GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 297

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
297/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra kime suc vereceğiz diye kara kara düşünüyordur teknik ekibiyle. Evet hocam, Galatasaray 6 veya 7 mactir yenemiyor. 3 puani unuttu. Ne yapmayı düşünüyorsun? Artık sende yonetimde defolun gidin.

hiç bi t.direktörün galatasarayı devre arasına ilk 10 dışında bırakmış halde getirme lüksü yoktur. kralı gelse bu hakka sahip değildir

Geçen sene şampiyon yapmazsa gider diyordu Galatasaray'dan çok kendisini sevenleri,gidemedi.yine arada hoca değişmez, başarısız olursa bırakır goy goyları başlamış. Bu sene de hoca yalnız kaldı.yine mağdur.ben sıkıldım gerçekten, dolapçı beygiri gibi aynı döngüde dönüp durmaktan

Aman hocam otur sakin sakin düşün istifa falan etme. Yemin ediyorum sezon sonunu olan merakım öyle bir hal aldı ki ayağına taş değsin istemiyorum. Sene başında yazmıştım yine yazıyorum, ne kadar dibi görebiliriz? Mesela küme falan düşürebilir misin merak halindeyim.

Hadi hoca hadi daha fazla boka sarmadan ayıralım yolları. 3 senelik yapılanma dedin eyvallah da futbol oynatmiyorsun sen bu takıma artık güle güle hadi artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri