Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuların hiçbirini suçu yok kardeşim

Bu adam da sorun var.

Gelen giden uçan kaçan alayı aynı modda yav bu takımda ama her ne hikmetse bizden giden oyuncunun yüzüne gözüne can geliyor

bu dakikada doğru olan belli... ama bu yarın ofisi boşaltmak değil

artık başkana yeter bu kadar , bir planlama yapın birini bulun - ben gerekeni yaparım sonrasında falan demesi lazım.

ve bir daha mümkünse FT dönemi yaşamayalım. yeter.

4 yıldızın büyük bir kısmını bize veren kişi olarak hatırlayalım...

Hikayeye başladı. NAH istifa eder bu kösele yüzsüz.

Hoca çok kurnaz adam. Sırf uefa başarısı giderse başkasına kalmasın diye istifa etmiyor. Yoksa 100 kez ederdi. Kendi çıkarları her zaman ki gibi Galatasaray'ın önünde.
herzaman kendini kulüp çıkarlarının önüne koyuyor. ünal aysalla bile başarıyı paylaşmak istemediği için hırlaştı. galatasarayı düşünse teknik ekibinin yetersizliğini düşünüp yanına kalifiye bi yardımcı almıştı çoktan ama egosu izin vermez

oyunculara laf atıyor yine. Golcülere laf atıyor. Ayıp ayıp. Terbiyesiz. Taraftarın önüne atıyor yine oyuncuları. Tek bir kez sorumluluk al ve istifa et.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim kayboluyor ortadan ? Yazdıklarımın arkasındayım. Bu konuya geçen hafta istifa etmesi gerektiğiyle ilgili yorumumu da yaptım. Sen kimsin ya hesap sorar gibi triplerle alıntı yapıyorsun ? Senin gibi anlamadığı mevzu şu ; bizim karşı olduğumuz şey bir takım yalanlar üzerinden adama hakaret edilmesiydi. Kimse çok iyi hocalık yapıyor demedi , bizim ne yazdığımız ortada. bak ya bütün gün forumda takılacak kadar hayatsız değilim senin gibi.
Hepsi boş kelimeler. Tek bir alıntıyla duygularını incitmişim gibi görünüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen azılı bir ftist idin ahbab, yakışmadı hocaya en düşkün zamanında vurmak😢

yani ne olursa olsun kalmalı diye bişey demedik heralde
ftist değil ftnin yaşattıklarını görüp yaşatabileceklerine inanan 1 zat idim ama bu saatten sonra bişey yaşatamaz gibi durmakta

Şimdide başkanı taraftarın önüne atmaya başladı. :asd:

Elenebilirsin, futbolda vardır. Ama bu normal bir psikoloji değil. Acz içinde bir takım gördüm bugün. Salt beceriksizlikle açıklanmayacak şeyler var. Sorumluluğu al ve istifa et hoca. Eğer bu stres birikirse fay öyle bir kırılır ki hepimiz altında kalırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt