GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 278

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
278/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden hoca kötüyse ,yönetcileri başkan saglam olurdu veya hoca iyise başkan yönetim kötü olurdu şimdi ise iki tarafta rezalet boyutta hatta başkan 1 aydır fiilen yok

Bunu kovmak için önce başkan olman lazım.
images (1).webp

Ayni seyleri deneyip farkli sonuc bekliyor. Ligdeki siralamamiz utanc verici ve kabul edilemez. Hatalarini say say bitmez. Her seyin cozumu transfer degil. Ustelik kendi aldigi oyunculari bile oynatmiyor. Baris Alper, Mostafa, Morutan, Ogulcan gibi. Bu sezon birakacagi yok ama sezon sonu yollar ayrilmali.

Her maçın 60 dakikasını çöpe at yanlış kadro seçimi ile 60 kadar bekle sonra takimi saldırt ne olursa olsun diye yazıklar olsun .
Aldırdığın sag ve sol bekler orta özürlüsü Ömer bayram takımda fark yaratıyor her hafta her takıma aynı felsefe rakip üstüne gelmiyor 3 5 2 yapayım yok .Aldirdigin tüm oyuncular geri gidiyor Muhammed emre Kılınç Berkan.
Bana ikinci kalecimizin neden olmadığını kim açıklayacak bu takım köy takımı değil.
İyi oldu mu ben yaptım kötü oldu mu dış güçler. Arkandaki taraftar ne zamana kadar dayanacak .
Çözüm yok plan yok yazık....

Ayni seyleri deneyip farkli sonuc bekliyor. Ligdeki siralamamiz utanc verici ve kabul edilemez. Hatalarini say say bitmez. Her seyin cozumu transfer degil. Ustelik kendi aldigi oyunculari bile oynatmiyor. Baris Alper, Mostafa, Morutan, Ogulcan gibi. Bu sezon birakacagi yok ama sezon sonu yollar ayrilmali.
Kim ayıracak yollari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri