Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in gelmesi demek,Şenol'un Aykut'un Avcı'nın tutuşması demektir.Hiçbiri Terim ile yarışamayacağının farkında.Psikolojik üstünlük demek Terim...
ek olarak terimin gelmesi demek büyük galatasaray taraftarının uyanması demek, galatasaray taraftarı o sinerjiyi takımla birlikte yakalarsa fırtına estirir geçmişte bi çok kez olduğu gibi

Kimin varki Galatasaray'dan baska Hodcam

giphy.gif
yildirim demioreni ve onun milyon dolarlari var

Egoymuş, olsun ulan egosu!!!Terim'i Terim yapan şey zaten bu. Ego, hırs, başarıya her zaman aç olması, kaybetmeye tahamülünün olmaması. Bu kadar başarınız varsa siz de egolu olun bi zahmet yavrum.

Ayrıca çok para alıyormuş. Kulübün muhasebecisi misiniz oğlum? Parayı hak ediyor mu ediyor. Hiçbir hoca bedavaya takım çalıştırmıyor. Terim 96-2000'de parasını çoğu zaman gecikmeli aldı, futbolcuların parasını verin dedi. Yokluğu da çekmesini bilir. TFF'den de parasını çatır çatır alır inşallah. Hak ettiği parayı istemesinin sebebi de Demirören'in dümeni. Parayı aldığında ister yer ister hayır kurumlarına bağışlar. Kimse de tek kelime edemez

Son düzenleme:
Egoymuş, olsun ulan egosu!!!Terim'i Terim yapan şey zaten bu. Ego, hırs, başarıya her zaman aç olması, kaybetmeye tahamülünün olmaması. Bu kadar başarınız varsa siz de egolu olun bi zahmet yavrum.

Ayrıca çok para alıyormuş. Kulübün muhasebecisi misiniz oğlum? Parayı hak ediyor mu ediyor. Hiçbir hoca bedavaya takım çalıştırmıyor. Terim 96-2000'de parasını çoğu zaman gecikmeli aldı, futbolcuların parasını verin dedi. Yokluğu da çekmesini bilir. TFF'den de parasını çatır çatır alır inşallah. Hak ettiği parayı istemesinin sebebi de Demirören'in dümeni. Parayı aldığında ister yer ister hayır kurumlarına bağışlar. Kimse de tek kelime edemez
Egosu yetiyormu bugün diğer takımları titretmeye yetiyor
Bugün saygı duymuyor büyük takımlar bize
Terim olsa öyle olurmuydu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ne Tuchel’i, Rijkaard döneminden beri Mancini Prandelli Riekerink Tudor arada varsa unuttuklarım hiç biri olmuyor, Terim yaşadığı müddetçe bu takımın başında olmalı. Allah uzun ömür versin imparatora.

bu adami cok seviyordum.tffye gittigi gün bizi sattigi gün sogudum.ne desem bilmiyorum tekrar ısınabilir miyimki?

EVA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece tff olsa haklisinda C.Baskani olaya el koyup aklini karistirmasa boyle olmazdi.Aynisini bjkye yapamadilar fiko sahip cikti gunese bizim aysal hocayi sativerdi drogbayla sneijderi bn getirdim basari bana ait havasina girince tenekeyi bagladilar klubudu batirdi kacip gitti

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dun aksam ridvanin mactan sonra gs 3 te 3 yapar deyip hocaya sahip cikmaya calismasi manidardi benim gozumde F.Terim korkusu iridvan tayfasina ne soyletiyor... Bence Fatih hocaya sahip cikmak zorundayiz bjkye digerlerine avrupada laf soyleyebiliyorsak bunu ona borcluyuz bence birazda kendimizi sorgulayalim klubun sembol isimlerine nekadar vefaliyiz ki....

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayern bile zorda kalınca 4. kez Jupp Heynckes'i getirdi.Hani o hepimizin futbol aklına hayran olduğu Almanlar.Demekki yapılması gereken belli.

Orada Ünal Aysal'da suçlu bence.İkisinide hem seviyorum hem de öfkeleniyorum.Beraberlik bozulmasaydı şu an ne durumda olurduk acaba.

valla o günlerde şampiyonlar liginde tecavüze uğrarken ve fatih terim bırakıp giderken forumdaki herkes terime sallıyordu

şu an herkes terim hayranı garip şekilde

gelsin 2 maç üstüste kazanamasın devre arası 1 alman getirelim denmeye başlar

o yüzden forumun kime destek verip kime salladığı umrumda değil

belhanda için de 2-3 kişiydik 1 halta yaramaz diyen

sonra millet bize sneijdersporlu diyordu

şimdi belhandayı savunan ercan, furkan, şükrü, adem çakar bile konusunda girmeyip etrafında geziyorlar

yani benim içim rahat

terim ile anca gazlama futbolu oynarız

o gaz da bir yerde biter

96-2000 yılları arası başarılı oldu

sonraki kariyerinde her yerde hep başarısızlıkla dolu

şikeden darbe almış fbjkden dolayı şampiyon olduğumuz sezonu saymazsak

babası ağır hastaymış bu yüzden haftanın 4-5 günü adana'dayım dedi.büyük bir ihtimal teklif gelse de kabul etmez.

Ölüsü yeter bu adamın getir posterini yedek kulübesine koy tudor davarından faydalı olmazsa adam değilim.

Iki tarafında birbirine bu kadar ihtiyacı varken en kısa sürede olmalı bu iş yoksa küçük maçların büyük takımı olmaya devam malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt