Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.670
- 102.732
- 5.238
Herkes bu seneki AL başarısına odaklanmış: Madem o kadar iyiydi CL de niye önüne gelenden 4-5-6 yedi takım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Not cool bruhHocan gitti, ağlama
what can i do sometimesNot cool bruh
Herkes bu seneki AL başarısına odaklanmış: Madem o kadar iyiydi CL de niye önüne gelenden 4-5-6 yedi takım?
Bu nasil bir hesaplama... Gözüm kanadi... Benim bok attigim yok, herkese de hakkini veririm, ama sizinkisi resmen hastalik olmus.
Fatih Terim Galatasaray´i 12 sezon calistirdi... Bu rakamlarin dogru olmasi icin her sezon ortalama 27 Milyon avro harcamis olmamiz lazim döneminde... Iki gram Galatasaray hafizasi olan bunun mümkün olmadigini bilir zaten, bak iki gram. Kim bilir kimlerin ücretini kattin hesaba... Yani rakamlarda yanlis. Ve Futbolda piyasinin son 20 senede hic degismedigini düsünüyorsun galiba...
1996-1997 = 7.5
1997-1998 = 4.5
1998-1999 = 6.8
1999-2000 = 3.5
O efsane kadro toplam olarak 4 senede 22-23 Milyon euro harcanarak kurulmus bonservis olarak...
-----------------------------------------------------------------------------------------
2000-2001 yilinda bu kadronun üstüne 27 Milyon harcanmis ve ortaya söyle bir kadro cikmis. Vah, enkaza bak.... enkaza... Sonra taraftarlar begenmemis lucescuyu sampiyon olamadi diye... nekadar ilginc...
![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim Erci Gerets´e bok attigim da yok, ikinci senesinde ligi 56 puan toplayip ücüncü bitirdiginde muhtemelen bizzat istifa diye bagirmissindir... Isine gelmeyince de o Gerets döneminde oynayan oyunculara da ceteci diyip dolasiyorsundur muhtemelen bir de burada, yanlismiyim? Hayatinda o dönem aylarca para almadan mücadele eden oyunculara gram saygi gösterdin mi?
Lucescu ile Gerets´i sayip, Hamzaoglu´nu saymayan zaten riyakardir...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ancak devam edelim...
2002-2003: 12
2003-2004: 6
Etti 18 Milyon.... 6 Sezonda toplam 40 Milyon eurodayiz... 12 senenin yarisi devrildi, daha 50 milyon euroya gelemedik, yahu nerenden cikardin 334 Milyon euroyu? devam edelim...
Simdi ise 2010 yillarin sonrasina, dünya futbolunda piyasalarin yükseldigi hatta uctugu dönemlere...
2011-2012: 23
2012-2013: 32
2013-2014: 25
2017-2018: 1
2018-2019: 28
2019-2020: 9
2020-2021: 4
2021-2022: 26
Surada 130-140 civari var, Hadi TM´de yazmayan felipenin ücretini de ekle. Toplam olarak 180 milyon euroya tekabül ediyor... Sen o 340 milyon euroyu nereden copy pastladin merak ediyorum...
Eminim ki, olmadigi dönemlerde de ne harcandigi ve ne kazanildiginin dogru rakamlari mevcuttur...
Ve o igrenc kadro dedigin gencleri Adam olan en az 50 milyon euroya okutur... Zaten sorun olmayacaktir, cünkü Galatasaray süper yönetiliyor.
Bana Lucescu ve Geretsi örnek veriyorsun takımı çöp ettiler diye, ne oyuncular aldılar diye, ben öyle olmadığını verilerle ortaya koyuyorum, Hamzayı yazmamak riyakarlık diyorsund
Verileri kıçımdan uydurmadım, bizzat senin 'güncel kur' adında örnekler verdiğin transfermarkt sitesinden aldığım verilere göre FT, TD hayatı boyunca yaptığı transfer harcamasını yazdım.
Biz aynı dönemde Hasan Şaşa 5 milyon euro veriyoruz.
Neden? FT gelecek diye. Lucescunun altı oyuluyor. Galatasarayda kuruş para yok, AİG Galatasaray'ın içinden geçmiş. Oyuncular dağılmış, rahmetli çok zorluklarla kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. 5 kuruş harcayacak paramız yokken Lukunkulara şunlara bunlara 14 milyon euro veriyoruz. Bakıyor pabuç pahalı, Galatasarayda para bitmiş, düzelecek gibide değil, beyim Galatasaray gömleğini bir daha giymemek üzere çıkartıyor. Ben dahil aklı başında bir sürü Galatasaraylı o gün Fatih Terim'in kim olduğunu anlayıp bir daha kulübün başına gelmemesi gerektiği konusunda hemfikir oluyoruz. Romantik olmayan, mantıklı taraftar diyeyim.Oyuncular ilk geldikleri dönemde iyiydiler, Ama nerdeyse hepsi geriye gitti, 3 maç sayipta ya oyuncular iyi yada teknik direktor demeye getiriyorsun, o zaman ligde neden gelen gidene Madara oluyoruz madem o Kadar iyilerİki önermemiz var:
a) FT çöp, taktikten anlamaz, ayak tenisi oynatır vs.
b) Kurduğu kadro mega çöp, tuzladan 6 yememek için bile en az 8 transfer yapmamız lazım, kasımpaşanın kadrosu bizden kaliteli vs.
Buraya bir gerçek ekleyelim:
-Galatasaray Lazio-Marsilya-Lokomotiv'li Avrupa Ligi grubundan maçların toplamında bütün rakiplerine 7-8 tane falan pozisyon vererek lider çıktı bu sezon. Marsilya'yı da fena şamarladığımızı ekleyelim. Neredeyse bütün maçlar ilk dakikadan sonuna kadar istediğimiz şekilde geçti.
Sonuç olarak yazdığım realiteyi baz alacak olursak;
A şıkkı yani FT'nin taktikten anlamadığı vs senaryoyu kabul edecek olursak; taktiksiz, hazırlıksız, ayak tenisi antrenmanıyla bu topçular o işleri yaptılarsa çok ekstrem bir kadro var demektir elimizde. Herhangi bir plan, program olmadan milleti tokatladıklarına göre kadromuz efsane diyebiliriz, miyiz?
B şıkkı yani kadronun mega çöp olduğu önermeyi doğru kabul edecek olursak, bu rezalet ekiple bu başarıyı kazandığı için FT'nin taktiksel bir deha olduğunu, Sampaoli, Sarri'nin falan gelip hocanın karşısında diz çöküp tövbe istemesi gerektiğini söylemek gerekir. Sarri zaten ufaktan tapınmıştı. Kalite olarak tuzlayı, paşayı bile yenemeyecek durumda olan takımla marsilya deplasmanı, lazio falan yapmak. Wow.
Çelişmelerine rağmen iki önermenin de doğru olduğunu iddia edenler için bir açıklama imkanı da verelim a.l. başarısı için, aziz yıldırım ekolü diyelim;
Şans, tesadüf. Uefa kupası gibi. O tezin(!) savunması ancak bu şekil olur.
Eved.
Kendin çalıp kendin oynuyorsunBana Lucescu ve Geretsi örnek veriyorsun takımı çöp ettiler diye, ne oyuncular aldılar diye, ben öyle olmadığını verilerle ortaya koyuyorum, Hamzayı yazmamak riyakarlık diyorsund
Verileri kıçımdan uydurmadım, bizzat senin 'güncel kur' adında örnekler verdiğin transfermarkt sitesinden aldığım verilere göre FT, TD hayatı boyunca yaptığı transfer harcamasını yazdım.
96-2000
Satın alınan oyuncular: 68
Transfer bedeli olan oyuncular: 9
Transfer gideri: 22,300,000 €
Oyuncu başına ücret: 2,477,778 €
Seçili: 01.07.1996 - 30.06.2000
Ayrıca, 22 miyon euroyu küçümseyenler için küçük bir bilgi, o dönem Ronaldo, HAKİKİ Ronaldo, 15 milyon euroya Barçaya transfer oluyorBiz aynı dönemde Hasan Şaşa 5 milyon euro veriyoruz.
2002-2004
Satın alınan oyuncular: 26
Transfer bedeli olan oyuncular: 10
Transfer gideri: 13,950,000 €
Oyuncu başına ücret: 1,395,000 €
Seçili: 31.07.2002 - 24.03.2004
Bir sezon önce şampiyon olmuş TD kovuluyorNeden? FT gelecek diye. Lucescunun altı oyuluyor. Galatasarayda kuruş para yok, AİG Galatasaray'ın içinden geçmiş. Oyuncular dağılmış, rahmetli çok zorluklarla kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. 5 kuruş harcayacak paramız yokken Lukunkulara şunlara bunlara 14 milyon euro veriyoruz. Bakıyor pabuç pahalı, Galatasarayda para bitmiş, düzelecek gibide değil, beyim Galatasaray gömleğini bir daha giymemek üzere çıkartıyor. Ben dahil aklı başında bir sürü Galatasaraylı o gün Fatih Terim'in kim olduğunu anlayıp bir daha kulübün başına gelmemesi gerektiği konusunda hemfikir oluyoruz. Romantik olmayan, mantıklı taraftar diyeyim.
2011-2013
Satın alınan oyuncular: 43
Transfer bedeli olan oyuncular: 20
Transfer gideri: 81,400,000 €
Oyuncu başına ücret: 4,070,000 €
Seçili: 14.07.2011 - 25.09.2013
Gelirler artmış, yeni stad yapılmış, Ünal Aysal gibi bir karakter var, transferler gelecek başarı gelecek belli, Fatih Terim'in ilk işi ne oluyor biliyor musun? Kurutemizleye koşuyor ceketi temizletmek için. 81,4 milyon euro harcanıyor o dönem. Şimdiki yapmaya çalıştığımız yapılanmayı yada 90ların başında başlamış olan yapılanmayı o dönem 81 milyona yapılsaydı, şuan hala CLde çeyrek+, UEFAda yarı final+ görürdük hersene. 3 Tane Kemerburgaz tesis açarsın o paraya ayrıca. O dönem sevgili TDmiz o kadar şımardı ki, Sneijder değilde Kakayı isterim modunda takılıyordu. Ligte rakip falanda yoktu ayrıca o dönem, 3 Temmuz patlak verdi, Fener ve BJK gitti. play off diye tff g*tünden birşey uydurdu vs.
2017-2022
Satın alınan oyuncular: 84
Transfer bedeli olan oyuncular: 27
Transfer gideri: 71.166,155 €
Seçili: 22.12.2017 - 10.01.2022
Galatasarayda yine paralar suyunu çekmiş, ama Tudor'un kurduğu iştah kabartıcı bir kadro var. Milli takımdan kovulmuş, sportif anlamda ve siyasi anlamda Ağar'ın çabalarına rağmen üstü çizilen bir TD var. Hemen oyunlar başlasın, medyada ondan habersiz cümle yazılmaz, tek kare fotoğraf çıkmaz, bunu ben demiyorum, Suat Kaya diyor, Tudor'u linç etme kampanyası başlıyor. Özbekin tek derdi kıçı kurtarıp taraftara şirin gözükmek ve o dönem Galatasaraya bilimum şeyleri fatura etmek. Kardeşinin kendi otelinde kalmasını Galatasaraya fatura etmişliği var. Hiç beraberlik bile almamış, hep kazanarak giden takımın TDsine her maç sonu abuk gubuk sorular geliyor, bu oyuncu çıkarılır mı bu oyun yeterli mi vs. Bir grup satılık taraftarda eşlik ediyor bu duruma. İlk puan kaybıi Feghouli hiçbirşey olmadan kırmızı kartla atılıyor, Trabzon deplasmanında. Dursun Özbek istifasını istiyor Tudor'un. FT röpörtajlar veriyor, Galatasraya gelecek misiniz sorularına gülerek başında şuan bir teknik direktör var Galatasarayın ama ilerde neden olmasın, Galatasaray göreve çağırırsa her türlü gibi abuk açıklamalarla geliyor. Tudoru yiyor, ve tataaam, zaten başarılı giden kadro, rekor fiyatlara alınan kadro Şampiyon oluyor. Ama takviye edilmesi gerekirken dağıtılıyor, işe yarayanlar yok pahasına satılırken yaramayanlar kalıyor, 71 milyonluk korkunç bir rakamla Galatasaray bugünki durumuna geliyor. FTnin kısa bir özeti.
Galatasaray başındayken Sinyor Terim Galatasaray'a toplamda 189 milyon euroluk transfer yaptırmıştır. Bunun içinde imza parası vs yoktur. Takas oyuncu maliyeti yoktur. Bonuslar yoktur. Mesela Muslera 6.330.000 euro hesaplandı fakat 5 milyona mı ne aldığımız Loric Cana'yı takasta vermiştik. O dönem için toplamda 13e falan geliyor maliyeti Musleranın. Onlarıda eklersek toplam olarak 250 milyon euro yapar. Sadece Galatasaray gibi mütevazi bir kulüpte yaptığı harcama bu.
Milanda kaldığı süre malum. Bu kaldığı süre içerisinde harcattığı miktar
Satın alınan oyuncular: 16
Transfer gideri: 141,510,000 €
Oyuncu başına ücret: 15,723,333 €
Seçili: 01.07.2001 - 05.11.2001
Fiorentina dönemi
Satın alınan oyuncular: 7
Transfer bedeli olan oyuncular: 2
Transfer gideri: 17,750,000 €
Oyuncu başına ücret: 8,875,000 €
Seçili: 01.07.2000 - 25.02.2001
Totalde kemiksiz bu adamın transfer harcaması 335 milyon euro.
Daha başka yöne çekeceğin konu varsa, yine kanıtlarıyla ispatlarım. Ayrıca, toplam miktar her halükarda rezalet olsa da 96-2000 döneminin kuruluşu taa 89lara dayanır. 96da durun la bir takım kuralım demedi Terim, yine hazıra kondu. O takımın başındaykende o dönem için KORKUNÇ paralar ödendi. Rivaldonun, Ronaldonun 10 milyona transfer olduğu o dönemlerde biz 23 milyon euro harcadık. Hagi bile Barçadan 3,65 milyon euroya transfer oldu düşünün. Şimdi, para harcamadan başarılı olmuş mu Terim olmamış mı Adem bey? Bence para harcayarak bile başarılı bir TD demem ben sn FTye. Bilale anlatır gibi sezon sezon anlattım, umarım anlamışsınızdır. 350 milyon euro örneğinide FTnin ne kadar transfer düşkünü bir insan olduğunu göstermek için yazdım. Bunuda sadece transfer ücreti olarak hesapladım, bonussuz, imza parasız. Hala anlaşılmadıysada benden pes, çünkü daha fazlası öğretmenlik yeteneklerimi zorlar. Özel eğitim gerekir artık.
Kendin çalıp kendin oynuyorsunBana Lucescu ve Geretsi örnek veriyorsun takımı çöp ettiler diye, ne oyuncular aldılar diye, ben öyle olmadığını verilerle ortaya koyuyorum, Hamzayı yazmamak riyakarlık diyorsund
96-2000
Satın alınan oyuncular: 68
Transfer gideri: 22,300,000 €
Oyuncu başına ücret: 2,477,778 €
Seçili: 01.07.1996 - 30.06.2000
Ayrıca, 22 miyon euroyu küçümseyenler için küçük bir bilgi, o dönem Ronaldo, HAKİKİ Ronaldo, 15 milyon euroya Barçaya transfer oluyorBiz aynı dönemde Hasan Şaşa 5 milyon euro veriyoruz.
2002-2004
Satın alınan oyuncular: 26
Transfer bedeli olan oyuncular: 10
Transfer gideri: 13,950,000 €
Oyuncu başına ücret: 1,395,000 €
Seçili: 31.07.2002 - 24.03.2004
Bir sezon önce şampiyon olmuş TD kovuluyorNeden? FT gelecek diye. Lucescunun altı oyuluyor. Galatasarayda kuruş para yok, AİG Galatasaray'ın içinden geçmiş. Oyuncular dağılmış, rahmetli çok zorluklarla kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. 5 kuruş harcayacak paramız yokken Lukunkulara şunlara bunlara 14 milyon euro veriyoruz. Bakıyor pabuç pahalı, Galatasarayda para bitmiş, düzelecek gibide değil, beyim Galatasaray gömleğini bir daha giymemek üzere çıkartıyor. Ben dahil aklı başında bir sürü Galatasaraylı o gün Fatih Terim'in kim olduğunu anlayıp bir daha kulübün başına gelmemesi gerektiği konusunda hemfikir oluyoruz. Romantik olmayan, mantıklı taraftar diyeyim.
2011-2013
Satın alınan oyuncular: 43
Transfer bedeli olan oyuncular: 20
Transfer gideri: 81,400,000 €
Oyuncu başına ücret: 4,070,000 €
Seçili: 14.07.2011 - 25.09.2013
Gelirler artmış, yeni stad yapılmış, Ünal Aysal gibi bir karakter var, transferler gelecek başarı gelecek belli, Fatih Terim'in ilk işi ne oluyor biliyor musun? Kurutemizleye koşuyor ceketi temizletmek için. 81,4 milyon euro harcanıyor o dönem. Şimdiki yapmaya çalıştığımız yapılanmayı yada 90ların başında başlamış olan yapılanmayı o dönem 81 milyona yapılsaydı, şuan hala CLde çeyrek+, UEFAda yarı final+ görürdük hersene. 3 Tane Kemerburgaz tesis açarsın o paraya ayrıca. O dönem sevgili TDmiz o kadar şımardı ki, Sneijder değilde Kakayı isterim modunda takılıyordu. Ligte rakip falanda yoktu ayrıca o dönem, 3 Temmuz patlak verdi, Fener ve BJK gitti. play off diye tff g*tünden birşey uydurdu vs.
2017-2022
Satın alınan oyuncular: 84
Transfer bedeli olan oyuncular: 27
Transfer gideri: 71.166,155 €
Seçili: 22.12.2017 - 10.01.2022
Galatasarayda yine paralar suyunu çekmiş, ama Tudor'un kurduğu iştah kabartıcı bir kadro var. Milli takımdan kovulmuş, sportif anlamda ve siyasi anlamda Ağar'ın çabalarına rağmen üstü çizilen bir TD var. Hemen oyunlar başlasın, medyada ondan habersiz cümle yazılmaz, tek kare fotoğraf çıkmaz, bunu ben demiyorum, Suat Kaya diyor, Tudor'u linç etme kampanyası başlıyor. Özbekin tek derdi kıçı kurtarıp taraftara şirin gözükmek ve o dönem Galatasaraya bilimum şeyleri fatura etmek. Kardeşinin kendi otelinde kalmasını Galatasaraya fatura etmişliği var. Hiç beraberlik bile almamış, hep kazanarak giden takımın TDsine her maç sonu abuk gubuk sorular geliyor, bu oyuncu çıkarılır mı bu oyun yeterli mi vs. Bir grup satılık taraftarda eşlik ediyor bu duruma. İlk puan kaybıi Feghouli hiçbirşey olmadan kırmızı kartla atılıyor, Trabzon deplasmanında. Dursun Özbek istifasını istiyor Tudor'un. FT röpörtajlar veriyor, Galatasraya gelecek misiniz sorularına gülerek başında şuan bir teknik direktör var Galatasarayın ama ilerde neden olmasın, Galatasaray göreve çağırırsa her türlü gibi abuk açıklamalarla geliyor. Tudoru yiyor, ve tataaam, zaten başarılı giden kadro, rekor fiyatlara alınan kadro Şampiyon oluyor. Ama takviye edilmesi gerekirken dağıtılıyor, işe yarayanlar yok pahasına satılırken yaramayanlar kalıyor, 71 milyonluk korkunç bir rakamla Galatasaray bugünki durumuna geliyor. FTnin kısa bir özeti.
Galatasaray başındayken Sinyor Terim Galatasaray'a toplamda 189 milyon euroluk transfer yaptırmıştır. Bunun içinde imza parası vs yoktur. Takas oyuncu maliyeti yoktur. Bonuslar yoktur. Mesela Muslera 6.330.000 euro hesaplandı fakat 5 milyona mı ne aldığımız Loric Cana'yı takasta vermiştik. O dönem için toplamda 13e falan geliyor maliyeti Musleranın. Onlarıda eklersek toplam olarak 250 milyon euro yapar. Sadece Galatasaray gibi mütevazi bir kulüpte yaptığı harcama bu.
Milanda kaldığı süre malum. Bu kaldığı süre içerisinde harcattığı miktar
Satın alınan oyuncular: 16
Transfer gideri: 141,510,000 €
Oyuncu başına ücret: 15,723,333 €
Seçili: 01.07.2001 - 05.11.2001
Fiorentina dönemi
Satın alınan oyuncular: 7
Transfer bedeli olan oyuncular: 2
Transfer gideri: 17,750,000 €
Oyuncu başına ücret: 8,875,000 €
Seçili: 01.07.2000 - 25.02.2001
Totalde kemiksiz bu adamın transfer harcaması 335 milyon euro.
Daha başka yöne çekeceğin konu varsa, yine kanıtlarıyla ispatlarım. Ayrıca, toplam miktar her halükarda rezalet olsa da 96-2000 döneminin kuruluşu taa 89lara dayanır. 96da durun la bir takım kuralım demedi Terim, yine hazıra kondu. O takımın başındaykende o dönem için KORKUNÇ paralar ödendi. Rivaldonun, Ronaldonun 10 milyona transfer olduğu o dönemlerde biz 23 milyon euro harcadık. Hagi bile Barçadan 3,65 milyon euroya transfer oldu düşünün. Şimdi, para harcamadan başarılı olmuş mu Terim olmamış mı Adem bey? Bence para harcayarak bile başarılı bir TD demem ben sn FTye. Bilale anlatır gibi sezon sezon anlattım, umarım anlamışsınızdır. 350 milyon euro örneğinide FTnin ne kadar transfer düşkünü bir insan olduğunu göstermek için yazdım. Bunuda sadece transfer ücreti olarak hesapladım, bonussuz, imza parasız. Hala anlaşılmadıysada benden pes, çünkü daha fazlası öğretmenlik yeteneklerimi zorlar. Özel eğitim gerekir artık.
İki önermemiz var:
a) FT çöp, taktikten anlamaz, ayak tenisi oynatır vs.
b) Kurduğu kadro mega çöp, tuzladan 6 yememek için bile en az 8 transfer yapmamız lazım, kasımpaşanın kadrosu bizden kaliteli vs.
Buraya bir gerçek ekleyelim:
-Galatasaray Lazio-Marsilya-Lokomotiv'li Avrupa Ligi grubundan maçların toplamında bütün rakiplerine 7-8 tane falan pozisyon vererek lider çıktı bu sezon. Marsilya'yı da fena şamarladığımızı ekleyelim. Neredeyse bütün maçlar ilk dakikadan sonuna kadar istediğimiz şekilde geçti.
Sonuç olarak yazdığım realiteyi baz alacak olursak;
A şıkkı yani FT'nin taktikten anlamadığı vs senaryoyu kabul edecek olursak; taktiksiz, hazırlıksız, ayak tenisi antrenmanıyla bu topçular o işleri yaptılarsa çok ekstrem bir kadro var demektir elimizde. Herhangi bir plan, program olmadan milleti tokatladıklarına göre kadromuz efsane diyebiliriz, miyiz?
B şıkkı yani kadronun mega çöp olduğu önermeyi doğru kabul edecek olursak, bu rezalet ekiple bu başarıyı kazandığı için FT'nin taktiksel bir deha olduğunu, Sampaoli, Sarri'nin falan gelip hocanın karşısında diz çöküp tövbe istemesi gerektiğini söylemek gerekir. Sarri zaten ufaktan tapınmıştı. Kalite olarak tuzlayı, paşayı bile yenemeyecek durumda olan takımla marsilya deplasmanı, lazio falan yapmak. Wow.
Çelişmelerine rağmen iki önermenin de doğru olduğunu iddia edenler için bir açıklama imkanı da verelim a.l. başarısı için, aziz yıldırım ekolü diyelim;
Şans, tesadüf. Uefa kupası gibi. O tezin(!) savunması ancak bu şekil olur.
Eved.
Hahahahaha Adam Fiorentina ve Milan dönemini katmis
Adanaspor ve Göztepe´yi de katsaydin aga... katilmis zaten aldigin bu istatikte
![]()
Fatih Terim - Verpflichtete Spieler
Diese Übersicht listet alle Spieler auf, die während aller Amtszeiten des Trainers Fatih Terim verpflichtet wurden.www.transfermarkt.de
Bir baksaydin bari alinan futbolculara... Italya´da Terim dönemi harcanan paralarin bize yazildigini bilmiyordum üstat ya, ne ögretmissin sen bize. Ve emin ol ki, Fatih Terim Galatasaray´da 335 Milyon Euro harcatmis olsa bile o 12-13 yilda, yakaladigi basarilari icin gayet normal olurdu...
2000 yilinda ödenen 27 milyon euroyu ufaltmak icin burada 40 takla atip, birden 1996-2002 arasi harcanan toplam 22 Milyon Euro icin birden dönemin hesabini yapman da ilginc... Ronaldo 90´larin sonunda 15 milyona alindi diyorsun, sonra 89 Milyona aceba o dönem hangi yapilanma kurulacakti... Ve yapilanma nedir, sana yakindan yapilanma göstersem, taniyabilecekmisin aceba?
Simdi diyecem ki bu bonservis olayinin hesabini, birde Fatih Terim olmadigindan Galatasaray icin yap. Ama nasil yapacaksin? Nereden copy pastlayacaksin
----------------------------------
Iyiki bilincli taraftarlar dogru degerlendirmeyi yapmis ki, 2002 sonrasi Galatasaray Fatih Terim ile 4 sampiyonluk ve yaveri ile 1 Sampiyonluk daha kazanmis. Ne büyük zülm etmis kulübe yaw...
Öncelik ile futbolun masal anlatmaktan ibaret olmadigini ve sonrasinda da her iki lafinda kendin ile celismemeyi ögren... Tudor´dan sonra o istah acici kadroya gelmis, nedense Ndiaye´nin gidisine ragmen kadroyu kuran hocadan fazla puan toplamis...
O Sneijderli, Drogba, Melo´lu kadro Terim sonrasi nedense istah acmamis... Neyse ki artik kolay bunlar, bolca üst üste sampiyonluklar kazaniriz Terim´de gittigine göre... Simdi gercek hocalar gelecek cünkü...
Vallahi şizofrensinTerim transferle başarılıdır tezine karşı hayır dediğin için adamın t kariyerinde transfere harcattigi parayı yazdım, bu kadar paraya raen bence başarılı olmadı yazdım, konuyu nerelere çekmişsin
yok ben senin hayal dünyanda birşey değiştiremem. Terim yerine başka biri olsaydı ve o paralar harcansa o 4 şampiyonluk yerini 8-10 şampiyonluğa bırakırdı rahat. Komik adamsın Adem, matematiğe istatistiğe bile inanmayan adamla işim olmaz. 250 milyon harcayıp bir halt başaramayan adamın ruyalariyla uyu dostum ne diyim
ayak tenisi sever misin?Sizofren diyene bak... Aynen canim, o sampiyonluk yerini 8-10 sampiyonluga birakirdi 7 sezonda...![]()
ayak tenisi sever misin?