Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzon maçında 30 dakikalık bayağı iyi futbol ve 2 farklı üstünlükten sonra, yaptığı acayip değişiklikler ile maçın beraberliğe bağlanması, hatta yine son 10-15 dakika pozisyonlara girmeye başlamışken, halil'i çıkarıp oğulcan'ı alması ile ilgili çıldırttı.

fakat ligdeki bariz en iyi hoca ya. yani fener'in aykut'u, bjkin sergen'i, trabzon'un şenol'u var ya mesela, bildiğin dört takımın da büyüklük karşılığı aynı şekilde hocaları resmen.

aykut dün "oksimoron" falan diyor, 4/0 yapmış, garip garip açıklamalar, yok "topun kenarına şehvetli dokunuşlar" falan. şenol zaten malum, ne dediği belli değil.

hani deniyor ya fatih hoca için, "çağın gerisinde kalmış" vs diye, yahu sergen'in o son malum programını izledim şimdi, izlerken ben utandım. tamamen takımdaki bireysel yeteneklerin ve arkadaşlık ortamının oluşması sebebiyle geçen sene şampiyon olmuşlar, o da yine hatay sayesinde, 1 gol averajıyla. resmen kahvedeki ortalama bir türk futbol seyircisinin verdiği reaksiyonlar, hiçbir farkı yok. eski topçu bir de esprili bir jargonu var diye keyif alıyor insanlar.

fatih hoca çağın gerisinde ise, bunlar bence milattan öncede falan kalmış adamlar bence.

allahını seversen doparlan hocam ya, mis gibi kadro çıkarıyorsun, 30-40 dakika mis gibi futbol... şu değişiklik olayını da bir çözsen hiç sıkıntımız kalmayacak bee.

Hocanın aldırıp da tutturdugu sayı alıp tutturamadıgi sayısının 10 da biri kadardir.
Beğenilmeyen Tudor yüksek maliyet de olsa tek dönemde yüzde 90 tutturdu bir latovlevici de patladı birde belhanda da ki belhandadan nefret ederim o bile Tudor zamanında daha faydalı oynuyordu .
Hepsinden para kazandık nerdeyse Rodriguez gomis Fernando ndiaye.
maicon .
Ver bana 150 m euro bütçeyi ben de tutturayım.

O gün harcanan paralar yüzünden 3 sene acı çektik utanmadan yazdıklarına bak.

Allah akıl fikir versin.

Hocanın aldırıp da tutturdugu sayı alıp tutturamadıgi sayısının 10 da biri kadardir.
Beğenilmeyen Tudor yüksek maliyet de olsa tek dönemde yüzde 90 tutturdu bir latovlevici de patladı birde belhanda da ki belhandadan nefret ederim o bile Tudor zamanında daha faydalı oynuyordu .
maicon .
Birde morinhonun pepin ancelottinin vs tutturduğunu ve tutturamadıklarını yaz samimiyetine güvenelim.

maicon .
Birde morinhonun pepin ancelottinin vs tutturduğunu ve tutturamadıklarını yaz samimiyetine güvenelim.

Burası Türkiye ligi şampiyonluğu başakşehir ve 12 kisilik kadrosu olan bjkye kaybediyorsun her maç utanmayan hoca ve onun destekleyicileri ben mi utanacagim .
Sadece babelin transferi yüzünden bile insan içine çıkmaması gerekenler uyanmayacak ben utanacagim .
Demirören'in yanında gülücükler saçan adam utanmayacak ben mi utanacagim.
Bırakın bu efsane hocamız olayını bizde seviyoruz hocayı ama bu kadar körü körüne de savunmayin .Kraldan çok kralci olmayin

Acun Ilıcalı: "Fatih hocayı ayak tenisinde yendiğimiz zaman onun gerilimini yaşıyoruz. 'Hem zenginsiniz, hem hırsızsınız' diyor, neler söyledi, yemediğimiz laf kalmadı."

Burası Türkiye ligi şampiyonluğu başakşehir ve 12 kisilik kadrosu olan bjkye kaybediyorsun her maç utanmayan hoca ve onun destekleyicileri ben mi utanacagim .
Sadece babelin transferi yüzünden bile insan içine çıkmaması gerekenler uyanmayacak ben utanacagim .
Demirören'in yanında gülücükler saçan adam utanmayacak ben mi utanacagim.
Bırakın bu efsane hocamız olayını bizde seviyoruz hocayı ama bu kadar körü körüne de savunmayin .Kraldan çok kralci olmayin

Allah akıl fikir versin.
Mesajımda FT geçmiyor, körü körüne savunmayın demiş arkadaş.

Matematik bilgisi olsa zaten Tudor hikayesi anlatmazdı.

O transferlerden 60 m euro net zararımızı var buna ŞL gelirleri de dahil ama kralcıymışız nasıl olduysa.

Okuduğunu anlamayıp üstüne bir de karşındakileri aşağılayıcı konuşuyorsan sen ve senin gibilere burada yer yok.

Allah akıl fikir versin.
O kadro şampiyon da oldu ama 2 yıl üst üste. Avrupa'da kötüydük.

Eğer yatırım yapılan kadro Avrupa'da da başarılı olacaksa (ŞL, AL, KL fark etmeksizin 2. tur ya da çeyrek final) ben razıyım hocam.

Eğer yatırım yapılan kadro Avrupa'da da başarılı olacaksa (ŞL, AL, KL fark etmeksizin 2. tur ya da çeyrek final) ben razıyım hocam.
Adamın dediğini okudun mu renktaş? O şampiyonluğa rağmen 60m avro zarardayız.

2 sene ŞLde 60 m euro kazandık.

Satışlardan da 30 m euro kazandık.

Net zararımız 60 m euro.

Herkese 2-3 maaş verecek üstüne de 45 m euro bonservis ödeyecek gelirimiz yok bizim, optimum koşullarda bile deli gibi zarar ettik.

Üstüne FFP cezası yedik ve bonservisli oyuncu alamadık yıllarca kiralıklarla devam ettik. Bu da edilen zararın diğer halkası.

2 sene ŞLde 60 m euro kazandık.

Satışlardan da 30 m euro kazandık.

Net zararımız 60 m euro.

Herkese 2-3 maaş verecek üstüne de 45 m euro bonservis ödeyecek gelirimiz yok bizim, optimum koşullarda bile deli gibi zarar ettik.

Üstüne FFP cezası yedik ve bonservisli oyuncu alamadık yıllarca kiralıklarla devam ettik. Bu da edilen zararın diğer halkası.
Gelir modeli genç oyuncu satmak, Avrupa lig ve TV gelirleri olmalı bence.

O 2 sene kötü gittik Avrupa'da.

Eğer dediğim gibi ŞL, AL, KL fark etmeksizin 2. tur ya da çeyrek final oynarsa takım belki o bütçeler zorlanır. tabi gerçekçi olursak bu ihtimal baya zor.

Gelir modeli genç oyuncu satmak, Avrupa lig ve TV gelirleri olmalı bence.

O 2 sene kötü gittik Avrupa'da.

Eğer dediğim gibi ŞL, AL, KL fark etmeksizin 2. tur ya da çeyrek final oynarsa takım belki o bütçeler zorlanır. tabi gerçekçi olursak bu ihtimal baya zor.
O olay bence şöyledir.

Maaş bütçeleri primler hariç en baz bütçeye göre oluşturulmalıdır.

Ancak Avrupa başarısı gelirse bu gelirlere göre kısa yatırımlar yapılabilir ve bu daha çok bonservisli ve genç oyuncu olmalıdır, arada bedava kaliteli oyuncu alınabilir tabii ama dengeli olmalı.

Biz o dönem hem 45 m euro bonservis harcadık hem de devasa bir maaş bütçesinin altına girdik.

Bu da dilden dile yayildi yillardir kimse de ses etmiyor.

2. Yilda o kadrodan 11 oynayan 4 oyuncu vardir.

Muslera marcao luyindama nagatomo donk onyekuru diagne

Bunlarin hepsi ya once ya sonra geldi tudordan

11den 7 kişi tudor transferi değil

O olay bence şöyledir.

Maaş bütçeleri primler hariç en baz bütçeye göre oluşturulmalıdır.

Ancak Avrupa başarısı gelirse bu gelirlere göre kısa yatırımlar yapılabilir ve bu daha çok bonservisli ve genç oyuncu olmalıdır, arada bedava kaliteli oyuncu alınabilir tabii ama dengeli olmalı.

Biz o dönem hem 45 m euro bonservis harcadık hem de devasa bir maaş bütçesinin altına girdik.
Haklısınız Avrupa başarısına göre karar alınırsa daha mantıklı olur. Bakalım seneye Babel, Feghouli gibi büyük bütçeli oyuncular da gidiyor. Falcao'nun sezon başından gitmesi çok çok iyi oldu. Seneye aksilik olmazsa Muslera en büyük bütçeli oyuncumuz olacak sanırım.

Niculescu mu? Luce aldirmisti. Adam Nobre gibi kritik goller atmisti 😁
O sene ne kadar aksilik varsa bizi bulmasına rağmen şampiyon olduk.

Ümit Karan 2. yarıda acil ameliyat olup sezonu kapatmak yerine bel fıtığı ile oynayarak sezonu tamamladı.
Sergen 2. yarıda sakatlanıp sezonu kapadı.
Bursaspor'dan Murat Sözkesen kiralandı forvete, ilk maçında golü vardı, hemen ardından oda sakatlanıp sezonu kapadı.

O sene ne kadar aksilik varsa bizi bulmasına rağmen şampiyon olduk.

Ümit Karan 2. yarıda acil ameliyat olup sezonu kapatmak yerine bel fıtığı ile oynayarak sezonu tamamladı.
Sergen 2. yarıda sakatlanıp sezonu kapadı.
Bursaspor'dan Murat Sözkesen kiralandı forvete, ilk maçında golü vardı, hemen ardından oda sakatlanıp sezonu kapadı.
Cok ozel sampiyonluktu.

Fatih Terim: "Trabzon maçında pozisyona girebilirdi. Bu yüzden aldım oyuna. Bire birde iyi bir oyuncu. Ben Babel'den memnunum. Olağanüstü işler bekliyorum ondan. Son zamanlarda bunları yapmadı ama ihtiyaç duyduğumuzda bize yardım edebilecek bir oyuncu."

Doktor bu ne?!

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada inşallah yanilirim ama morutani, umarim felipe gibi harcamazsin hocam.

Felipe'yi canli da izledim. Bileklerine hakim topla iliskisi yuksek olan bir oyuncuydu ama kesinlike aradigimiz isim degildi. Ayrica, futsall'dan geliyordu yanilmiyorsam cok da kopuk oynuyordu mac icinde. Defansa gelmemesi degil rakibini takip etmemesi, top kaybindan sonra temposunun dusmesi gibi sorunlari vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt