Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahadaki en tehlikeli ve iyi oyuncusu olan moeutani cikarip aytaci koymak düsündükce deliriyorum
Dalga geciyor la bu baska birsey degil....

Ben 84 ten beri galatasaray taraftarıyım 14 sene olmadıgımızı biliyorum babelden Medet uman hocayla cok Parlak görmüyorum ileriyi
Merak etme elinde sokacak oyuncusu olsa Babel’i atmazdı oyuna. Devre arası Gedson ve klübeye 1-2 transfer ile çok daha iyi oluruz. İlk 11 i anca düzelttik. Birden olmuyor. Zaten daha ideal 11 Yanyana tek maç yapmadı. O yüzden lütfen sabredelim yangın yapmayalım.

"arda'nın tecrübesini ve feghouli'yi kullanabilseydik diye düşünmüyor değilim” bu açıklamada hala umut besleyenler için alınacak dersler vardır. Feg i kabul edebilirim ama bu takım Arda arıyorsa vah ki ne vah.

Hoca eleştiriden hiç hoşlanmıyor, daha kötüsü özeleştiri de yapmıyor. Yanına fikir beyan eden yardımcı hoca bile istemiyor. Bu şekilde yanlışlarında ısrar etmeye devam ediyor.

Hoca eleştiriden hiç hoşlanmıyor, daha kötüsü özeleştiri de yapmıyor. Yanına fikir beyan eden yardımcı hoca bile istemiyor. Bu şekilde yanlışlarında ısrar etmeye devam ediyor.
Eleştiriden hoşlanmadıgı gibi hangi konu eleştiriliyosa onun zıttını yapıyo koca klüp oyincagı oldu

Diagne kazan kaldırmaya erken başlamış.

Biraz otoriterlik sorunu yaşanmıyordur inşallah hocam

Hasan Sas-Fatih Terim

img.webp

bu sene kalırsa her maçı diken üstünde izleriz 2 atsakta 3 atsakta maç ne zaman dönecek diye osura osura izleriz

2 - 0 one geciyoruz ama sevinecegine sinir bosalmasi yasiyor. Sakin kalip saglikli dusunmeye baslamali.

Merak etme elinde sokacak oyuncusu olsa Babel’i atmazdı oyuna. Devre arası Gedson ve klübeye 1-2 transfer ile çok daha iyi oluruz. İlk 11 i anca düzelttik. Birden olmuyor. Zaten daha ideal 11 Yanyana tek maç yapmadı. O yüzden lütfen sabredelim yangın yapmayalım.

Sabir konusunda katiliyorum ancak renkdaslarin sorguladigi Morutan'in dk45'te cikmasini aciklamiyor Babel'in girisi yada Aytac'in. Cok net, hatali bir hamle. Emre yerine Taylan alirdin, sorunmis gibi cozulurdu. Morutan cikiyorsa yerine BAY, Ogulcan vs.. gibi hucum dusunen oyuncu girer en fazla. Ki su macta cikmamasi lazimdi ne olursa olsun.

Yangin konusunda ise, evet zamana ihtiyacimiz var. Yer yer guzel ornekler verdik ama bu degisiklikteki hatalari acklamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt