GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 218

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
218/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocaya artık teşekkür edilmeli yollar ayrılmalı.12 puan gerideyiz muhtemelen bu maç sonu 15 puan olabilir.İlgiinc bir şekilde Avrupa Fatihi havalarında tüm takım ,sanki çok başarılıymis gibi bir hava oluştu.Kotu takımız ,kötü kadro kuruldu yakında Avrupa'dan elenip hedefsiz bir GS kalacak elimizde.

bknz.: genç profesyonel sporcular hafta da iki maç çıkaramaması

Screenshot_20211128_172453.webp

Kendini büyük gösterip malca yapılan bi hareket. Kazanırsa ben buyum kazanamazsa acaba yapmamamiliydim diye düşündüm diyecek saçma bi adam

Tebrik ederim ilk yarıyı yine boşa geçirdin Sana bunun için madalya takilmali.

Keşke gitsen şu takımdan. 2. yarı aslari sokup alırsan yine imparator diyecekler sana. En büyük rakibimizsin

Su anadolu maclarini takmamasi sebebi ile kendisine kainatin tum kufurlerini iletiyorum

Sen kimsin lan su maclari takmayacaksin

Senin gelmisini gecmisini tüm mazini sileyim bu kulupden!

Liderin 15 puan gerisindeyiz ve zor bir deplasmana cikiyoruz ama tüm hücum hattinda rotasyon yapiyoruz. Lükse bak hele.

Hafta ici kar yagisinda CL'de Kiev deplasmanina cikan Bayern Münih bile dünkü lig macinda sadece tek bir stoperini degistirmis ilk 11'de. Öyle bir mac sonrasi sen olsaydin iklim de iklim diye konusup dururdun hocam.

Liderin 15 puan gerisindeyiz ve zor bir deplasmana cikiyoruz ama tüm hücum hattinda rotasyon yapiyoruz. Lükse bak hele.

Hafta ici kar yagisinda CL'de Kiev deplasmanina cikan Bayern Münih bile dünkü lig macinda sadece tek bir stoperini degistirmis ilk 11'de. Öyle bir mac sonrasi sen olsaydin iklim de iklim diye konusup dururdun hocam.

Gecen sene sizinle yılın gurbetci ödülünü paylastigim icin tekrar gururlandim abi. Sevgiyle takip ediyoruz seni!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri