Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik taktiği yenilgiyi bosver de mac icinde ve sonunda hakeme ettiği küfürlerden ben utandım ve tiksindim. Kac yasında adamsin yakışıyor mu. Hadi sana yakışıyorsa Galatasaray kurumuna yakışıyor mu. Gerçi doğru Galatasaray diye bir kurum bırakmadınız ki. Galatasaray = Terim.

Alo Burakın başlığına yazamıyorum buraya yazayım.

Ulan babadan az cok zenginliği olan ve yaklaşık 30 senedir bu piyasada olup da elinde sadece ingilteredeki çay ocagi olan çulsuz bir adami vizyoner buyuk baskan olarak size yedirdiler ya. Muthis bir komedi yaw bu. Şimdi başlığında adama sallıyorsunuz. Iş işten geçti iki sezonu kaybettik sallayın açılırsınız. Biz seçim dönemi buraka sallarken de bize salliyordunuz. Vizyonerler sizi.

Neden yalan söylüyorsunuz?
Nelsson'un hava topu istatistiklerinde 4 büyüklerde lider, genel sıralamada 3.olduğunu daha yeni attılar.Böyle herkese çamur atarak eleştiri yapamazsınız, istatistik paylaşın rakamlarla gelin inanalım.

Ha dersiniz ki orta sahamız yokken stopere bu paralar verilir miydi, onu anlarım.Ama şu yaptığınız sadece ayıptır
Stoper diye aldırdığın 7.5 milyon euro verdirdiğin herif kafa topuna çıkmayı bilmiyor

Gs için tarihin en dip yeri burası olsa gerek. Daha ötesini göreceğimizi düşünmüyorum, dersler çıkartırsak bu dip ileride büyük zaferler getirir ama Terim ile ders çıkarmak mı ? sanmıyorum.

Alo Burakın başlığına yazamıyorum buraya yazayım.

Ulan babadan az cok zenginliği olan ve yaklaşık 30 senedir bu piyasada olup da elinde sadece ingilteredeki çay ocagi olan çulsuz bir adami vizyoner buyuk baskan olarak size yedirdiler ya. Muthis bir komedi yaw bu. Şimdi başlığında adama sallıyorsunuz. Iş işten geçti iki sezonu kaybettik sallayın açılırsınız. Biz seçim dönemi buraka sallarken de bize salliyordunuz. Vizyonerler sizi.
Benim için işin başında da tek vasfı Terim'in elemanı olmasıydı.Yanıltmadı. Tek biatı Galatsaray olan renktaşlarıma selam olsun.:hat:

Benim için işin başında da tek vasfı Terim'in elemanı olmasıydı.Yanıltmadı. Tek biatı Galatsaray olan renktaşlarıma selam olsun.:hat:
Adamda çap olmadığı icin zaten daha seçilmeden anahtarı terimle ardaya verdi. Çapı olan adam terime en basarili doneminde elemansın diyip idmandan kovandır. Bu çapsız bu kadar başarısızlığa rağmen ağzını acip durumla ilgili en ufan soru soramiyordur. Aksine terim bugun buraka hesap sorup transfer yapmasını emredecekmiş.

Adamda çap olmadığı icin zaten daha seçilmeden anahtarı terimle ardaya verdi. Çapı olan adam terime en basarili doneminde elemansın diyip idmandan kovandır. Bu çapsız bu kadar başarısızlığa rağmen ağzını acip durumla ilgili en ufan soru soramiyordur. Aksine terim bugun buraka hesap sorup transfer yapmasını emredecekmiş.
Ben anlamam para bul ,seni bu günler için seçtim diye ekleyebilir.

Başkan adam gibi adamdı ve Gerçek Galatasarayliydi. Bunlar gibi para Galatasaraylisi degil. Ozellikle 1:30dan sonrası cok manalı. Başkanın beni gebertseniz yapmam dediklerini koltuğunu kaybetmemek icin düşünmeden yapan insanların eline kaldık maalesef. Yaziklar olsun.

Bu saatlerde muhabirler, haberler istifa duyumlarıyla çalkalanıyor olmalıydı.
Ciddi ciddi hiç bir şey olmamış gibi transfer yapıp Giresunspor maçına çıkacağız herhalde.Ben umudumu kesiyorum yavaştan

100 küsür koca Galatasaray senin yönetimine bağlı bir mecburiyeti yok. Senin bizleri üzmeye hakkın paralarımızı yemeye hakkın paralarımızı çöpe atmaya hakkın yok. Artık git git git!!!!

Başkan adam gibi adamdı ve Gerçek Galatasarayliydi. Bunlar gibi para Galatasaraylisi degil. Ozellikle 1:30dan sonrası cok manalı. Başkanın beni gebertseniz yapmam dediklerini koltuğunu kaybetmemek icin düşünmeden yapan insanların eline kaldık maalesef. Yaziklar olsun.

maalesef başkanın tek hatası terim ve abdürrahimden zamanında kurtulmaması oldu

ama terimle yaşadığı gerginliklerin çoğunda haklıydı

üzerinde durulmadı ama bu kulübe Ağar aracılığıyla el öptü diye adam alındı ve para ödendi

bu olayı engelliyor diye başkan medyanın ve kendi trollerinin önüne atıldı

sayıştay denetimi olsa idare mahkemesine düşecek olay şu ya

maalesef başkanın tek hatası terim ve abdürrahimden zamanında kurtulmaması oldu

ama terimle yaşadığı gerginliklerin çoğunda haklıydı

üzerinde durulmadı ama bu kulübe Ağar aracılığıyla el öptü diye adam alındı ve para ödendi

bu olayı engelliyor diye başkan medyanın ve kendi trollerinin önüne atıldı

sayıştay denetimi olsa idare mahkemesine düşecek olay şu ya

Bence de terimi kovmalıydi lakin burak secimi kazandiktan sonra terimi tekrar getirirdi. Bunun uzerine terim great alexander edasıyla mekana giriş yapardı ve iyice dokunulmaz hale gelirdi. Ayrıca terimi kovduktan sonra satılık pisliklerin mustafa cengiz başkana yaşatacakları üzüntüler de cabası. Iyi oldu boşver son günlerinde bunlarla uğraşmadı.

Burakın secimi kazandığı her senaryo bizim icin felaket senaryosuydu. Öncesinin bir önemi yok.

Hocam ne diyordun; finito giocare resultante importante.Lafını hatırla ve vedalaşalım artık.

Hala transfer dileniyor bizim milyon avroluk emperor. Kendisinin ağzından tek bir şey çıkmalı bundan sonra 1 Haziran da aktif antrenörlüğü bırakıyorum. Ondan sonrada sene sonuna kadar ne halt ederse etsin transfersiz. Şu anda yeni hoca getirmek saçmalık olur zaten klubün hem maddi hem manevi hem de psikolojik olarak içine etti.

Çapsız başkanıyla el ele verip gitmedi mi daha bu içi geçmiş zat.

Asla istifa etmemeli

Yeryüzünde bir tane bile biatçisi kalmayana kadar başımızda kalsın

Kalsın ki bir daha adı asla anılmasın bizimle

Yeter artık gösterdiğimiz saygı kendisine

Onlar bitmez, çünkü sende gurur var, kulübün hayrını düşünürsün
Onlarda ise gurur utanma yok, tek düşündükleri kendi cepleri

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt