Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
@ftör
Ünal Aysan Terim i kovmadı. Terim kendi isteğiyle Milli takıma gitti. O dönemde kovamazdı zaten.Bunu kovmak için önce başkan olman lazım.Ekli dosyayı görüntüle 144276
Eli ayağı çok oynadı ,Ünal başkan kovdu.Ünal Aysan Terim i kovmadı. Terim kendi isteğiyle Milli takıma gitti. O dönemde kovamazdı zaten.
Kim ayıracak yollariAyni seyleri deneyip farkli sonuc bekliyor. Ligdeki siralamamiz utanc verici ve kabul edilemez. Hatalarini say say bitmez. Her seyin cozumu transfer degil. Ustelik kendi aldigi oyunculari bile oynatmiyor. Baris Alper, Mostafa, Morutan, Ogulcan gibi. Bu sezon birakacagi yok ama sezon sonu yollar ayrilmali.
Yok, FT milli takımla anlaştıktan sonra . Hatta Demirören ile sırıtık fotoğrafları basında yayınlanınca., kovuyorum dedi. Oysa Terim daha yazın TFF ile anlaşmıştı bile.Eli ayağı çok oynadı ,Ünal başkan kovdu.
Kovmadi zaten Dehledi büyük baskanÜnal Aysan Terim i kovmadı. Terim kendi isteğiyle Milli takıma gitti. O dönemde kovamazdı zaten.
o daha sonra olmadı mı yavYok, FT milli takımla anlaştıktan sonra . Hatta Demirören ile sırıtık fotoğrafları basında yayınlanınca., kovuyorum dedi. Oysa Terim daha yazın TFF ile anlaşmıştı bile.
Yoo önce oldu.o daha sonra olmadı mı yav
tff ile imza töreni bizden gittikten sonra oldu
hayırYoo önce oldu.
kimyagermağlubiyet 6'ya tamamlanır
Google a sor. Görürsün doğruyu.
baktımGoogle a sor. Görürsün doğruyu.
Ünal Başkan terimi idmandan kovdu. Sonra terim gitti tupcunun elini öptü.Yok, FT milli takımla anlaştıktan sonra . Hatta Demirören ile sırıtık fotoğrafları basında yayınlanınca., kovuyorum dedi. Oysa Terim daha yazın TFF ile anlaşmıştı bile.
Yok be kardeşim. İş işten geçtikten sonra kovdum dedi. Zaten o dönemde kovamazdı, GS iyiydi. Kovması için bir neden yoktu.baktım
doğru hatırlıyormuşum. imza töreni 15 kasım 2013'te olmuş.