Aydemir Aydın
Parçalı Üye
- 18 Aralık 2010
- 3.958
- 406
- 1.343
Arda diyor Şenol diyor bizene şenoldan sen kendi derdine yan milyonlar harcadın 2-0 ı tutamıyorsun Babel denen 34 lük adamdan medet umuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu morutan geldiğinde bizim eski scout mustafa demirtaşın morutanla ilgili videosunu izlemiştim ve orda adam ghezzaldan bekleneni sağda verebilir, ortada da oynama yeteneği var ama defansif zaafiyet oluşturabilir şu anlık diyordu. hocanın da onu sağda değerlendireceğini düşünüyorum diye ekledi. o an kafamda bi ışık yandı ve dedimki bu fatih hocayı biraz tanıyorsam eğer inadına hiç sağda oynatmaz çocuğu diye düşündüm sonra da yok yav okadar da değil diye fazla üzerinde durmadım. dün emre kılınç sakatlanmış ve ortasahanın defansif anlamda yetersiz kaldığını düşünmesine rağmen morutanı sağ forvete çekmedi. lafın özü fatih hoca çok enteresan bi adam ya yıllardır akıl tutulması yaşıyor ya cidden bizle dalga geçiyor. bu morutan değişikliğinden çok daha facia işler yapıyor yıllardırAklım almıyor arkadaş aklıma geldikçe deliriyorum. Kılınç sakatlandıysa çek sağa morutan'ı, sok ortaya taylan'ı devam et be adam niye kağnı babel ve aytaç neden ne oynadığı belli olmayan anadolu topçusunu sokuyorsun. Yenilmediğimize dua edelim ts yorulmasa o da olacaktı. Paşa ve bu maçı çok rahat alabilirdik, terim yüzünden gitti puanlar, takım ümit veriyor ama terim herşeyi mahvediyor. Birde çıkmış daha arda filan diyor yahu arkadaş arda bizim görmediğimiz ne yapıyor sahada? Arda olmuş emekli dayı iyileşince banko oynatmazsa iyi, feghouli, babel, arda, diagne, aytaç, ömer filan aslında yol yakınken terim'i göndersek, o da bu evlatlarını alıp başakşehir'e filan gitse bizde kurtulsak ne güzel olurdu. Elinde genç pırıl pırıl gelecek vaat eden adamlar varken neden halen içi geçmiş adamlardan medet umar bir hoca?
Şu golde Nelsson sol arkada olmalı değilmi yanlış yerde
İnadına mı yapıyor anlayamıyorum. Biz Babel ve Aytaçı aldı diye eleştirirken o keşke Arda da olsaydı onu da alsaydım diye açıklama yapıyor.
Gel de şimdi bu takımdan bir cacık olacağına inan.
Evet Morutan'ı çıkarması hata, o yüzden yanında hocaya kafa tutabilecek yardımcılarının olması şart. Neymiş defansif anlamda Morutan katkı vermiyordu o yüzden Aytaç'ı soktum. İlk yanlış Aytaç'ı sokması, sen ortasaha transferi yapsan zaten Aytaç şuanda Yeni Malatyaspor oyuncusuydu. Göndermeyi düşündüğün adamdan medet ummamalısın. Fenerbahçe bunu çok iyi yaptı direk kadro dışı bıraktı adamlar da tıpış tıpış gitti. Ali Koç'un ekonomik gücü bizde olmadığı için onu da yapamıyoruz. İyi giden oyunu bozmaması gerekirdi ikinci yanlış bu sadece Emre sakatlandığı için yerine Taylan girebilirdi ama Terim nedense prensi Babel'i oyuna almadan yapamıyor. O yüzden Babel'den kurtulduğumuz gün bizim için bayram gibi kutlama yapılacak bir gündür. İstediğimiz oyunun tam zıttı bir oyuncu çünkü Babel.Sabir konusunda katiliyorum ancak renkdaslarin sorguladigi Morutan'in dk45'te cikmasini aciklamiyor Babel'in girisi yada Aytac'in. Cok net, hatali bir hamle. Emre yerine Taylan alirdin, sorunmis gibi cozulurdu. Morutan cikiyorsa yerine BAY, Ogulcan vs.. gibi hucum dusunen oyuncu girer en fazla. Ki su macta cikmamasi lazimdi ne olursa olsun.
Yangin konusunda ise, evet zamana ihtiyacimiz var. Yer yer guzel ornekler verdik ama bu degisiklikteki hatalari acklamiyor.
Bu 5 degisiklik hakki en kotu bizi etkilediHocam her maç niye 5 adam değiştirmeye çalışıyorsun? Kulübeye baksana Diagne, Mustafa ve Taylan dışında adam var mı Galatasaray'da oynayabilecek? Kılınç-Taylan yap geç işte. Kerem'in yerine forvetlerden birini alır Halil'i kanada çekerdin. Halil bitince de forveti çiftlemesen bile Ömer'i falan alıp Aanholt'la önlü arkalı yapardık. Aytaç, Babel filan kim?
Bunu anlamak için biraz geç kalmadık mı reyiz.Demek Arda iyileşse her maç oynatacak, morutanı keser Ardayı kesmez defansif zaafiyet oluşturmuyormuş Arda!!
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi