz da bir yerde biter

Terim sadece gazla şampiyon yapıyor diyen tek hücreli canlıdır

oyuncularin tudoru sevdigini dusunmuyorum
bu kadar degisik milletten degisik karakterli adamlari yonetebiliyor gibi durmuyor
ftnin artisi takim olmamizi saglamak olabilir
ama ftde gelse samp olamayabiliriz zira orta sahamiz berbat
Orta sahayı verimsizleştiren Tudor'un sistemi, korkak futbolu. Orta sahamız büyük maçlarda korkak futboldan alarm veriyor. Çakma conte'nin abuk subuk sistemleri verimsizleştiriyor

Terim'in ağırlığı bile yeter şu takıma. Belhanda'yı hizaya getirir, Ndiaye'ye de Terim eli değerse o da toparlanabilir. Zaten diğer oyuncularda sıkıntı yok, hepsi belli kalitedeki oyuncular. Fernando, Maicon, Mariano, Gomis ve Feghouli bunlar boş oyuncular değil kesinlikle. Üzerine devre arasında sol bek ve stoper takviyeleriyle eksiklerimizi kapatıp hocamla eski günlere döneriz.

Terim sadece gazla şampiyon yapıyor diyen tek hücreli canlıdır
Adamda taktik kabiliyet yok maalesef. Denildiği gibi sadece gazla oynatıyor ve yaptığı hatalardan kesinlikle ders almıyor. Şu durumda gelse şampiyon yapar mı? Evet yapabilir ama sadece o kadar. Daha önce olduğu gibi gittiğinde arkasında büyük bir enkaz bırakacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Refik le hic anlasamamam ama bu dedigine katilmamami gerektirmez

terim gelecek olursa forumda bir anket yapalim ama evet hayir anketi gibi degil , hem o olsun hem de dusunceler destekler

sonra da pusuya yatip bekleyelim , ama bu sezon ama 2-3 sene sonra terim olur da dip yaptirirsa bakalim ayni kisiler neler soyleyecek ?

tudor ornegi buna cuk oturuyor cunku , hadi onda bir gecmisi yoktu filan denip siyiriyor insanlar kendince , terim daha saglam bir figur bakalim bugun dediklerinizin aynisini diyecek misiniz "sonuclar ne olursa olsun"

Adamda taktik kabiliyet yok maalesef. Denildiği gibi sadece gazla oynatıyor ve yaptığı hatalardan kesinlikle ders almıyor. Şu durumda gelse şampiyon yapar mı? Evet yapabilir ama sadece o kadar. Daha önce olduğu gibi gittiğinde arkasında büyük bir enkaz bırakacaktır.

Yuh artık diyorum yuh yuh. 2000'den sonraki takım Avrupa süper kupa aldı , şampiyonluğu kıl payı kalırdı, 2 CL grubu geçti.. 2013'ten sonra yine CL son 16 kaldı, o omurga yine şampiyon oldu ne enkazı toshackkk mı geçiyorsun??????

Tek enkaz bırakılan sene 2. dönem sonu. Olsun o kadarı da.

Sadece gazla CL'de grup geçip real'i elemeye ramak kala noktaya gelemezsin. Geçiniz!

refik herkes dedigin fenerbahceliler ve besiktaslılar

kaldıki düne kadar hocam diyordun tez zamanda takımın basına diyordun simdi fikir değiştirmişsin :))

içinden çıkmaza düştüğümüzde gelsin şampiyon yapsın gitsin diyorum östersund maçı sonrası gibi

ama doğru değil bu yöntem

terimin iyi bir hoca olduğunu hiçbir zaman düşünmedim

ve terimin hagi sayesinde 96-00 yılları arasındaki başarısından başka bir şeyi olmadığını söylüyorum

bana şike yüzünden darbe yemiş ve rakipsiz şekilde şampiyon olduğumuz yılları söyleme

rakipler şikenin hasarını atlatınca terim ile olmayacağı belli olmuştu + şl 'de tecavüz ediyorlardı bize

sonra bu parayı görünce aysalı bahane edip kaçtı

terim giderken buradaki herkes terime sallıyordu şimdi badem gözlü oldu

sözüm sana veya ozan pukiye değil

ilk günden son güne kadar terimi savunanlara bişey diyemem

ama rüzgara göre yön değiştirilmesine karşıyım

Yuh artık diyorum yuh yuh. 2000'den sonraki takım Avrupa süper kupa aldı , şampiyonluğu kıl payı kalırdı, 2 CL grubu geçti.. 2013'ten sonra yine CL son 16 kaldı, o omurga yine şampiyon oldu ne enkazı toshackkk mı geçiyorsun??????

Sadece gazla CL'de grup geçip real'i elemeye ramak kala noktaya gelemezsin. Geçiniz!
Hiç bir zaman oturmuş bir sistem kuramadı. Kendisi gayet boş bir hocadır. Gazla maçı alamazsa 2. bir planı olmadı.

Katiliyorum. Terim bizi 2 sene sampiyon yapa, ama birakicagi enkaz en az 3 senemizi yer. Buna ragmen yinedede gelmeli. 20 sampiyonlugumuzun 6'si Terim ile, baska soze gerek yok. Ligin ortasinda yabanci teknik direktor getirmek cok sacma olur.

Son düzenleme:
Hiç bir zaman oturmuş bir sistem kuramadı. Kendisi gayet boş bir hocadır. Gazla maçı alamazsa 2. bir planı olmadı.

Terim'in sistem ve oyuncu değiştirip maç çevirdiği tonla maç sayarım. Cahil seni. Ben de ciddi ciddi cevap veriyorum şuna

yani benim içim rahat

o gaz da bir yerde biter

fatihi sevmiyorsun diye alnımızın teri ile kazandığımız şampiyonluklara bok atmayın

darbe almış dedigin takımda daha Emre Sow Volkan Caner Gökhan Alex gibi oyuncular vardı, ondan önce şike ile olsa da şampi oldular

Ve 2012/13 CLdeki başarıları Fatih hoca ile yaşadık. Real'le kafa tutan takımın hocası o maganda terim dediğin kişiydi.

Devamlı eleştiriyorum.

ne omurgası birader

ertesi sene lucescunun akıllı futbolu ile çeyrek final oynadık

sonraki seneyi ne katıyorsun bu işin içine?

11-12 tane futbolcu gitmiş ve sıfırdan takım kurmuştu lucescu ve o takımla 3. yıldızı taktı

futboldan birhabersin boş boş sallıyorsun

Taktik kabiliyet olsa Ne olmasa Ne

Herkesin bir tarzı var
Şampiyon yapıyor mu? Yapıyor
Ağlak şenörü ve tinerci kopilleri götlerinin üstüne oturtuyor mu? Oturtuyor
Fener'e tranva yaşatıyor mu? Yaşatıyor

Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt