- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Biz yeterince şampiyon olduk. Terim de oldu artık gitsin torunlarını sevsin bize çile cektirmesinAçıkcası ben üzülüyorum. Terim efsanesinin böyle sonlanması üzücü. Bu kariyer şampiyonlukla noktalanmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz yeterince şampiyon olduk. Terim de oldu artık gitsin torunlarını sevsin bize çile cektirmesinAçıkcası ben üzülüyorum. Terim efsanesinin böyle sonlanması üzücü. Bu kariyer şampiyonlukla noktalanmalıydı.
Yabancı gelsin. keşke kovulsa çok isterim. Onu hakediyor cunkuKeşke istifa etse. Yönetim görevden alırsa yeni hocanın üstünde baskı olacak.
Gidicek zaten herkes olmayacağının farkında 1-2 maç sonra kendiside farkına varıcak bıcak kemiğe dayandı taraftar batındırmaz artıkBiz yeterince şampiyon olduk. Terim de oldu artık gitsin torunlarını sevsin bize çile cektirmesin
Sezon ortası daha önce Türkiye'de çalışmamış yabancı ayvayı yememize neden olur.Yabancı gelsin. keşke kovulsa çok isterim. Onu hakediyor cunku
en azindan babeli oyuna almadi ha
beterim beteri var sonucta
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
o numaraları biatçı salaklar yer anca.Ne kovulması ne istifası, 2-3 güne kirli sakallı keskin bakışlı idman fotosu paylaşarak fanlarını tekrar kendinden geçirir, ölür biterler gene.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi