Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gresunun kadroyu versek bizi yenebilirmisin sayın terim ?

İstifa et 🤬

Işıtan Gün yüzünden, gitti yardımcı teknik direktörle görüştü moralini bozdu Fatih Terim in yoksa takım süper olağaünüstü oynardı neticede hepimizden daha fazla Galatasaray lı değil mi ?

Başımızdaki teknik direktör vasfına sahip değil ki kim daha kötü diye tartisiyorsunuz. Bazı çapsızlar nedeniyle geçmişin ekmeğini yiyen futboldan bihaber ihtiyar bir zat.

Mactan sonra ne uyduracağız diye düşünüyor su an.

İnanıyoruz hocam, hep birlikte inanıyoruz, vazgeçmedik. İstifa etme de ne yaparsan yap. Sonuçta durumumuz "doktor ne yerse yesin dedi" kıvamında. Şahlanıp ilk 12'de falan bitirebiliriz.

Kabahat yönetimde , ben Farih terimin genç takım kurup başarılı olduğunu hatırlamıyorum, aynı şeyi Canaydın döneminde de denedi o vakit de batırmıştı.

Oyuncuya gerekirse topa nasıl vuracağını gösterecek tek tek pozisyon bilgisi yükleyecek, genç oyuncular ile başarılı olan bir figür değil. Proje baştan hatalıydı.

artık diyecek bir şey yok hoca

Bu yaşıma geldim. Sayesinde ilk kez bu sezon düzenli futbol takip etmiyorum, pek şikayetçi sayılmam gerçi bu durumdan ama hasbelkader bir maça bakayım dedim gerçekten hissizim ya ne kızgınlık ne öfke bomboş, içi oyulmuş bir takım görüyorum sahada. Teşekkürler.

sayın ft gel vazgeç bu işten
telef olmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt