GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 249

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
249/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Avrupa Süper ligi kurulurda, mikroplardan tümden kurtulmuş oluruz.

Sen ve Galatasarayımız ülke puanına PR ına yaptığın katkıyı Dünya görüyor TEŞEKKÜRLER. TR liginde ne kadar şaibe ve pislik olduğunun kanıtı bizim avrupada elde ettiğimiz PUAN lar ile ispatlanmaktadır.

Şimdi Ft'yi sevenler çıkıp deseki nerde hocayı eleştirenler bu saygısızlık olur.
Ama ft'yi sevmeyenler 1 maç kaybedince buraya gelip hemen nerde ft'ciler diye hesap soruyorlar.

Hepimizin gayesi aynı, eleştirileri yapalım saygısızlık yapmayalım.

Eleştiriyorum ve eleştirmeye devam edeceğim ama Berkan ve Taylan orta sahası ile namağlup bu gruptan çıktığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Takımın sorunu da artık çok belli, savunma yaparken hücum yapamıyor ve hücum yaparken savunma yapamıyor, bunları çözsün ben dediklerimi afiyetle yemeye ve dumur olmaya razıyım.

Ben öyle bir şey iddia etmedim sadece internette gördüm doğru mu diye sordum ve fatih hocamın iyi olmasına çok sevindim değil dostum düşmanım hiç bir Allah'ın kulunun o ismi lazım değil hastalıgina yakalanmasını istemem Allah cümlemizi kötü hastaliklardan korusun inşallah herkese uzun sağlıklı ömürler nasip etsin cuma gününün hürmetine iyi dua oldu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri