- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.971
- 5.263
Geçen Torrent'i övmüşsünSende selamlarımızı ilet kemal. Her daim onunlayız![]()
Ne çabuk sattın FT hocası Oral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen Torrent'i övmüşsünSende selamlarımızı ilet kemal. Her daim onunlayız![]()
Gaza geldik adminim.. Pişmanım herseye ragmen sezon sonunu görmeliydi hocamız.Geçen Torrent'i övmüşsün
Ne çabuk sattın FT hocası Oral
Hocam hakkında doğru konuşalımCefakar Galatasaray taraftarı, pazartesi maçı düşünüp kendini alkole vururken hocam bodrumda gününü gün ediyor demek.
sanki bir gün çıkıp gelecek misin
sensiz ne haldeyim bilecek misin?
hagi ile sneijder ile ben de başarılı olurdum. rezillik resmen şu hlimiz. keşke kendisiyle çalışmayacak biri başkan olsaydı
lucescu gitmese yeterdikeşke seni getirselermiş lucescuyla mancini yerine
on numara olurdu bence kemal hoca iyidirkeşke seni getirselermiş lucescuyla mancini yerine
Aynen kardeşim terimi eleştiren herkes fb'li herkes bjk'li.. Sadece siz Galatasaraylısınız.. En hakiki taraftar sizsiniz.. keşke başka takımı tutsanızda kurtulsak sizden.
Seninki eleştiri değil düşmanlık.
Herhalde bir süre önce tüm postların Terim'e sallamak, başka hiç bir içeriğin yok demiştim.
O günden bu yana da aynısın.
Üye olduğundan beri attığın postların % 95'i Terim'e sallamak ve gelmiş bir de burada millete mi sallıyorsun, senin ne haddine?

Aynen hatta rui costa ile italyada kupada finale cikardinhagi ile sneijder ile ben de başarılı olurdum. rezillik resmen şu hlimiz. keşke kendisiyle çalışmayacak biri başkan olsaydı