Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptırdığın antrenmanı oynattığın topun yanına yatırıp ikisini birden…

Bunların defansına gideceksin biz 2 1 olunca gitmeye başladık.

Babel'i alcam diye oyundan Morutan'ı çıkardı. Penaltıyı Cicaldau varken Mohammed'e attırdı yada atmasına engel olamadı. Ben bu adamdan tiksiniyorum artık, bu adamdan miğdem bulanıyor. Bu gidene kadar futbol izlemeyimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum. Bu adamın Galatasaray'ın teknik direktörü olmasından utanıyorum.

Moskava macından sonra gerine gerine konuşuyodu bügün ne masal anlatcak bakalım gerci bugünde yırttı penaltı kactı mazereti hazır

Başlangıç 11'inde sorun yok ama Taylan ile Cagne'yi çıkarmak için 65'i beklememeliydi. Bir de şu duran top işine bir türlü çözüm bulamıyor.

Yazıklar olsun ya oynatacağın topa

4 senedir rezil ötesi bir oyun seyrediyoruz

En ufak bir düzelme yok

Neymiş 2 sene şampiyon olmuşuz

Ne anlatıyorsunuz arkadaş

Şampiyon olurken de rezildik şimdi de reziliz

Derhal istifa etmeli veya ettirilmeli

90 dakika boyunca geriye yaslandır takımı.Her sene aynı şey.Orta sahada ezilerek saçma sapan goller yiyip yeniliyoruz.Yeter artık rezil futbolundan bıktık.Ulan bi takım bu kadar ezik sahaya çıkar mı ya.Bayernle mi oynuyoruz ablamak mümkün değil.

Hayatimda bu kadar sacma degisiklik yapan hoca gormedim
Pva dan sag bek yapmak nedir yahu

Berbat bir teknik direktör. Şu maçta ve geçen 4-5 senede bir pas oyunumuz analiz edilsin de bu hoca nasıl hala bu takımın başında anlayalım.

Daha defanstan çıkamayan, pas opsiyonu bile yaratamayan, kaç kez defanstan çıkarken orta sahasının göbeği bomboş olan bir “teknik direktör”. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla. O bölgeyi hareketli oyuncularla doldurup iki üç pas opsiyonu yaratacağın yerde, orayı boş bırakıyorsun ve defanstan çıkan oyuncuların adam bulamadığı için acayip riskli paslar atıyor, çalımlar deniyor veya topu kaptırıyor.

Hep aynı hatalar, hep aynı eksikler.

Bu takım ne çalışıyor??????

Şu aynı analizi senelerdir defalarca yaptım ve hala bir gram gelişim yok.

Sıfır taktik, sıfır modern futbol.

Sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncular.

O kadar. Hiç birine bir şey diyemiyorum. Mücadeleye laf edemem. Taktik ise sıfır.

Yazıklar olsun. Yanındaki senin mimiklerini ve el hareketlerini taklit eden yalaka tayfa ile umarım bir an önce gidersin.

Rakip defansın Necip ve Vida ile kapattığı göbekten pozisyon bulamayan takımın büyük hocası.

Yeter. Hepiniz baydınız.

Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam...Bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz imparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz.

Bu haftada başka biriyle salsa yapar bay şovmen nasıl olsa vardır bir bildiği diye kanan enayiler çok paraları cukkalıyorum der
20210919_221553.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mostafanin kacirdigi penalti kader aniydi. Bonservisini alma olayini ocak ayinda karar verecegiz.

Bir tane organizasyon gordum sahada...Hocanin bildigi tek organizsyon ..Dakika 80 gole ihtiyacin varsa al omer bayrami kossun soldan sert kessin iceri binkarissin oralari...
Adamin tek atak fikri bu..
Yahu kac mac cicaldau halil mustafa kendileri pas becerileriyle biseyler yapiyo ne dagitiyosun olayi..Oyuncular birbirine isinip birlikte iyun kurarlarsa sahda taktik oluyo yoksa oyuncualri degsitirdigin anda herset resetleniyi..Kurcalama cok emekliye ayril sevdik seni ama uzatma

boşuna inat ediyoruz bu genç takıma 2 tane kaliteli tecrübeli oyuncu ve genç bi avrupalı hoca koyup yürümemiz lazım. terim bize iyi bi futbol oynatamaz artık ve bu gençleri geliştiremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt