Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ne olur yeter artık.70 yaşına geldin, hayat çok kısa.İnzivaya çekil, hayatını yaşa, tatil yap, çoluk çocuk sev.

İnsanları gün geçtikçe kendinden bıktırma, yüzünü eskitme.3 sene denedik, olmadı.Ya yine olmazsa?Neyin ısrarı bu.Bırak seni güzel hatırlasınlar.

gruptan çıkarken ortaya konulan mücadeleden ve alınan skorlardan dahi keyif alamayacak kadar kafayı yemiş tipleri anti ftspor gibi bir tesis varsa oraya hapsetmek gerekir.
Anticilik ile alakasi yok. O zamanda dedim simdi de diyorum. Iyi oynamadik. Alinan skorlar keyiflendirmis olabilir ama oynanan oyun iyi degilse skor almak zordur ki bunu gorduk ligde.

Anticilik ile alakasi yok. O zamanda dedim simdi de diyorum. Iyi oynamadik. Alinan skorlar keyiflendirmis olabilir ama oynanan oyun iyi degilse skor almak zordur ki bunu gorduk ligde.

6 maçta yenilmeyip deplasmanda da gol yemeyen takım iyi oynamıştır. inşallah o dönemde maçları ne zmn tokatlanacaz parolasıyla takip edenlerden değildiniz rtaş.

6 maçta yenilmeyip deplasmanda da gol yemeyen takım iyi oynamıştır. inşallah o dönemde maçları ne zmn tokatlanacaz parolasıyla takip edenlerden değildiniz rtaş.
Fatih terim gitsin diye takim yenilsin diyenlerden olmadim olmam da ki bu sadece fatih terim icin degil herhangi bir hoca icinde gecerli.

Burak başkanın yerinde olsam gururu falan bir kenara bırakır arardım hocayı.
Diyeceği çok basit ; hoca bu takımı sen kurdun gel başına yönet! Bu senin en büyük hakkın derdim

Yeni yönetimle çalışmak mı. Ahaha hiç güleceğim yoktu yav cideden.
Son 10 yıla bir bakalım.
2 kere geldi birinde 2 diğerinde 4 sene çalıştı.
Bu toplam 6 senede 3 farklı baskan ve yönetimle papaz oldu.

Tamam burak denen herif başarısız yarın kulüpten ihraç edilse neden demem de sen hoca herkesle papaz ol sonra oyunu yeniden başlatalım. Bu kadar kolay mı bu işler cidden.
Başında sportif direktör olsun istemiyorsun, sportif direktör olup komple yönet diyorlar kabul etmiyorsun. Tüm altyapı üstyapı elinde elalem 3 senede iyi kötü 3-4 tane alternatif çıkarıyor ama sen yok aytaç, alparslan, arda gelsin peşindesin şu kulüpte şunlar kadar oynayacak oyuncu yetişmiyorsa ilk olarak her sene u17 ve sonrasina neden onlarca transfer yapıyoruz.
Sonra yardımcı seçimin berbat.
Aganın pohunun üzerine poh istemiyorsun kimse işine karışmasın eee sonra peki hesap verme zamanı geldi mi pür pak olup başkanlar kötü oluyor.
Şu son iki gelisinde iki kere kısa dönem ılımlı oldun onda da müthiş basarılar geldi sonrası büyük bir canavara dönüşüyorsun hoca, karakterin emir almayı kaldıramıyor evet ama biraz kendini dizginleyip başarı ekip işidir mottosunu kırmaya çalışmayıp F.Terimi Terim yapan fulbol anlayışından da şaşmasan zaten kimse çıkıp bir tane laf etmez edemez. Taraftarda da kendini git gide bitiriyorsun.
Yazık, hepimize yazık..

benim böyle feryadımı duymuyor musun
sensin benim tek tesellim anlamıyorsun

Kovulmadan once bosnalilar ulke topraklarinin yarisini,barcelona la masianin tapusunu,fiolular floransa mahalle muhtarliginida veriyodu guya tdligin yani sira

Kovuldu ve butun haberler kesildi nasil olduysa

Iyisiyle kotusuyle terim donemi kapandi, kendi jeninin en iyisiydi turkiyede. Dunyada da sayili isimler arasindaydi ozellikle 96-00 doneminde.

Her şey eskir. Zamana ayak uydurup kendini gelistiremezsen sende eskimeye, çözülmeye baslarsin. Terimde olan sorun da buydu. Son dönem tokatliyodu yeni yetmeler bizi cogunlukla zaten.

Galatasaray icin yeni bir baslangic yapma zamanı, hoca da artık kendine ve ailesine ayirmali zamanini.

Muhtemelen Elmas gidici, yeni secilecek akli basinda, sorun istemeyen hicbir baskanin terimle calisacagini da sanmiyorum.

Bu konuya her mac sonu gelip ozledik, veya gelip kurdugun kadro bu, muhendisligini seveyim gibi seyler yazmayi da birakin birader.

Herkes çorbasını karıştırsın

Kadro planlamasında illa ki hata yapılmıştır ama Avrupa'da o gruptan şans da değil bileğinin hakkı ile çıkan futbolu oynatan hoca, 2-3 takviye ile bu takımı da şampiyonluğa oynatırdı bu sene olmasa bile seneyede.

Şimdi sezon sonu Halil TS'ye, Mohamed Fransa'da orta sıra bir takıma, Cicaldau Sampdoria tarzı bir takıma gidip sıradanlaşırsa da sorun bunlardan da verim alarak çift yönlü değer katan Terim'in olmayışı olacak.

96-00 kadrosunda bazı isimler efsane ise bunun kim sayesinde olduğuna bakın biraz.

Hakan Ünsal
Ümit Davala
Hakan Ş.

ve niceleri Terim yokken verimi düşüyorsa eğer demek ki at biraz da sahibine göre kişniyor.

Bakın Kerem de sönmeye başladı, nefis Torrent idmanları sonrasında (!)

Sorun Terim'in vazgeçilmez olması değil, ondan daha iyisini başımıza getirecek yetenekte yönetimlere sahip olmayışımız. Amatör inşaat, zengin tayfaya emzik verip, şımartıp, futbol adına profesyonel hamle bekliyoruz.

1646659935551.webp

1646659945764.webp

bir kez daha avrupada kupa istiyor bence. öyle bir yerde bırakmak istiyor ki 20 30 sene sonra değil 100 yıl sonra da hatırlansın. aradığımız hırs kendisinde mevcut ama bir türlü yapamadı takımı. 2 sene aksilikler ve hatalarla verilen şampiyonluklar bu sonucu doğurdu. onlardan birinde şampiyonluk gelse hala takımda olurdu. şahsen devam ederdim kendisiyle ama nası oluyosa her baskanla anlaşamayabiliyor. öyle bir strateji yapıyor ki hatta hep karşısındaki hatalı çıkıyor uzun veya kısa vadede. akıllı adam.

bir kez daha avrupada kupa istiyor bence. öyle bir yerde bırakmak istiyor ki 20 30 sene sonra değil 100 yıl sonra da hatırlansın. aradığımız hırs kendisinde mevcut ama bir türlü yapamadı takımı. 2 sene aksilikler ve hatalarla verilen şampiyonluklar bu sonucu doğurdu. onlardan birinde şampiyonluk gelse hala takımda olurdu. şahsen devam ederdim kendisiyle ama nası oluyosa her baskanla anlaşamayabiliyor. öyle bir strateji yapıyor ki hatta hep karşısındaki hatalı çıkıyor uzun veya kısa vadede. akıllı adam.
geliyoruz danyelim
çok sağlam geliyoruz

Ekibimize davet edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt