Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam yahu ben de dönemsel kıyaslama yapıyorum zaten, doğru işlense Pinto'dan da bir golcü çıkardı. Dedim ya o dönem hızlı olan adamlar aptal olurdu, hem hızlı hem yetenekli oyuncu sayısı çok azdı zaten bu trendi Henry başlattı 2000lerin başında, forvetler kendini kanada atmaya vs başladı ve futbol trend değiştirdi günden güne.

Odonkor Alman Milli takımı gördü sırf hızı sayesinde, şimdilerde yüzüne bakılmazdı.
Evet, Henry Juventus'ta sag acik mi ne oynuyordu.
Dedigini anladim ama hic hatirlamiyor musun? Adamin ayagi tam takozdu. Pinto'yu ornek vererek Pinto gibi futbolcular demek istiyorsan haklisin. Ben sadece Pinto'dan hic birsey olmazdi demek istedim.

Hocam o zamanda 250 milyon dolara kendi kadrosunu kurmuştu

Sahi sonra ne oldu?

Hocanın aldırıp da tutturdugu sayı alıp tutturamadıgi sayısının 10 da biri kadardir.
Beğenilmeyen Tudor yüksek maliyet de olsa tek dönemde yüzde 90 tutturdu bir latovlevici de patladı birde belhanda da ki belhandadan nefret ederim o bile Tudor zamanında daha faydalı oynuyordu .
Hepsinden para kazandık nerdeyse Rodriguez gomis Fernando ndiaye.
maicon .

Hocanın aldırıp da tutturdugu sayı alıp tutturamadıgi sayısının 10 da biri kadardir.
Beğenilmeyen Tudor yüksek maliyet de olsa tek dönemde yüzde 90 tutturdu bir latovlevici de patladı birde belhanda da ki belhandadan nefret ederim o bile Tudor zamanında daha faydalı oynuyordu .
maicon .
Tahminin eğer satma politikası olsaydı 96-2000 den çuvalla para kazanırdık

maicon .

Tudor döneminde ödedigimiz paralara su anki kadroyu 4 defa kurariz, ne para kazanmasi. Garry yaklasik sifir gol katkisi vermeye devam etseydi, zor satilirdi o yüksek paraya... Ve maiconu nasil yazdin yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt