Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın ileri hattı orta sahası yaş ortalaması 25 bile değil ama pres yaptırmaktan aciz öne geçince 10 kişi yarı alanına kapanan bir gs izletebiliyor bize hiç utanmadan

Oğulcanınıda al git. Emre Akbabasından kurtulduk diye sevinirken şu maçta Babel, Aytaç, Oğulcan gibi çöpleri soktu. 68 güzel bir yaş, emekli ol sen

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Senelerdir bize gün yüzü göstermeyen bu heriften medet uman yöneticilerin başkanların abv.

Yemin ederim seviniyorum ilk defa Emre Kılınç hamlesi süper işledi diye ama ne yaptı etti yaptığı değişikliklerle yine herşeyi batırdı.

Bütün transfer dönemi gençleşiyoruz diye bağırıp ikinci yarının başında Babel denen herifi sahaya alıp galibiyetimizi aldı. Artık bugün yetti. Derhal gönderilmeli. Geri kafalı adamla artık olmuyor. Okan gelsin bir şey yapacaksa o yapsın. Ama artık bu kadar geri kafalı bir futbol istemiyorum ben.

Hocam geçen seneki kötü performansın devam ediyor.

Oyuncu değişiklikleri ve ilk 11 bence problemli.

bi takım berkan'la da, seri'yle de, etebo'yla da, taylan'la da, gustavo'yla da aynı topu 90 dakika oynamaya çalışırsa oyuncusunun kalitesine göre herkese, her şartta puan verebilir.

hocalık bu değil.

Tek tehlike yaratabilecek Morutan'ı çıkartıp Babel'i almak nedir hoca? Emre K. sürekli tedirginlik yaratıyordu ts ye onu da çıkardın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt