Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet olası venus.Ocak ayi transfer nöbetinde de soyledim.16 mayistan sonra donmesi cok olasi,ama isin tuhafı su ki seneye basimizda kim olursa şampiyonluk şansımız yüksek.o yuzden,beklemedeyim.torrentin sonu ne olur kestiremiyorum
O degil aysalda aday olacak. Nisandan sonra gündem cok heycanli aslinda bakarsan,kafamiz dagilir.kerem-yunus hayalleri,yuksek satışlar falan derken yazin guzel gecer.Lanet olası venus.
elmas giderse campos da gider yüksek satış yapamamak ve iyi oyuncular bulamamamızdan korkuyorumO degil aysalda aday olacak. Nisandan sonra gündem cok heycanli aslinda bakarsan,kafamiz dagilir.kerem-yunus hayalleri,yuksek satışlar falan derken yazin guzel gecer.
Bolca paranin ve kupanin oldugu döneme girdik, merak etmeelmas giderse campos da gider yüksek satış yapamamak ve iyi oyuncular bulamamamızdan korkuyorum
Geliyorsan isco ile anlassin dursun hocam,kendi cebinden versin,xekayi da istiyoruz please
Yuksek olasılıkgeliyor mu
Aysal sandim reyisiReyz istemez hocayı son mevzusundan sonra.
Ağar falan araya girerse olur mu bilemem, umarım olur