Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen oyle, aslinda bu analizlerin yeri oyuncunun kendi basligi ama konu acilmis oldu. Bir de Halil rakibi surekli bozan bir tipte gezici forvet. Bu ozelligi ile de savunmayi daha onde kurabiliyoruz. Tempo, bitiricilik ve oyun bilgisini gelstirmeye devam ederse cok daha iyi olacak.
Ben şu yüzden özellikle bu konuya yazdım, Fatih Terim bir anda doğru yaptığı şeylerden bile vazgeçip bambaşka bir şey deneyebiliyor senelerdir, Mostafa iyi giderken yanına Falcao 'yu sokuşturması, geçen seneye çok çok iyi giren bir Taylan varken bir anda yanında Etebo 'yu atıp 4-2-3-1 e dönmesi veya bu sene bir anda Taylan & Berkan 'ı bir arada kullanması bir anda çok ani dönüşler yapabiliyor

Mesela bu sene Halil + Diagne veya Mohamed denemeleri genelde başarılı sonuçlar getirdi umarım en ufak teklemede bozmaz bunu,

8B00F4D0-195D-477A-B282-4EFF71BEE1E6.webp

Hocam bazen inadına aynı hataları yapma en büyük karizmatiklik değişime gelişime açık olmaktır zaten. büyük maçlardaki konsantreni zaten biliyoruz. Bu sene sana inanıyoruz hocam

Ft diye kendi kendine diyor yahu amma takıntılı insansınız

Lazio ve Marseille maçlarındaki performansını tüm sezona yansıtmanı diliyorum mister Terim.

Yoksa PR mı yapıyorsun Avrupa'ya? :red: Gerçi işe de yaramış gibi gözüküyor. Lyon dedikoduları boşuna değildir..

Bjk maçı geliyor, son 2 yıldır bariz bir şekilde maç seçen Sayın İmparatorumuz. Ne olur bu maçı da seç!

Hayrola, yani biri cikip hocayi savunamaz mi neden Terimci diye yaftaliyorsunuz hemen ? Dogrusunu da yanlislarini da yazmak/belirtmek bence gayet ideal davranis sekli. Herkesin kendi fikri ve bakis acisi var. Beklentileri farkli da olabilir. Ben mesela; oynadiigmiz futbolu begenmiyorum, bu acidan mutsuzum ancak FT yazip kehkehkeh gorseller paylasanlari da dogru bulmuyorum, tabiki de saygi gosteriyorum belirli cerceve dahilindeyse. Bu durum simdi beni Terim'ci mi yapmis oluyor ? Yani sev ya terk et kafasi cok tehlikeli. Gruplasma da dogru degil amac Sari-Kirmizi olunca. Fenerli agziyla yazanlarda gordum bugun, raporlamaya usenmedim ama istemedim. Adam kebabci yazmis.
Yazdan beri böyle zaten. Kutuplaşma her konuda had safhada memlekette , burası da makul olmaktan çok uzak tiplerle dolu. Doğal olarak bu güruhun saygısız mesajlarına ve tavırlarına katılmıyorsan Terimcisin. İşin komiği bu histerik tipler aylardır bir tane gelebilme ihtimali olan hoca önerisi yapamadı.

Hayrola, yani biri cikip hocayi savunamaz mi neden Terimci diye yaftaliyorsunuz hemen ? Dogrusunu da yanlislarini da yazmak/belirtmek bence gayet ideal davranis sekli. Herkesin kendi fikri ve bakis acisi var. Beklentileri farkli da olabilir. Ben mesela; oynadiigmiz futbolu begenmiyorum, bu acidan mutsuzum ancak FT yazip kehkehkeh gorseller paylasanlari da dogru bulmuyorum, tabiki de saygi gosteriyorum belirli cerceve dahilindeyse. Bu durum simdi beni Terim'ci mi yapmis oluyor ? Yani sev ya terk et kafasi cok tehlikeli. Gruplasma da dogru degil amac Sari-Kirmizi olunca. Fenerli agziyla yazanlarda gordum bugun, raporlamaya usenmedim ama istemedim. Adam kebabci yazmis.

öncelikle olayların sıralamasını kaçırmamak lazım

yıllardır terimciler burada kendisini eleştirenlere etmedi hakaret bırakmadılar bu 1

ikincisi söz konusu arkadaş eleştiri yapanlara gerizekalı demiş ki bu ilk değil takip edersen her başıkta ben istemiyorum amalı bir sürü benzer ifadeler görürsün

şimdi o gerizekalıyı görmeyip de birine terimci demeye mi takıldınız

size göre birine terimci demek gerizekalı demekten avel demekten daha kötü bir söz mü?

terimcilerin kendilerine terimci dendiğinde alınması çok enteresan

biz de utanmayın çekinmeyin daha geçen sene millete ağzınıza geleni sayıyordunuz aynı gazla devam edin diyoruz

ülkede yeterince amalı cümle kuran adam var yeterince biat eden adam var ve ülkenin anasını bellediler

bari galatasaray kurtulsun

yıllardır terimciler burada kendisini eleştirenlere etmedi hakaret bırakmadılar bu 1

ikincisi söz konusu arkadaş eleştiri yapanlara gerizekalı demiş ki bu ilk değil takip edersen her başıkta ben istemiyorum amalı bir sürü benzer ifadeler görürsün

size göre birine terimci demek gerizekalı demekten avel demekten daha kötü bir söz mü?

biz de utanmayın çekinmeyin daha geçen sene millete ağzınıza geleni sayıyordunuz aynı gazla devam edin diyoruz

ülkede yeterince amalı cümle kuran adam var yeterince biat eden adam var ve ülkenin anasını bellediler

Fonseca yı çok isterdim görmeyi.

Ne kronolojisi dostum ne anlatıyon, ve evet çoğu yorum gerizekalıca sabaha kadarda tartışalım istersen,eleştiri ile boş konuşmak birbirine tamamen zıt şeyler,her durumda terimi savunmakta öyle,hiç birinin birbirinden farkı yok.Kim yazdı bilmiyorum ama, o tabiri kullanan Emrah Kaya ise mesela sonuna kadar haklı olurdu..Okuyorum bazen Emrahın yorumlarını iyiyse iyi,kötüyse kötü demeye çalışıyor,bu kadar basit.Sürekli terim istifa,veya sürekli en büyük hocam diye yazılan yorumların alayı gerizekalıca ve burdada fazlaca var.

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman adama sorarlar yanındayken niye bostan korkuluğu yapıyordunuz diye.
:) Hoca taktik bilmese de,davalanın bu yorumuna öncelikle söylenmesi gereken bu olmalı iste,neyse o,öbür türlü hep boş beleş,sorsan elestiri yapmış davala efendi.Hocanın taktiksel sıkıntılarını gercekten elestiri kabiliyeti olan adamlar söyler zaten.

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azindan milli arada yani 3 günde bir macin olmadigi dönemde takima taktik anlamda dokunuslar calismalar yapmak gerekiyordu Ama Biz milli aranin ilk 5 gun tatile ayrildik

11/12 sezonunda yine Yeni bir kadro kurulmustu ve dogru oyunu bulmamiz Biraz zaman almisti,Daha sonra dogru oyun ile ligi domine ettik

Bu sezon yine Yeni bir kadromuz var Ama hala oyun yok ortada cünkü Fatih hoca israrla ayni seyleri yapmaya devam ediyor,Mac öncesi aciklamalarindan bile belli ayni oyun anlayisinda israrla devam edecegi veya inatlasmak icin devam edecegi

Oyunculari Okadar cok tembihlemis ki 20 saniye icinde top 4 defa Muslera ya geldi oyun kurmaya calistigimizda,Muslera da israrla topu ileri sisirmedi hala pasla cikmaya calisti

Bu sekilde nasil olacak bilmiyorum,acilen bu takima bir oyun bulunmasi gerekiyor yoksa kurdugumuz genc ve potansiyel kadro’ya yazik olacak

Ayni seyleri deneyerek bir yere varamayiz

yahu iki üç sayfa arkada terimi sevenlere destekleyenlere carta curta sövülüyordu son sayfada hakaretten kelle alınıyor. o da enteresan
yarın öbürgün tersi söylenirse sorun olmayacak o halde.

Lazio ve Marseille maçlarındaki performansını tüm sezona yansıtmanı diliyorum mister Terim.

Yoksa PR mı yapıyorsun Avrupa'ya? :red: Gerçi işe de yaramış gibi gözüküyor. Lyon dedikoduları boşuna değildir..
Bu 2 maç bence çok yanıltıcı, özellikle Marsilya maçında mücadeleye eyvallah ama 1 gol yesek çıkartmamız mümkün değildi sahadaki oyun ile bana kalırsa.

hocaya yaptıgı yanlısları söyleyebilecek tek kişi şu anda başkan onun dısında kimsenin gtu yemez konusmaya

başkan bu anlayısta inat etmesi yüzünden neler oldugunu hocaya tek tek anlatmalı

cünkü fatih hoca herşeyin güzel gittigini bu anlayısın basarılı olacagını düşünüyor

birisi hocayı hayal aleminden uyandırmalı yoksa trıbunlerden tepki yemesi hicte uzak degl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt