Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynattığın oyun konusunda sonsuza kadar eleştirsem de bir taraftan hakeme alanen bilmem ne çocuğu diye küfreden varken avrupa maçı varken ceza veriyoruz diye eleştiren adama ibretlik ceza verelim diyen yavşaklara karşı da sonsuza kadar arkandayım hoca.

Silkelen kendine gel şunları it gibi ağlatalım isteğimiz sadece bu. Düşmanın değiliz, her adımına eleştirmeye çalışan fırsatçılardan değiliz.
İte çakala karşı madara olmamak kokuşmuş düzende sağa sola peşkeş çekilip bize gelince düşmanca hareketler sergileyenlere karşı had bildirme zamanı.
Lütfen kendine gel.

Maç sonu puan kaybı gelirse bu oyuncular genç hata yapacaklar der, sahada 35 yaşında Babel ve Muslera 31 yaşında Feghouli,PvA varken. Sanki hatayı 21 yaşında Barış Alper Assunçao filan yaptı da laf ettik

terim efendi adamin biri cikmis gömün bunlari demis , sen hirs yapma yerine adami hakli cikarma pesindesin

hocam sen maalesef delirmişsin 12 tane bile atsak istifa et yaka paça küfürle gitmen beni üzer

nolur güzel ayrılalım

Sana ne diyelim artık ya hala Babeli ve feghouliyi oynatıyorsun, azıcık utan be ft. Sen futbolu unutmuşsun.

Mostofayı da çöp ettin böyle rezil oyuncularla oynata oynata oyuncu kazanma değil kaybetme için 1 numara oldun artık

Sen bu takintili halinle su takimi sampiyon yap,forumun her yerine ben topum diye yazmazsam en adi şerefsizim.senden bi mok olmaz takintili herif,yeter artik yav.tek bir emare yok değiştiğine dair

Başgan zamanı geldi

F6C3B9A7-C92C-43C3-BD99-FB60EE0B3547.webp

Yıllardır bu forumu takip ediyorum ve genellikle üye olmadan yorumları okuyordum fakat ilk defa fatih terimin başlığına yorum yapmak için foruma üye oldum..

Bakın bu adam bugünkü Babel-Feghouli tercihiyle birlikte artık net olarak Galatasaray ve taraftarıyla dalga geçtiğini herkese göstermiştir! Bakın açık açık söylüyorum; Galatasaray'ın ne durumda olduğu ya da her maç kaç gol yediği bu adam için hiç önemli değil..

Sadece koskoca Kulübün üzerinden kendi egosunu tatmin ediyor! 4 yıldır girdiğim her ortamda bunları söylemekten dilimde tüy bitti..

Kendisi ne kadar erken kovulursa, Galatasaray için o kadar iyi olacak.. Yoksa kulübün büyüklüğüne ve markasına büyük zararlar verecek! Ki 4 yıldır yeterince zarar verdi.. Takımlar artık Galatasaraydan çekinmiyor! Bundan büyük zarar mı olur! Başkada sözüm yok..

Yok artık daha ne diyelim babelle kasetin falan var sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt