Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda Hamsik'in icine Ronaldo arti Messi kacmis, 3 adamin orda karsisinda durmasi normal.
Ben 84 ten beri galatasaray taraftarıyım 14 sene olmadıgımızı biliyorum babelden Medet uman hocayla cok Parlak görmüyorum ileriyiSabretmek lazım 2 maç olmuş daha, birşeyin gittiği yok. 14 sene şampiyon olamamış bu takım yahu.
Merak etme elinde sokacak oyuncusu olsa Babel’i atmazdı oyuna. Devre arası Gedson ve klübeye 1-2 transfer ile çok daha iyi oluruz. İlk 11 i anca düzelttik. Birden olmuyor. Zaten daha ideal 11 Yanyana tek maç yapmadı. O yüzden lütfen sabredelim yangın yapmayalım.Ben 84 ten beri galatasaray taraftarıyım 14 sene olmadıgımızı biliyorum babelden Medet uman hocayla cok Parlak görmüyorum ileriyi
Heriflerimiz doğaçlama oynuyor, böyle pozisyonlar normal
Sence de takim fazla genc degil mi SERHAT?"arda'nın tecrübesini ve feghouli'yi kullanabilseydik diye düşünmüyor değilim” bu açıklamada hala umut besleyenler için alınacak dersler vardır. Feg i kabul edebilirim ama bu takım Arda arıyorsa vah ki ne vah.
Sence de takim fazla genc degil mi SERHAT?
Eleştiriden hoşlanmadıgı gibi hangi konu eleştiriliyosa onun zıttını yapıyo koca klüp oyincagı olduHoca eleştiriden hiç hoşlanmıyor, daha kötüsü özeleştiri de yapmıyor. Yanına fikir beyan eden yardımcı hoca bile istemiyor. Bu şekilde yanlışlarında ısrar etmeye devam ediyor.
TURKIYE Super Lig'inde mucadele ettigini farkina varmalisinBence değil. Bunlar da(özellikle Babel ve Arda) tecrübeli oyuncu değil , emekli oyuncular.
Yani? Hoş biraz ve daha önceki maçta da görüleceği Türkiye liginde dahi işe yaramıyorlar.TURKIYE Super Lig'inde mucadele ettigini farkina varmalisin
Ajan değil bilerek yapıyor maç veriyorterim ajan mi oldu?? neden hep en iYi oynayan oyuncuyu 2. yari cikartiyor???
Milli takımdan nasıl gönderildiğini unutmuş gibisin.Lucescu bu ulkenin gordugu en iyi 3 teknik adamdan biri. Fatih Terim o listede ilk 5te degil.
Merak etme elinde sokacak oyuncusu olsa Babel’i atmazdı oyuna. Devre arası Gedson ve klübeye 1-2 transfer ile çok daha iyi oluruz. İlk 11 i anca düzelttik. Birden olmuyor. Zaten daha ideal 11 Yanyana tek maç yapmadı. O yüzden lütfen sabredelim yangın yapmayalım.