Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan defansif yönü iyi olmadigi icin aytaci almis puhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
Birak git aga
Eğer böyle bir açıklama yaptıysa bu hocanın ve kukla yardımcılarının istatistik tutmadiginin ve hocanın artık gördüklerinin farkında olmadığının göstergesidir.Bu arada kerem belliki bu kadar rezil oyununa rağmen oyunda kaldıysa hocamızın evladı olmuştur hayırlı olsun

Dusunce mantikli olabilir de babeli aldin cok mu katki verdi ya da sag kanada keremi koydun o cok mu yardima geldi Yedline.
Basin toplantisinda da ardanin tecrubesinden faydalanabilirdik filan dedi. Hocam su coplerden medet ummayi birak artik. Emre akbaba olsa o da oynardi bugun.

Ajan değil bilerek yapıyor maç veriyor
2 den 0 kaç katı veriyor 14 katı
Saf olmayalim
Galatasaray efsane filan faso fiso adam Karun olmak için bizi aracı olarak kullanıyor
Gözleri açın

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sosyal-medyada-patladi-ozan-tufan-boyle-bir-sey-olabilir-mi-ya-h1582537250-75b9f0.webp
Download.webp

Emre Kilinc'i cikarmak zorundaysan, O'nun yerine Taylan'i alirsin. Bunu yapmak cok basit ama Fatih Hoca herhalde oyun nasil okunmaz dersi vermek istedi.

emre akbaba ve babel takıntısı herhalde bu ikisini kendisinin ısrar ederek aldırması diye düşünüyorum. tudor döneminde alınan adamları belhanda hariç rahatça bozuk para gibi harcayabiliyordu zira. çok enteresan hesapları olan biri terim

Hocam her maç niye 5 adam değiştirmeye çalışıyorsun? Kulübeye baksana Diagne, Mustafa ve Taylan dışında adam var mı Galatasaray'da oynayabilecek? Kılınç-Taylan yap geç işte. Kerem'in yerine forvetlerden birini alır Halil'i kanada çekerdin. Halil bitince de forveti çiftlemesen bile Ömer'i falan alıp Aanholt'la önlü arkalı yapardık. Aytaç, Babel filan kim?

herşey bi yana çok zayıf teknik ekipler kuruyor. elit hocaların artık üst düzey ve geniş teknik ekipler kurduğunu hepimiz biliyoruz. örneğin italyadan profesyonel bi savunma antrenörü aynı şekilde bi hücum antrenörü getirmesi lazımdı. yanına mutlaka yabancı, iyi bi antrenörlük eğitimi almış bi yardımcı koymalıydı. heleki yaşlı bi hoca olduğu için ekibini geniş ve profesyonel kurmaya ekstra ihtiyacı var.

Alan savunması yapıyoruz diyeceğim yok, adam savunması değil. Herkes kafasına göre takılıyor gibi hocam. Halısaha savunması gibiyiz.

herşey bi yana çok zayıf teknik ekipler kuruyor. elit hocaların artık üst düzey ve geniş teknik ekipler kurduğunu hepimiz biliyoruz. örneğin italyadan profesyonel bi savunma antrenörü aynı şekilde bi hücum antrenörü getirmesi lazımdı. yanına mutlaka yabancı, iyi bi antrenörlük eğitimi almış bi yardımcı koymalıydı. heleki yaşlı bi hoca olduğu için ekibini geniş ve profesyonel kurmaya ekstra ihtiyacı var.
Kesinlikle..

Çalışma hayatında ' kurumsal ama bir o kadar kurumsal olmayan ' bir tabir vardır. Çalışanları bunu farkeder ve yakınırlar. Bizim yönetim tarzımız tam olarak bu. İsim olarak profesyonel olsa da, yönetim şekli/biçimi bu şekilde değil.

Şu anki teknik kadronun ben bir işlevini net olarak göremiyorum ki, Fatih hocanın zamanında ( Taffaral dışında ki o da altyapı için kullanılmadı ) akılda kalıcı bir teknik ekip performansı görmedim. Olay sadece aile gibi olup gollerde sevinmek, hakem kararlarına itiraz etmek veya takım içinde antrenmanlarda vs. abi rolü oynamak ise bu bir uygun tanımlama olurdu. Altyapı koordinatörleri ve varsa donanımlı altyapı antrenörleri birlikte çalışır. A takım antrenörleri ile devamlı diyalog halinde ve takımın sistemine uygun potansiyelli futbolcuların gelişimini ona göre modifiye eder. Altyapı mevki antrenörleri zaten yoktur. A takım antrenörleri zaten ancak Florya'da gezerken göz atarsa ' bu oyuncu iyiymiş ' vs. der. Altyapıya oyuncu seçenlerin de zaten ne kadar iyisini bulursan bul, bir yere kadar oluyor. Yalnız günümüz futbolu öyle değil. Gelen yabancı futbolcular ve bunlar özellikle genç ise, kendisini yukarıya çıkaracak bir yapı ister. Bunu göremeyince takımdan kopuş yaşaması normal. Genç olmayan da (mesela PVA) laubali davranır. Adam İngiltere görmüş, bir kamyon dolusu teknik ekiple meşgul. İşin ciddiyetini benimsetiyorlar. Bu elbet futbolcunun da karakteri ile de alakalı. Bu zamana kadar Fatih hocanın bu sistemine saygı gösterip yola devam eden futbolcu profilleri, aslında birer antrenör idi. Fatih hoca işte en çok burada tıkanıyor. Malesef Fatih hoca günümüz çağında gençleşme ve gelecek adına uygun yapıya sahip değil. Ben sürpriz olsun isterim, morarmak isterim. Utandırmasını en çok ben isterim. Görünen köy de klavuz istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt